Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Kendek #222719 üzenetére

    Köszi, az énem racionális része nekem is azt mondja, hogy felesleges pénzkidobás, viszont kicsit motoszkál bennem, hogy valamit újítani kellene.
    Ami nem tetszik, hogy a slim-nek csak 2 USB portja van, az egyiken a DAC+headamp van, a másikon pedig a kontroller (igaz a kontrollert tudnám pc-ről is tölteni).
    Viszont akkor kipróbálom egy 2TB-os külső HDD-vel mindjárt. :)

    raziel01: One-om nekem is van, kb. 1 éve be se volt kapcsolva, igazából ott már semmi exkluzív nincs, amit érdemes lenne végigjátszani, multiplatform címekre meg kár 2 konzolt tartani - csak azért nem adtam még el, mert eléggé alacsony az ára, akkor már inkább megtartom, hogy ha néha Forzázni támadna kedvem.

    hjtz4t3wrseg: egyelőre az UHD tv kellene, de arra még várok 3-4 évet (pedig szivem szerint már azt is most rendelném :) ) - a gyerkőc nálunk még csak 2 éves, így kb. a tv soha nem megy (ezért játszom monitoron, miután ő már elaludt :) ), talán 5-6 évesen lesz elég nagy, hogy már családi mozidélutánokat tarthassunk a hideg téli hétvégéken, illetve akkor talán már attól sem kell annyira tartani, hogy összefirkálja, betöri, lerántja a készüléket :)

    Így viszont lehet, hogy csak egy új kontrollerre és egy Days Gone-ra pályázok majd hétfőn.

Új hozzászólás Aktív témák