Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Ajaj srácok asszem megint pénztárca ürités, pár black friday akció már az usa storeban
[link] -
Madwe
nagyúr
válasz tepenzed #36659 üzenetére
Szerencsére engem már max a ps+ feltöltő érdekel, vagy vmi 10-20 dolláros aaa cím ami nincs meg de esetleg játszanék vele, már rég elköltöttem mindenre ami érdekelt a pénzem
(#36663) krx21 dede, ennek nagyon sok köze van hozzá! konkrétan hivatalosan is mondták, h amíg nem oldják meg h másolás szegregáltan biztonságosan működjön, addig nem fogja kezelni... előző konzolokat is usbn keresztül hackelték legtöbbször...
[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
válasz tepenzed #36659 üzenetére
Jaja, most böngésztem a Store-t és szerintem lesz egy $100 után $15 kredit ismét.
-
shunter
aktív tag
Ennyi lesz a Fekete Pénteki akció? Vagy ezt még holnap bővíthetik?
-
Thodeus
aktív tag
-
n000rbi
senior tag
-
tarti19
senior tag
Magyar store som s evil within 10500 kint 25 dollar
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
varadigabor
senior tag
Paypalal tudok fizetni USA Storeba?
Nem akarok reggelni amazonera meg feltöltőkártyát venni stb
Paypalom az magyar címre van szerintem.www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Tegla80
addikt
Neztem ezt a "bf listat" ........,hat nem kell koltekeznem .
Sony® & PlayStation®
-
Tatyla
őstag
van még esély arra hogy amazonon lejjebb csúszik az 1 éves ps+ ára a mai nap?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Neoteric
addikt
Hol a $25-os eves ps+?
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Arnoux
tag
Most ez a 100 dollár után 15 dollár akció] él a USA storeban? Ma veszek ps4et, akkor bevásárlok 100 dollárért játékból
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Találtatok EU-n belül nagyon jó PS ajánlatot? Sajnos az USA szállítást nem merem bevállalni, a végén még többre jönnék ki, mint ha itthon vettem volna..
-
Thodeus
aktív tag
Aki innen rendelt már Kanadából, konkrétan a videogamesplus.ca-ról, volt akinek megfogták a csomagot?
Tudom van rá külön topik, de pont ps4-hez való cuccok miatt kérdezem (szoftver,joy,füles stb). -
Madwe
nagyúr
válasz Thodeus #36688 üzenetére
Karácsony közeledtével sokkal nagyobb a valószínűsége, h megfogják, mert ilyenkor jobban figyelnek arra, ki mit küld - ugyanis hiába jön ilyenkor sokkal több csomag, ergo jobban elbújhatna, ezt sokan kihasználják (drog, csempész, vámcsalás) s emiatt sokkal jobban ellenőriznek.
-
r6man123
senior tag
Köszi a válaszokat! Sajnos mindennel együtt picit drágábban jön ki az EU PS4, mint ha itthon venném
A vámolás egyébként nagyon kétélű dolog. Főleg a távol-keleti csomagokat ellenőrzik, emiatt lehet, hogy a nyugati régióból érkezőket átengedik, de fene tudja.. Van egy olyan érzésem, hogy kell a költségvetésnek a vámadó
-
SAABPEPE
tag
És magyar bánkártyát el fogadja PSn USA vagy inkább feltöltő kártyával vásároltok onnan?
-
g4bb3r
tag
tudtok valami jó Black friday dealről Bp-en? PS4+játék? Jólenne valami... google alapjan nem nagyon sajna..
-
tepenzed
őstag
az mitől lehet, hogy mostanában teljesen random módon elkezd a gép pittyegni.
Ki van kapcsolva órák óta, egyszer csak arra ébredek éjjel hogy folyamatosan pittyeg a gép. Ilyenkor ki kell húzzam csak akkor hallgat el és aztán pár nap mulva random időpontban megint rákezd.
-
addikt
-
g4bb3r
tag
válasz gyuribácsi88 #36698 üzenetére
igen sajnos... pedig milyen jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Eladó Nintendo Switch V2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest