Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernohun
tag
Ez a [Dragon Ball Z Kakarot] egész jó lesz, így "Open World" stílusban.
-
vorosszabolc
újonc
Sziasztok,
a következő problémám lenne - ugyanazon a UTP kábelen a számítógép esetén a ping 2-3 ms, és a letötlés és a feltöltés is sokkal jobb, mintha rádugom a PS4-et. Ott nem ritka a 15 fölötti ping és a letöltés és feltöltés is sokkal lassabb. Mi lehet a gond? Mit tudok tenni ellene?
Előre is köszönöm. -
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valaki játszik az Anthem-el?Másnál is kifagy meg kilép folyamatosan?Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
Wesder
félisten
válasz vorosszabolc #214152 üzenetére
A letöltéssel semmi, mert limitàlva van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
válasz tothjozsi96 #214144 üzenetére
Képzeld azt a furcsa dolgot, hogy itt az oldalon, ezen a fórumon, a bitek közé rejtve bujkál valahol egy Days Gone topik, ahol lehet már ki is beszélték a játékot oda-vissza.
Nem biztos, csak képzeljük ezt el, ne szabjunk határt a fantáziánknak![ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sp8787
addikt
Jo ez a BL3. Most voltam egy olyan palyan ahol ugy lehett ugralni mint a Destiny-ben es a vegen jott egy Destiny boss Division-os 3 adag HP-val.
Creativity rulez!
-
sp8787
addikt
válasz Wesder #214157 üzenetére
Yupp azt hittem sose akar ""megdogleni" a mocsok Servitor-ja.
@(#214158) RangerFox
A Destiny 1-2 meg Division 1-2 meg BL GOTY utan az ilyen "udv" teman mar sztem tul vagyok.Egyebkent egyre jobban erlelodik bennem az ,hogy ebben a temaban amivel jatszottam azok kozul magasan a Destniny 1 legjobb jatek.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz #04430080 #214160 üzenetére
Egyebkent nem lehet ezeket tenylegesen osszehasonlitani mivel pl. a Destiny-ben van tenyleges pvp a tobbiben meg nincs.
Sose fogom elfelejteni amikor a Destiny-ben megszereztem a Gjallarhorn-t.
Destiny Ad VictoriamVagy pl. az 1esben mennyivel nehezebbek es elvezetesebbek voltak a Strike-ok.
-
sp8787
addikt
válasz RangerFox #214162 üzenetére
Ok, tiszta.
@(#214163) .Z.
Azt egyszer probaltam igy nem irnek rola velemenyt.
Van egy velem kozel egykoru(ertsd oreg ) joember a chatgroup-unkon az full WF orult.
Meg mikor vegeztunk a Nioh-val akkor kezdte az meg ha jol szamolom lassan 2 eve es azota kisebb nagyobb kiteroket nem szamitva nagyon abba se hagyta.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz sp8787 #214159 üzenetére
Te miért vetted meg a BL3-at? Pontosan ugyanazt nyúljtja, mint az 1-2, csak szebb, nagyobb, csiszoltabb. Nem árult zsákbamacskát, nem hazudott, hozza, amit az előzőek, teljesen reálisak a 8 pont körüli értékelések.
Ehhez képest te péntek óta csak sírsz...
Nem tudom, engem a legjobban az zavar benne, hogy időnként lassan nyílik meg a menü. De pl a generáció egyik legjobb játékának, a W3-nak is volt ilyen gondja az első hónapokban...
De említhetném a mindkettőnk által imádott Bloodbornet. Premierkor még piszok bugos volt, a mostaninál háromszor hosszabb töltési időkről nem is beszélve (cseliszbe meg kb lehetetlen volt pajtit találni matchmaking hiányában, de ez nem mindenkinél szempont).
Szóval mielőtt bárki is azt feltételezné a konstans nyavajgásod miatt, hogy a BL3 nem egy jó játék: az. Nagyon fasza játék. Akiknek tetszettek az előző epizódok, ne is hezitáljon.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
szallasi007
őstag
válasz Dawide@axele #214153 üzenetére
Nálam minden oké csak rohadt sokat tölt
-
sp8787
addikt
válasz Rigormortiis #214166 üzenetére
Nezzuk csak miert is? Mert meg lehetett venni, en meg ranyomtam a vetel gombra.
Nem fodom neked itt leirni a teljes kivalasztasi algoritmust.Mondjuk azt azert meg beidezhetned ,hogy hol irtam ,hogy rossz jatek mert nem az a 7-8 pontal teljesen. De nem hinnem ,hogy van olyan forumszbaly ,hogy csak pozitivumokat lehet irni egy adott jatekrol.
Ez a "Nem árult zsákbamacskát, nem hazudott.." ez ugye konkretan nem teljesen igaz maskulonben nem ilyen lett volna review procedura.
Az ilyen felszemelyeskedo "sirsz,nyavalyogsz.." etc. nyugodtan pihentetheted.
Ne irj olyanokat amiket nem mernel live a masik szemebe mondani vagy legalabbis nem ebben a hangnemben. -
törölt tag
-
sp8787
addikt
válasz #04430080 #214169 üzenetére
Sztem ez csak sima reviewbombing. Nincsenek ekkora meg ugy egyaltalan nagy gondok a jatekkal.A 7-8 pont az ami realis.
Vannak viszont olyan bugok amik nagyon idigesitoek meg a framerate gondoknal is jobban.
Peldaul az inventory-ban eladasnal nem az adott targy icon-jat mutatja bizonyos esetekben es mar tobbszor eladtam olyat amit nem akartam, mocskos lassu a menu....etc.Na de reszemrol BL3 temat befejeztem, pedig szeretek negativan bombazva jatszani pl. a Sekiro-nal ugyanezt muveltem.
-
törölt tag
-
Rigormortiis
veterán
-
Carlos Padre
veterán
Ez az új cod nem rossz, de lehet élni nélküle.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
sp8787
addikt
válasz Rigormortiis #214175 üzenetére
Mit vartam? Hat ,hogy elleszek vele egy jo ideig es ez sztem nenni is fog.
Mondom ugyanezt muveltem a Sekiro alatt is.Vmiert ez nalam igy megy. Es mielott itt barki jonne azzal ,hogy persze majd a Nioh 2-nel majd meg ott fogok ajnarozo hullamban kitorni hogy Game of the Century meg ilyenek akkor inkabb le sem irom a velemenyem az alpha-rol mert tul sok csunya szot tartalmazna.
A meg nem is letezo Nioh 2 topic-bol meg mar honapokkal ezelott kitiltottam magam.
-
marilllyo
veterán
Mi a cimbikkel megbeszéltük, hogy a BL3...ráér. Jó lesz majd egyben pakk. Addigra szétpatchelik...Nem maradunk le semmiről...
De!!! Természetesen kell...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ProEvoFan
nagyúr
Yoku's Island Express
Ez a játék fantasztikus!Tele van remek ötlettel.Platform-flipper keverék.Érdekesen keveri a kettő stílust, méghozzá hibátlanul.Aranyos kis bogarat irányítunk, aki postás.A játéknak van egy bájos hangulata, ami miatt alig tudtam abbahagyni.A zenéje baromira adja.
Még a témát is megvettem, amihez sajnos nincs zene.
Van demó, próbáljátok ki!
Itt meg egy remek magyar teszt.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
sp8787
addikt
válasz Rigormortiis #214181 üzenetére
Most ,hogy mondod vhogy ugy.
Mondok neked egy masik peldat az avatarod alapjan.
Ha a DQ11-rol kerdezne vki a velemenyemet akkor az egvilagon miden negativumot felsorolnek par pozitivum mellett es a vegen kiboknem ,hogy egy olyan 8-9-es jatek.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz sirarcheer #214184 üzenetére
Én is így jártam tegnap délelőtt :) Addig rágta az asszony a fülemet (kb. 3 perc volt), hogy nem lehet ennyi után csak úgy otthagyni, hogy "kénytelen" voltam megvenni :)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
S e t h
nagyúr
válasz Rigormortiis #214175 üzenetére
de komolyan erdekel, mit vártál egy BL3-tól, ha nem tetszik az, amit kaptál.Hét év után? Franc se tudja, lehet, hogy fejlődést.
Rozsdás bökőt ide, hogy az elégedetlenek jó része is ezt hiányolja elsősorban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Wesder #214187 üzenetére
Technológiailag max, mert ugye 7 év mégis 7 év, tartalmilag meg jobbára sehová.
Vannak játékok, ahol azért sokkal szembeötlőbb az evolúció.
Persze boncolgathatnánk, hogy egy looter-shooterben milyen fejlődési potenciál van, de én nem lepődöm meg, ha vkinek az a véleménye, hogy ez egy újra skinezett dlc szagú produktum.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kerobi
senior tag
Most játszok először a last of us remastereddel. Fantasztikusan jo a storyline. Egy masodik remastereddel, days gone szintű grafikával meg isteni lenne. Most ott járok hogy
Ellie kiszabadult a morauderek fogságából. Sok van még a végéig? A last of us part 2 szerintem már csak ps5ön fog normálisan futni.A star wars battlefieldnek nincs storyline-ja? Megvettem es különböző helyszineken kell szaladgálni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz S e t h #214186 üzenetére
De nem is ígértek semmi változást, vagy újdonságot. Szóval aki ezért csalódott.. Én pont ezért nem vettem meg. Az is igaz, hogy ennyi év után, illett volna teljesen probléma mentesen megjelentetni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #214196 üzenetére
Miben különbözik a Div 2? Destiny 2, és a BL3 alapjaiban?
Nem arra gondolok, hogy a Div-ben van DZ. Hanem úgy általában. Lehet, hogy tévedek, de vagy mindhármat nevezhetjük MMO-nak, vagy Co-op-nak. Annyi, hogy a Div2 és a Des2-ben van egy közösségi tér, ahol ott tbag-el a többi játékos is..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Na, elkezdtem behozni a lemaradásom.
A Plague Tale...demó...végigtoltam, szerintem majd jóárasítva megnézem, ami leginkább nem tetszik a játékban, az a karakterek mozgása és az irányítás. Nem fluid, nehézkes.
Amúgy hangulatban és látványban nálam hozza az elvártat.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest