Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Kis érdekesség...legalábbis nekem.
Nem olyan rég "panaszkodtam" hogy elég durva hangja van a PSnek...főleg ahhoz képest hogy új. Igen, ki lett tárgyalva hogy ez normális, meg másnál is ilyen. Mindenesetre érdekesen tapasztaltam hogy a hétvégi Fifa alatt a gép hangját nem is hallottam. Gondoltam biztos nem hajtja meg annyira a gépet mint a Tomb Raider (ami alatt fel akart szállni a masina). Nah de ma sikerült kipróbálnom az Until Dawnt, és az Ordert is és ugyanazt tapasztaltam mint a Fifánál. Konkrétan néma a gép.Nah most akkor ez hogy van? Ennyire tré a TR PS4en portja, vagy a többi játék van jobban megírva vagy csak "összeért" a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Croc: Legend of the Gobbos teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- További aktív témák...
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest