Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz I02S3F #282452 üzenetére
*Payback
Hasonloan cringe, de nekem talan egy fokkal jobban bejott. A 2015-os reszt kifejezetten utaltam valamiert, a legujabb kimaradt, en igazából a regi NFS-eket szerettem, Underground 1-2, Most Wanted, Carbon. Azota nekem mar nem mozgatja kifejezetten a fantaziam a szeria, a Payback es Heat PS plusbol volt meg, azert nyomtam vegig oket. A Dirt 5 pl akkor mar jobban tetszett, meg a Grid Legends (bar ez utobbi sem nagy szam). Ha jo autos jatekot akarsz akkor Gran Turismo Sport vagy GT7.
-
DeFranco
nagyúr
válasz tboy93 #282451 üzenetére
A heat-nek sok előnye van amellett, hogy tényleg csak a többi modern részhez viszonyítva emelkedik ki.
Többek között az, hogy választhatsz a nappali "easy" mód meg az éjszakai izgalmasabb rész között, ami tökéletesen alkalmassá tette arra, hogy a 9 éves gyerekem is kiválóan elszórakozzon vele, mert
- nincs gyalogos, nem megy át GTA-ba
- gyakorlatilag nincs rendőri üldözés, szabadon mehet amerre akar
- a kocsi természetesen egy féltégla, ott és annyit ütközik amennyit akar
- a zenék tűrhetőek, a környezet pedig nagyon kellemesSztori szempontból nem egy nagy durranás, de egészen szépeket lehet benne este kergetőzni, minimálisan gyűjtögetni az apraja mellékes feladatokat, és amikor olyan sűrű időszak volt, hogy teljesen kész voltam estére még az is jól esett, hogy a térkép szélén körbementem egy raptorral, olyan kis pofás patakpartok, vízesések, várromok vannak az úttól távol, ahol még kirándulni is megérte egy kicsit...
-
I02S3F
addikt
válasz tboy93 #282453 üzenetére
A MW nekem is bejött és a Carbon is, csak egyiket sem vittem végig :). És az U1-et és 2-t rongyorsa játszottam, de akkor még középiskolás voltam :)
A GT 7en gondolkodom, Eszembe jutott nekem is! De most van elég játékom!
Szerk.: @DeFranco - A zenék egy részét elmentettem kedvencnek a YT-on.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz tboy93 #282456 üzenetére
Nem tudom mennyivel idegesítőbbek más részeknél, nekem eleve cheesy ez a "befőttesgumi" taktika. Az biztos, hogy nem előny, hogy a rendőrautók téged simán leamortizálnak, te meg szinte nem is tudsz bennük kárt tenni, de az üldözésekkel kapcsolatban nagy elvárásaim nem voltak.
-
Wlac
Ármester
Én pont a rendőrök miatt hagytam abba. Egyszerűen sehogy sem bírtam velük.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
I02S3F
addikt
-
I02S3F
addikt
válasz pauliboy23 #282461 üzenetére
Köszi!
-
DeFranco
nagyúr
Láttatok valami jó akciót a mostani leárazáson?
-
Tasunkó
senior tag
válasz DeFranco #282471 üzenetére
A Hogwarts Legacy egyre olcsóbb, a Persona részek megint. A Dying Light 1 alapjátékot, vettem meg kürtőskalács árban. Egyébként fantáziátlanul ismétlődnek az akciók, ez is éppugyanaz mint két körrel ezelőtt.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
nagyúr
válasz DeFranco #282471 üzenetére
Á, alig lehet valamit kapni
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 1700Ft
DOOM 1500Ft
DOOM Eternal Standard Edition 3750Ft
Mass Effect™: Andromeda – Standard Recruit Edition 1870Ft
Borderlands 3 2600Ft
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ 1650Ft
Middle-earth™: Shadow of War™ 2250Ft
Mortal Kombat XL 2250Ft
Tiny Tina's Wonderlands: Next-Level Edition 5700Ft
Watch Dogs®2 2800Ft
Watch Dogs: Legion - Deluxe Edition 4200Ft
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition 1500Ft
RESIDENT EVIL 2 3750Ft
RESIDENT EVIL 3 3750Ft
RESIDENT EVIL 5 1870Ft
Wolfenstein® II: The New Colossus™ 1900Ft
Immortals Fenyx Rising™ 3000Ft
Persona 5 3400Ft
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint 3500Ft
Fallout 4: Game of the Year Edition 3750Ft
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 3750Ft
BioShock: The Collection 4100FtEzek nagy része megvolt, kérdezni ér.
-
F-ECT$
titán
válasz DeFranco #282473 üzenetére
Hogwarts nekem is a radaron van, de bízom benne, hogy előbb-utóbb bekerül Plus Extrába. A GoW 3 remaster sajnos nekem nincs meg (még nem volt Plusom, amikor bekerült), azt is várnám az Extrába, de lehet hiába, és rá kellene szánni azt a 3.5k-t. A Fenyx Rising is meglepően jó volt, még a dlc-k közül is lenyomtam 1.5 részt.
Dive ever, work never.
-
nagyúr
válasz F-ECT$ #282475 üzenetére
Jó a harmadik GoW, ne hagyd ki. Nekem PS3-on volt meg, szerintem a legbrutálisabb rész, igazi badass benne Kratos Fenyx Rising nekem kicsit eh volt, akkor már az AC Odyssey mint görög téma jobban bejött. Az FR-t cheap zelda copynak éreztem, a zelda meg azért zelda, körzelébe nem ér ez az ubi csoda.
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
A Dying light standard edition megér 1123Ft-ot? Vagy érdemesebb várni az enhanced edition -ra, hátha akciózzák?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Napi agymenés. Arra gondoltam, hogy a PS-en egyszerre, csak egy nagyobb program fut, maga a játék. Szemben a PC-kkel, ahol "egyszerre" több prorgram is fut. Jó a gondolatmenet, ha azt gondolom, hogy a PS-nek több erőforrása van szabadon, mint egy PC-nek? Tehát a hw, ha épp gyengébb is egy PC-nél, jóval jobb játékokat tud futtatni.
-
zzola
titán
Sziasztok!
PS4 PRO-ba még érdemes belevágni? Nem érdekelnek az exklúzív címek, gyakorlatilag csak a Battlefield érdekel, meg esetleg COD., TV 4k-s. 50e-ért kínálnak hibátlan egységeket.
Az új COD crossplay, tehát lehet játszani PS5/XBOX/PC userekkel? (közben látom, hogy igen)
Kösz.[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
-
Dinomano
senior tag
válasz Kendek #282483 üzenetére
Régen ez szerintem hangsúlyosabb lehetett, most meg már nincs nagy különbség PC és konzol között. Vannak már nagyon jól optimalizált PC játékok/átiratok is, valamint Vulcan , rakat skálázási opció PC-n.
A konzolból pedig lett egy nappaliba rakható PC./(^_^)____7=--- - - >|
-
Alarikman
senior tag
-
jerry311
nagyúr
Dualshock 4 kerdes...
Ha L2-t behuzom, akkor a bal oldali analog stick kb. 15-20% elore inputot mutat. A hiba nem jelentkezik R2-nel.
Merre induljak hibakereses/javitas teren? -
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest