Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz RangerFox #236416 üzenetére

    Na akkor, csak neked. Tegnap, belépek a meccsbe, a ban-nál látom, hogy 2v5-ben vagyunk.. wtf?! (map: Clubhouse). Én szívem szerint rögtön feladtam volna, de az elején nem lehet. El pötyögtettünk az első két körben. Aztán egyszer csak megjött a maradék 3 ember. Valami network hiba lehetett, egyből megnyertük a game-et. :D Tegnap se kaptam ki egész nap. És úgy egész hétvégét nézve se sokat. A héten, vagy jövő hét elején vélhetően kezdődik az új season. Nem tudom, hogy megpróbáljam e a Ranked-et. Sztem várok még vele kicsit.

    Bad Pritt
    De pont ez az.. "Így elfogadom". Én inkább azt próbálom bizonygatni, hogy nem akkora a baj, mint ahogy sokan beállítják. Rossz a híre, amit én az eddigi 63 órám után kicsit túlzásnak vélek. Mert annak elég kevés az as esélye, hogy én vagyok olyan szerencsés, hogy nagyrészt elkerülnek a hülyék.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák