Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    válasz szasanyi #38274 üzenetére

    Ez így nem igaz.
    PS4 110-120e Ft. Ebből nem fogsz olyan gépet építeni, ami felér a felsőközéppel, ráadásul ezt a szintet lazán hozza a PS4. Nekem egy PC-m és PS4-em van, és vannak már most is olyan játékok, amik lenyomják a PC-met grafikában. i5-3470@3,8GHz+7850/2GB+8GB RAM, ez nem gondolom, hogy ma már felsőközépnek felel meg, de hasracsapva kb 80eFt csak ezek a komponensek.
    Szóval ezt biztosan tudom állítani neked, hogy ezt a szintet hozza, és még rá is ver 1-2 helyen. Ott van példának a FC4.
    Nekem ezekkel a játékokkal van tapasztalatom PS4-en: GTA5,FC4,LBP3,Destiny,Infamous SS, Shadow Mordor,Diablo3,Thief,Killzone SFstb... Kérdezz nyugodtan ha valami specifikusan érdekel.

    A GTA5 például marha sokat fejlődött a PS3-as verzió óta, és szépen néz ki, nincs semmi problémám vele.

    A Játékok árával kapcsolatban: Nem drágák. Én nemrég vettem meg a Thief-et 7-7500Ft-ért újonnan, limitált kiadást, akkor továbbmegyek, a Destiny 13eFt volt előrendelve, LBP3 ugyanígy. Az Infamous, nem emlékszek pontosan, de 10-15$ között lehetett, GTA 5 a megjelenés után pár héttel, már 16eFt-ért ment, és volt ahol 13eFt-ért is adták. A Shadow mordort 30$-ért vettem.
    Szóval ez hülyeség, már bocs, hogy drágák a játékok. Nem, csak jókor, jó helyről kell venni. ;)
    A jövővel kapcsolatban: Nem lehetett megváltást várni 1 évtől. Ezt PS3 után nem kellene, hogy magyarázatra szoruljon. :))

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák