Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Sziasztok,
    azon gondolkozom, hogy vajon megéri-e a slimemet lecserélni egy Pro-ra (a hétfői alza akcióra hajtanék :) ), ha 1 év múlva úgyis jön a PS5?

    Ami igazán zavar benne, hogy csak 500 GB-os modellem van, így elég kevés a hely rajta. Jelenleg csak 1080p-ben játszom, 4k készülék beszerzését még 3-4 évig nem tervezem.

    A másik gondolatom az lenne, hogy a slim-ben upgradeljem a storage-ot, vagy egy 1 TB-os hdd-re, vagy egy 1 TB-os ssd-re. Itt az ssd annyiból jobban tetszene, hogy ha egyszer váltok PS5-re, akkor azt még mindig jobban ki tudom használni asztali gépben, mint a sima hdd-t (abból van most is bőven elég).

    Szóval 1 évre nem tudom, hogy megérné-e a Pro, főleg, hogy csak 1080p-ben játszom - viszont még van vagy 6-8 exkluzív cím, amit biztos végig szeretnék játszani, illetve lehet, hogy inkább 2-3 évig is megtartanám, a PS5-öt launchkor csak akkor venném meg, ha lenne legalább 2-3 must have cím (illetve ha a PS4 játékokkal menne a teljes visszafelé kompatibilitás - viszont ha ez biztos fog menni, akkor meg kicsit feleslegesnek érzem a pro-ba beletolni a pénzt.)

Új hozzászólás Aktív témák