Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
titi1990
tag
Megérkezett a Kontrolfreek, minőségi.... (spoiler alatt látható a csoda...)
-
proly01
őstag
válasz Dadpool #76239 üzenetére
Tudnál csinálni egy olyan videót is amiben nincs hang a tv-n és szemből kb 3 méterről veszed?!
Amúgy ennek semmi hangja ìgy tényleg az enyém visít gyakorlatilag már 10 perc után.30 ig lehet tekerni az erősítőm de 7 esen semmit se hallok.Főleg ez alapból egy csendes játék ugye szóval eléggé zavaró hogy pörög ezerrel a venti.
De egyébként amúgy sz.tem szerencsés lehetsz a konzollal.😊
Egyébként egy hónapos sincs a konzolom és CUH-1216 os széria.[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
Sirandrish
legenda
válasz Dadpool #76239 üzenetére
Ez hogy? Nálam 10percet ment a Tomb Raider de olyan hangja volt a gépnek mint ami fel akar szállni...és egy hetes sincs a gép szóval kétlem hogy poros lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #76254 üzenetére
Milyen verziót vettél? Nálam is van hallható hangja, de azért a mindjárt felszáll erős túlzás rá.
-
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #76259 üzenetére
Az esetben melegedhet jobban, és lehet zajosabb. Nem túl videó, de a lényeg hallatszik.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #76260 üzenetére
Akkor ezek szerint normális. Hát nem mondom hogy örülök de ez van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vasy09
őstag
válasz szasanyi #76256 üzenetére
Nekem ugye az előző egy 1116-os gép volt, amit legelőször a GTA V-tel próbáltam ki. Na most nálam pl az első fél óra-óra után volt olyan, mintha fel akart volna szállni, viszont ezt csak egyszer kétszer csinálta az elején, majd utána már nem! Én nem foglalkoztam vele! Most meg ugye egy 1216-os van, ami tényleg sokkal halkabb, min az előző, viszont azt kell mondjam így 2 hónap után, hogy azért még ez is hangosabb, mint az X1!
Néha erre is rájön az őrület, viszont akkor a hangja olyan, mint a másiknak az alapja volt, mikor rendesen ment a venti! Felszállós élményt ez idáig a 1216-sal még nem tapasztaltam!
Sorry a dupla posztért, most nézem, hogy még simán szerkeszthettem volna a másikat is!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Sirandrish
legenda
válasz Vasy09 #76264 üzenetére
És te vettél újat vagy gariztattad a régit és újat kaptál vagy mivot higyvot?
-
marilllyo
veterán
Worst Games of 2015 Mérges Joe szerint.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
MODERÁTOR
Új AC Syndicate most 12k az 576-ban (Special Edition), Vicces, hogy ugyanez használtban 16k ugyanabban a boltban (WestEnd - innen vittem, szerintem 1 db. volt)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! A BF Hardline standard edition és a delux között mi a különbség? Melyik éri meg?
-
Vasy09
őstag
válasz Sirandrish #76265 üzenetére
Én adtam el, mert meg voltam őrülve az új BO3 limited gépért! Gariztatnom még nem kellett szerencsére, meg remélem, hogy nem is kell!
Tuomas: hehe, még jó, hogy nem te vagy a moderátor!
Gamertag: Vasy09
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!A hitman betaja zart vagy nyilt lesz?
-
Altradan
tag
Angol amazonról vásárolt játékot hozzá tudok adni magyar fiókhoz? Vagy ahhoz UK accountot kell regisztrálnom? Köszi
-
addikt
Múltkor kérdezték egy páran a kontroller ház cserénél hogy honnan vettem, mondtam hogy kicsit mókolni kellett vele mert nem volt az igazi. Most rendeltem egy ilyet, és ez hibátlan. Aki akar venni ilyet, az ezt rendelje.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Wlac
Ármester
Thief platinázva, és lazán ez volt a legidegőrlőbb. A fő probléma, hogy a játék annyira nem jó, mint amennyiszer neki kellett ugranom, és az apró hibák miatt nem egyszer kellett otthagynom anyázva. Volt, hogy mentés betöltés után a járőröző őr nem mozdult többé, vagy a játék tök mást csinált, mint amit én akartam volna. Egynek amúgy nem volt rossz, de hasonló stílusból sokkal jobb a Dishonored.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
RunnyJuggler
aktív tag
Nem látom, hogy lett volna, magyar store-on EA leárazások vannak:
NFS 8400, bf4 premium külön is le van értékelve 4k környékére (ennek biztos örülni fog pár ember)
Just Cause 3 is 12k értékes magyar forint.(#76284) gyuribácsi88: Én ebayről rendeltem, és nem passzolt a verziója az enyémmel. Minimálisan más volt a konstrukció, de ez már elég volt ahhoz, hogy ne passzoljon össze.
[ Szerkesztve ]
-
gyomorHD
tag
Megérkezett a HyperX Cloud Headsetem, ki is próbáltam, igaz csak rövid ideig volt rajtam, de nagyon kényelmes még szemüvegbe is!
Laptophoz érdemes venni Approx USB 7.1 Sound Cardot? 1-2 ezer forint, nem nagy tétel, igazából csak azért gondoltam rá, hogy ne a jack csatlakozót erőltessem folyton a gépbe, egy USB mégis csak kényelmesebb. Szerintetek? -
Kicsikatona7
tag
Küldte már be valaki azért szervizbe a gépet, mert nagyon hangos?
-
marilllyo
veterán
válasz RunnyJuggler #76287 üzenetére
Érdekes az NFS Rivals Complete is 8400 HUF. Fél évvel ezelőtt 6000 HUF körül vettem meg store-on.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
MODERÁTOR
válasz Kicsikatona7 #76289 üzenetére
Biztos, hogy kezdeményezhető garanciális ügyintézés ha emiatt többé nem kapcsol be a gépezet (vagyis valamilyen rendellenes működést észlelsz). Szóval ha ezt tapasztalod, akkor nyugodtan szervizbe viheted.
-
basel00
tag
Srácok olyan kérdésem lenne hogy kiakarom takarítani a ps-t belülről illetve majd újra pasztázni erről tudtok adni vmi videós segítséget hogy hogyan álljak neki illetve ha nem van olyan ember aki ilyennek foglalkozik??
Lehet hülye kérdés de nem nagyon értek ezekhez csak a szakmámhoz -
csizo13
tag
válasz csizo13 #76286 üzenetére
Fehérváron nincs raktáron guitar hero live, hiába szerepel ez a weboldalon. 1.5 hetet mondott az eladó az átkérésre másik boltból, végén már péntekre ígérte.
Hamarabb hozzájutottam Szegedről az autóhoz rendelt akksihoz, ablaktörlőlapátokhoz (rendelés szállítás 2nap), mint egy raktáron lévő játékhoz az 576-ból. -
Kicsikatona7
tag
Le szeretném menteni külső tárolóra a játékmentéseimet. A mentések között nem találom a Need for Speed-et. Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet a probléma? Többi játék természetesen ott van.
-
A`rpi
addikt
válasz Kicsikatona7 #76297 üzenetére
Ha nincs ott alapból, akkor sok mindent nem lehet tenni.
Ha van plus előfizetésed, felhőben esetleg ellenőrizd.
-
tepenzed
őstag
válasz Kicsikatona7 #76297 üzenetére
lehet hülye vagyok, de a need for speed az nem állandó online kapcsolatos játék, ahol minden a felhőben van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs