Új hozzászólás Aktív témák

  • Frod

    addikt

    válasz FunPro #259974 üzenetére

    Nem követem a szériát, valószínűleg igazad van.
    (jelenleg a Dragon Ball FighterZ ami eszembe jut, és ugyanezt csinálják)
    Ismét leírom, hogy magával a modellel nem értek egyet, DE amikor van rá lehetőség, hogy 6e Ft-ért egy nem így nevezett, de valójában season pass-t behúzzon az ember, és megkapjon mindent, akkor nem értem a rant okát.
    Ha a sztori ott megállt volna, hogy valóban 50k+ mindent megszerezni, akkor teljesen jogos lenne a fenti kiakadás.

    De mivel nem ismerem a játékot, így kérdezek: játékbeli valutával nem lehet kioldani a karaktereket? Mert jobban belegondolva a R6 Siege-nél is fizetős minden új operátor, de elég játékkal meg lehet szerezni őket apránként. Mégsem hőbörög érte a nép.
    És ott pl még ilyen Upgrade csomagra sincs lehetőség, mert ha anno a sima verziót vette valaki, akkor nem enged a Store a nagyobbra váltani, ergo veheted meg őket vagy ingame valutából, vagy valódi pénzért vett kreditből ami jóval húzósabb, mint a SF-ben megvenni 24 karaktert 6e-ből. (karakterenként ~250Ft)

    Ha valakinek tetszik és örömét leli a játékban nem gondolom, hogy ennyit ne lehetne a hobbira áldozni. Viszont fentebb elhangzott olyan is, hogy még ha nem is játszik vele soha, legyen meg a full minden, mert úgy teljes az élmény... erre kár is reagálni.

    [ Szerkesztve ]

    Do you see the white shadow?

Új hozzászólás Aktív témák