Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz mrhitoshi #38357 üzenetére

    Mielőtt azt állítanád, hogy ez így nem igaz szvsz olvasd át még1x amit írtam, ugyanis csak VGA-ról beszéltem (már csak az hiányzik, az adatlapomon alapján nyilvánvaló is). :U Az, hogy mi az elvárásom a PS3 után egy NextGen konzollal az megint csak közvetve (vagy akár úgy sem) függ gamer PC árától ti. ez csupán egy célhardver ezért (is) másként tekintek rá mint egy PC-re. Másrészt a PC-t nem is váltja ki így az mindenképpen lesz (az esetben iGPU-val).
    Egy játék esetében én tudom jobban, mi az ami nekem drága és mennyi az amennyiért megvenném / megveszem - mert az, hogy ki tudom fizetni még nem jelenti azt, hogy nekem megér annyit és meg is veszem. Arról nem beszélve, hogy én pölö sosem multizok kvázi nekem ezért sem ér annyit amennyi. És igen a PS3 után főleg szkeptikus vagyok, ezt nagyon helyesen jegyezted meg.
    Egyébként pedig tapasztalatokat és infókat kértem - lehetőleg objektív módon -, győzködésre nincs szükség! Látom és értem mi az előnye a PS4-nek (a gamer PC-hez és a PS3 is viszonyítva) és azt is, hogy számomra milyen nyilvánvaló és esetleges hátrányokkal járna.
    Majd látom később mi merre alakul, és szerencsére nem tartanak pisztolyt a fejemhez egy azonnali döntéshez. :N

Új hozzászólás Aktív témák