Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Ezt a Concrete Genie-t tolta valaki VR-ban?
-
GEIL
addikt
válasz hyggelig #232035 üzenetére
nemértem....én a 4 controllerem közül bármelyikkel bekapcsolom....tökmindegy hogy melyikkel játszottam és melyik felhasználóba voltam bejelentkezve. A "aktív" controller a lehutolsó aktív fiókhoz egyből "társul".
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
[link] kihívóra lelt a Fifa-Pes duó
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
.LnB
titán
válasz Xaels #232065 üzenetére
Nem, elvileg nem. Most utánanéztem: moreo! Top striker volt az. Ez más. Abban volt az Aquila lövés!
Írják is a wikin, hogy a Pálya ördögei Japánban, azért se lett sikeres, mert elnyomta a Captain Tsubasa.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sxxorp
őstag
Mikor a DS4-et a DS4Windows-zal csatlakoztattam a laptophoz (van egy elfekvő Okamim, ami egér/billentyűzettel nem volt túl élvezetes, így már jó) utána machináció nélkül nem kapcsolódott a PS4-hez (már nem emlékszem pontosan, de ki/bekapcs újra párosít volt talán). Ha előtte PS4-gyel kapcsolódott, akkor ilyen zökkenő még nem volt.
-
.LnB
titán
válasz oriic #232070 üzenetére
Nem tudom, hogy láttam e ezt a Tsubasa-t. Ha ment a Dragon Ball és a Sailor Moon előtt anno az RTL Klub-on, akkor biztos.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sting2
addikt
Na szóval :
1.) The PS5 will be revealed at a PlayStation Meeting event for the press/media on February 5, 2020.
2.) The PlayStation Meeting will be held at Sony Hall in New York City.
3.) At the PlayStation Meeting the console’s design, controller, UI/home screen, specs and features will be revealed.
4.) The PlayStation 5 will be backwards compatible with all PS4 games.
5.) The PS5 will release, worldwide, in October 2020.
6.) The Sony PS5 will cost $499 USD / £449 UK / €449 EU / ¥54,999 JP.
7.) PlayStation 5 specs will be almost on par with Xbox Series X, which will cost $100 more at launch.
8.) Pre-orders for the PS5 will go live after the event on February 5.
9.) Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall and Legendz are some of the PS5’s launch titles.
10.) The PlayStation 5’s new slogan, as well as for the brand as a whole, is “IT’S TIME TO PLAY.”Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Na most kicsit összezavarodtam én anno mindkettőt láttam, de akkoriban szerintem nem fogtam fel, hogy nem ugyanaz a 2.
(#232067) F-ECT$ a sok kaptafa után lehet ez még jól fog elsülni, mert ad valami pluszt a sima focis élményhez. Anno ilyen volt nekem az Ike Ike Nekketsu Hockey amiből próbálkoztak egy komolyabbat csinálni NHL Rock The Rink néven csak ez utóbbiból hiányzott a kreatívitás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz penge111 #232077 üzenetére
4chan
Ez kimaradt belole. Ezek miatt is mondom h kamu. (Ff16 meg Resi8? Eselytelen. Max E3on)
Games teased at PS5 reveal: Horizon: Zero Dawn sequel, Marvel’s Spider-Man sequel, new sci-fi IP from Naughty Dog, new IP from SIE Japan, new IP from London Studio, Final Fantasy XVI, new Resident Evil
Live-Die-Respawn
-
F-ECT$
titán
válasz AxBattler #232091 üzenetére
Én a mai eurós és forint árakból számítottam. Másrészt egyelőre nem 350 Ft az euró, harmadrészt a 450 eurós árban is van már pár százalék áfa, ergo nem +27%-kal kell számolni nálunk sem. Negyedrészt az Xbox One X induló ára is $500 volt, ami nálunk 160-170e Ft-ot jelentett.
De ez még úgyis csak spekuláció.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest