Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz erahurka #269596 üzenetére

    Hát de most ugyanazt írtad le, amit én. Viking menő, assacreed menő, csinálj egy vikinges assacreed-et. Nem pedig a kreatív emberke mondta, hogy: "Figyeljetek már, milyen jó lenne egy viking korban játszódó játék, aminek ez és ez a története, ez és ez lehetne a játékmechanika...".

    Ezért írtam az AAA-ról, hogy: "Lehetnek akármilyen csilli-villi darabok, akkor is csak egy jellegtelen, mindenkinek eladható tömegcuccok lesznek". És én ezért nem szeretem őket.

    Azt egyébként elismerem, hogy AAA fronton is vannak jó dolgok, de azok is általában addig érnek valamit, ameddig ténylegesen el vannak tervezve. Azért írtam azt is, hogy az assacreed-et a 3 környékén be kellett volna fejezni, mert ott még el hiszem, hogy be volt tervezve ennyi játék. Mass Effect esetén ugyanez. Ha már a sony szóba került, például akárki akármit mond, a last of us folytatását nem tervezték előre. Max. annyit tudtak, hogy valamikor lesz egy folytatás, de azt nem tudták, hogyan folytassák.

    Persze, én most nem a marketinges cégigazgató szemével nézem a dolgokat, hanem mint játékos. Anyagilag persze, addig kell gyártani a retket, ameddig van aki megveszi.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák