Új hozzászólás Aktív témák

  • SzlobiG

    félisten

    Egy kis gta szösszenet: (aki nem akarja ne olvassa spoiler miatt )

    Szokásos GTA hangulat már az elejétől megvan a zenék, stílus, környezet minden nagyon frankó. A grafika egyértelműen nextgen, egyedül a távoli részeken látszódnak a recék amire egy kis aa nem jönne rosszul, de szokható mondom ezt úgy hogy 50colt nézek 2m-ről.

    Az autó irányítás a sok DC után iszonyat furcsa nekem az első autót rommá törtem egy pillanat alatt. :D Most már kezdem szokni, de még így is fura dc után. A belső nézet kifejezetten jó lett az autókba nem gondoltam, hogy ezt ilyen jól megcsinálták az FPS nézet már annyira nem jön be nekem, maradok a klasszikus nézetnél. A fizikán is sokat csiszoltak sokkal jobb mint volt nem pattognak úgy az autók.

    A fegyveres harcok is nagyon jók van auto aim ami kicsit talán túl sokat is segít kb csak kinézegetsz a fedezékből és már az ellenen van a célkereszt.

    Kontroller rohadt jól ki van használva a hangszóróján a telefont, rendőröket lehet hallani nagyon nagy feelinget ad meg az elején a színek is változatosak pl ha üldöznek a rendőrök, akkor kék/pirosan villog mint a rendőrök villogója.

    Úgy érzem rengeteg játék óra lesz ebben. :K

Új hozzászólás Aktív témák