Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz front3r #38983 üzenetére

    Gta4-et x360-on abbahagytam a micro laggok miatt. Legalább olvasd el a tapasztalataimat mielőtt írsz, tegnap este írtam, az a játék nincs platform amin jól menne. Ahogy a gta5 sem fog sehol jól menni szerintem.

    ACU konzolon pont olyan ramaty mint pc-n, nem értem a példát, ne vezesd félre az itt informálódó embereket kérlek. A far cry 4 simán megy pc-n, az ultra-hoz lehet hogy bitang gép kell, de mint írtam az anyagilag más szint. Vagy a very high és a ps4 beállítás között te látsz bármi mérvadó különbséget? Márpedig aki azt mondja hogy egy 680-as vga és egy core i 5 nem elég a far cry 4-nek ott valami sántít.

    GUI probléma: nálam itt figyel az x360 kontroller a pc-vel ami az 50-es tv-re van kötve. Úgy tudom az új kontrollerek is kompatibilesek a windowsal.

    COD: ezt nem tudom mert nem próbáltam.

    Megint az történik hogy csak sarkítással tudtok reagálni az írásaimra, amikben ha vannak is igazságok az a reakciók kis részét képezi így hiteltelenné válnak a szememben.

    Nagyon sajnálom azokat akik miattatok vesznek egy korszerű pc után konzolt és nem azt kapják amit itt beharangoztok nekik.

    mrhitoshi : a játékárdifferencia a hardware fejlesztést magában foglalja, bőven elég 2 évente cserélni egy vga kártyát, +30k ráfizetéssel ami 6 darab játékárdifferencia. De írtam hogy ez idő és hozzáértést követel meg. Én korrekten próbálom beállítani a két oldalt, de az árakat megint nem én hoztam elő. Ti rugótok ezen, de szerintem édes mindegy hogy az egyik vagy a másik összességében mennyivel drágábbra jönne ki 5 év múlva...amelyik jobban megfelel azt kell vásárolni ami szempont a software hasonlítás útján történik meg. Jelenleg pc-re is vannak only pc címek, mert az előző generáció kifutott, az új konzolgeneráció még nem indult be. Tartom hogy pc-n színesebb most a játékkínálat mint az új konzolokon, de mint írtam már ezt én átmeneti állapotnak tekintem.

    haddent: megint csak szemetelsz, konkrétum nélkül. Valószínű jóval több évig volt konzolom mint neked, attól hogy ez az első konzolod szemmel láthatólag kérlek még tiszteld azokat akik esetleg huzamosabb idő tapasztalataira építenek.

    Én itt lezártam a témát, akik most betérnek ide és pc-ről váltanának talán utánaolvasnak a dolgoknak, nekem ennyi volt a célom. Sajnos a ph!-n az adott topikok már átmentek fan topicokba, legyen az telefon, tablet, vga, teljesen mindegy és a pro és kontra érvek megjelenését nem tudja a közösség lekezelni. Ez mindig megvolt, de pl. 10 éve teljesen más szinten.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák