Hirdetés
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- League of Legends
- Nintendo Switch 2
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- Ingyenes az Epic Store-ban a River City Girls
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
donceleger8 #72774 üzenetére
Ezzel szemben amikor én beszereztem a rocket league-t az ingyenes játékok alatt, s ezután megosztottam a fiókot, haver nem tudta beszerezni, mert lakat volt nála.
Annak pedig működnie kellett volna, ha a te fiókod volt nála primary.
További érdekesség, hogy amikor az én plusom lejárt, utána ő aktivált egy plust, de ennek ellenére nem engedett játszani a rocket league-el online másokkal, holott az ő fiókja elsődleges az én gépemen.
Amikor a te plusod lejárt, akkor nem csak online nem tudsz többet a ps plus ingyenes játékokkal játszani (rocket league), hanem sehogy. Azokat addig éred el és addig osztódnak, amíg él az előfizud.
Tehát ha valami olcsóbb psplussal azt csak az veheti meg, akinek a fiókján van a plus. De utána mindketten használhatjuk a játékot?
Pontosan, mindketten. A kedvezmény nem is osztódik, csak a játék, ami kedvezményesen lett véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Eladó Lemezes PS5 Fat 825 GB + 1 db DualSense + Ghost of Tsushima
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest