Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz szasanyi #77068 üzenetére

    Ezt még én is meg tudom válaszolni, hiszen logikus az egész:
    - A Season Pass-ban minden benne van, de kell hozzá az alapjáték természetesen. A The Following az egy DLC, amit meg lehet venni külön is, a Season Pass-tól függetlenül(csak akkor van értelme ha nincs SP-d), ami gondolom olcsóbb mint maga a Season Pass, mert amúgy sok értelme nem lenne.
    - A jobb grafikai megjelenítést megkapja, de már meg is kapta. Az hogy te nem látsz változást az nem jelenti azt hogy nem javítottak valamin, csak nem feltűnő számodra. Azt úgy tudom előtte sem emelte ki a fejlesztőcsapat egy összehasonlító videóban, ami nem véletlen. :) Valószínű apróságokról van szó.
    De legyen elég annyi, hogy a patch-et mindenki megkapja.
    Változások listája! Update#6
    Ezt megkapja mindenki.

    Plusz mondanivalóm:
    Az Enhanced Edition az megint más téma, az egyszerűean tartalmaz mident, pont. Hogy a jövőben lesz-e még DLC, azt nem tudom, de az vagy eleve ingyenes lesz, vagy fizetős mindenkinek, akár van Season Pass-od, akár nincs. Mert amúgy logikusan átverés lenne ha a SP tulajok megkapnák, a Following tulajok(Enhanced Edition) meg nem. De egy harmadik út is elképzelhető, hogy azoknak lesz fizetős egy új DLC, akiknek nincs Enhanced edition-jük, és Season Pass-uk sem, csak az alapjátékuk. Bár ez túl nagy bevételt nem genrálna számukra.

    [ Szerkesztve ]

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák