Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz >Deego.. #39400 üzenetére
Bocs, en családdal vagyok, konzol majd 29 korul kerül elő leghamarabb. S amugy se zavarna, singleel is el lehet lenni, vagy más elfoglaltságot találni. Mert tenni ellene nem lehet. Ha te olyanon akarsz idegeskedni folyamat, ami ellen nem lehet tenni, akkor hajra, de naponta ezt olvasni más es más tollából rohadt unalmas... De a legunalmasabb a szar sony, szedje össze magát szöveg, vagy totál tech analfabeta az ilyen, vagy fizetett troll...
39404 megis mit? NEM LEHET ELLENE TENNI FOGD MAR FEL TE TECHGURU...
[ Szerkesztve ]
-
gaebriel
tag
Mi a véleményetek erről ?
Engem, aki kb. 10 éve nem játszott friss játékkal, durván lenyűgöz a játékmenet meg a látvány.
Sebaj, 1 hét és meglesz a gép végre. -
Madwe
nagyúr
válasz >Deego.. #39406 üzenetére
Igen, képzeld bujom neha, hogy ha kérdés van segítsek ha tudok... Illetve ha hülyeséget írnak, azt nem hagyom szo nelkul
39407 battlefield, tele lesz jatszhatatlan bugokkal valszeg. Szvsz semmiképp ne rendeld elő, várj 1-2 hetet megjelenés utan s olvass utana mennyire lett játszható... Bf4 fel évig ugy ahogy volt szar volt... S meg most sincs teljesen rendben...
[ Szerkesztve ]
-
-
delibab
senior tag
Mivel viszonylag keveset játszok, ezért nembaj ha arkad... de szerintem a dc irányítása sem okozna gondot! az nfs-ben a multi része vonzó leginkább, hogy bárki becsatlakozhat bármikor.... a dc-k milyen a multi része?
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Ronam
addikt
Far Cry 4 nem hajlando elindulni, elakadt a logging in feliratnal. Ok, hogy problemak vannak a PSN-el, de ez lemezes valtozat, wtf?
-
Bencus88
nagyúr
nekem nincs bajom, haddent-el, játszottam is vele már, de az utóbbi időbe mindig vele vsztek össze az emberek.
amúgy ezért már kezdem elhinni, hogy kárpótlásul kapunk valamit, de sajnálom akik nem tudnak most játszani és most lenne szabad idejük mindenesetre én is tolnám ezerrel a destiny-t, de sajna nem jó
-
-
N@idia
őstag
Nem akarok gyerekek az istenért se közbe vágni,de miért láttok XO képet egy PS4 topic-ban Nem beszélve a fostalicska live-ról aminek itt semmi köze(ja,hogy az ő szervereiket is meglehet támadni?)Akiknek problémájuk van egyes itten tagokkal,miért nem lehet privátban megoldani? Miért ide kell írni Szóval a rám ruházott hatalom által meg kérném a kedves zöldek egyesületének tagjait,hogy a live-al kapcsolatos kérdéseiket szíveskedjenek már máshol feltenni!Megértésüket előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Mrdevil
addikt
Ide kapcsoltam, látom itt már a szilveszteri kabaré megy.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
varadigabor
senior tag
am ez a gyík osztag nem mondta hogy meddig csinálja? Mert nagyon ügyesek , le tudják DDOS-olni PSN-t de már elég volt szerintem..
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
ForRedGlory
félisten
válasz Bencus88 #39422 üzenetére
Ha csak annyit adna a Sony, hogy a kiesett idovel meghosszabitja a PS+ elofizeteseket, akkor az mar gesztus lenne legalabb. Ennel tobbet nem lehet elvarni.
Az offos komment reszedet meg mondjuk megertem. Folyamatosan Xboxozik itt a PS topicban. Nem csodalom, ha ide jarnak at bulizni.
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz ForRedGlory #39443 üzenetére
szerintem is csak ennyit fogunk kapni. Na mind1 türelmesen várunk mást nem thetünk reméljük estére megjavaul.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest