Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Várj, te most a Gods & Monsters-ről beszélsz, nem? Mert a kolléga a WD Legiont kérdezte.
A Gods & Monsters szerintem tök jó kis multiplatform Zelda klón lesz, én kíváncsi vagyok rá. Néztem pár hands-on videót, jó a harc, érdekesek a puzzle-ök, tuti repetitívebb lesz, mint az eredeti, csak akkor ne legyel orbitálisan hosszú. Ráadásul egy hónapra van a többi nagyágyútól, a karácsonyi dömping közepén, több esélye van jó eladásokat produkálni, mint a Legionnek.
Mert az meg bent van egy héten belül az idei év három legnagyobb számban előrendelt játéka mellett. Azért is érthetetlen számomra, mert az első rész jó eladásokat produkált, cserébe lehúzták a kritikák, a második résznél jobbak voltak a kritikák, cserébe nem voltak acélosak az eladások, most meg direkt kicsesztek a játékkal jó előre, mintha nem is akarták volna, hogy megtérüljön.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #262951 üzenetére
Akkor ezt most magamnak -> [link]
Bocs, teljesen el voltam "tájolva"... Ráadásul az Immortals:.. december 3-án jelenik meg.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #262954 üzenetére
Engem is.
Jó a koncepció, az art design, jó dolgokat emeltek át a Zeldából és nézve pár gameplay videót egész érdekes az egész játék stílusa, humora. Tök nyilvánvaló amúgy, hogy ezzel célozzák a fiatalabb generációt, de szerintem jól is elsülhet, mert mások nem csinálnak még csak hasonlót sem, úgyhogy annyit mindenképp az Ubi számlájára lehet írni, hogy legalább megpróbálják multiplatformmá tenni a Zelda-type játékmenetet.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Steve1207
veterán
válasz #42308056 #262954 üzenetére
Én azt se tudtam ez mi fán terem. Most így rákeresve a környezettől eltekintve (bár jobban szemlélve egy gameplayt és megoldásokat abban is nagyon sok a hasonlóság ) egy az egyben Genshin Impact.
Szerk: bár lehet így épül fel mind, nekem az ilyen játékok újdonságok még. Amúgy ez fizetős lesz vagy free to play?
[ Szerkesztve ]
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
Na megújult a store nálam.
.
-
Steve1207
veterán
válasz saelin #262967 üzenetére
Sebességgel egyelőre nem foglalkoznék az átállítás alatt. Se képek, se videók, ez még nagyon csak az alap, plusz ilyenkor előszeretettel leterhelődnek az amúgy se acélos kis szerverek is.
Most kb átültették az egészet egy reszponzív webshop alapra, de ezáltal hatalmas újítást nem várok a beharangozott mobil app-tól sem, szerintem ugyanúgy ezeket az oldalcsoportokat fogják ott is betöltögetni, max az ui-n változtatnak kicsit.Van benne még sok hiba, lehet valahol jelenteni őket vagy nem foglalkoznak velünk?
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Garanciás szervizben volt a PS4-em és mai nap kaptam vissza. A munkalapon elvégzett munkánál "UFE készülék szerepel". Ez mit jelen pontosan? A gép sorozatszáma változott. Ilyenkor adnak egy másik javítottat vagy felújítottat?
-
MODERÁTOR
válasz Derek V. #262977 üzenetére
Idehaza a hivatalos szervizben nem foglalkoznak a hibás konzolokkal, hanem külföldre küldik és ott javítják meg újítják fel (teljes burkolatcsere) őket. Feltételezhetően a tiednek is ez lett/lesz a sorsa, és cserébe kaptál egy ilyen felújított, de azonos típusú cseredarabot. Ezért is változhatott a konzol sorozatszáma.
<-ƘƘ->
-
lazioforever
tag
-
törölt tag
válasz KaitouP #262981 üzenetére
Fillion meg már túl öreg. Lehet hogy jó lesz, én most már várom.
#262980lazioforever: A Devil Among Usban jó volt és nem is volt ripacs mint a Pókemberben. Bár az Uncharted inkább blockbuster kategória úgyhogy tuti vicceskedő hülyegyerek üzemmódban nyomja majd sajnos
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #262982 üzenetére
És nem lehet némi sminkkel, vagy CGI-al fiatalítani rajta? Így is sokkal alkalmasabb lenne a szerepre, mint Tomi fijú szvsz.
Láttunk már nagy átalakulásokat, nem hiszem hogy a "dundisága" okozná a problémát. Ha nem akarja formába hozni magát, az más. Tom gyerek viszont akkor is túl jókisfiús egy ilyen szerepre, majd 10-20 év múlva, amikor lesz némi érett férfi kinézete, akkor térjen vissza egy Uncharted szerepre.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
törölt tag
válasz KaitouP #262984 üzenetére
Drága lenne. És láttuk az Irishmant, hogy van az a megereszkedési szint, amit már nem lehet visszahozni. DeNiro legalább 3x akkora mint fiatalon, és ronda is volt a filmben, folyton Csőrmester jutott eszembe róla a Dr. Bubóból... Fillion is ráhízott Drake szerepére, nem biztos hogy működne. Na meg az ugrálás meg hasonlók. Inkább ne hasonlítson és ne legyen meg az esélye hogy elrontják ilyesmivel.
-
laci1117
tag
Miután telepítettem és elindítottam a Bless Unleashed-t megszakadt a kapcsolatom a playstation networkkal, azóta offline vagyok és nem tudok semmit csinálni.... internetem van, viszont nem tud csatlakozni a networkhoz és ezt a hibát adja ki nw-31456-9.... mi a bánatos franc és mit lehet kezdeni vele????
-
sasa134
addikt
Srácok, merjem telepíteni a 8-as szoftvert? Eddig fel sem merült bennem h ne frissítsek de írta vki h utána nem ment a gép.... Nekem meg a Store nem indul, követeli az upgrade-et.
Avanti Roma
-
consono
nagyúr
válasz KaitouP #262984 üzenetére
Filion egy ripacs és öreg. Jó volt az amatőr kisfilmben, de mozit már nem töltene meg. Egyikük sem Nate, igazából, de ez a kép nekem eladta Holland-et.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
KaitouP
nagyúr
válasz consono #262993 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy még mindig inkább ő, mint a babaarcú Holland. Az öregség nem kifogás, most olvastam, mit művel Sigourney Weaver mit művel 71 évesen az Avatar 2 forgatásán. De ha nem is Fillion, akkor is kb. bárki jobb, akinek férfi külseje van.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
törölt tag
-
Derek V.
tag
válasz Kendek #262979 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sajnos, csak befutottam az üzletbe átvenni és nem néztem át ott. Az üzletben mondták, hogy nem javították a sajátomat kaptam helyette újat. Itthon vettem észre tüzetesebben átnézve, hogy ez bizony valószínűleg nem új, mivel az USB csatlakozóknál látszanak az apró karcolások. Felújítottra tippeltem első körben, de akkor ez a hivatalos eljárás ahogy írod. Akkor ez így rendben van. Lenne még egy kérdésem: Mivel cserélték a készüléket 12 hónap garancia van a gépre. ( a sajátomra 2 év volt, anno Alzánál vettem)
Ha szeretném belőle kicserélni a belső 1 TB-os merevlemezt 1TB-os SSD-re, azt megtehetem garancia vesztés nélkül? (Elméletileg nem bontom meg a gépet, mivel oldalt van neki egy nyílás) Ha eladom a saját merevlemezét és beteszem az SSD-t a helyére és ne adja Isten garancia időn belül ezzel is gond lesz olyankor mi a helyzet? -
consono
nagyúr
válasz #42308056 #262995 üzenetére
Hát, Cruise is egy ripacs, de lehet, hogy ő is jó Drake lenne Mondjuk filmileg szerintem akkor már inkább a Szahara, nekem az egész film alatt Uncharted utánérzésem volt, még ha teljesen más is Matthew Mcconaughey is ripacs, ő is lehetne Drake
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bogyi007
veterán
Nézegetem UK accounthoz a Ps Plus beszerzési lehetőségeket, a Storeban 50 font az ára, direktben onnan véve az most 20e forint feletti ár, ha Cdkeysről veszem, akkor az 50 fontos feltöltő 17493,79 Ft míg a Ps Plus kód 17287,89 Ft.
Van ennél most jobb ajánlat máshol? Black Fridayig sajnos nem ér rá a dolog...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest