Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz .LnB #208826 üzenetére


    Nem, nem született még olyan ember, vagy jött létre olyan játékfejlesztő cég, amelynek látatlanban bizalmat szavazva előre utalnám a pénzemet.
    A fogyasztói társadalom gyermeke annyira türelmetlen, hogy szinte mindent azonnal akar, mindenkinél előbb, mert ha nem így történik akkor úgy érzi lemarad valamiről.
    Nem vagyok teszter, nem fizetnek a véleményemért, ezért semmi sem késztet arra, hogy hónapokkal előre utaljam a pénzt, utána meg ráncok jelenjenek meg a homlokomon amiatt, hogy töprengjek, elqrja vagy nem?
    És igen, amiket leírtál pont azok a dolgok miatt nem éreznék késztetést, hogy csak azért is előre utaljak pénzt nekik, mert ugyan mire? A titokzatosság miatt? Oké, akkor mivel jól éreztem magam korábban a kuplerájban, ezért legközelebb már elfogadom, ha lefátyolozott hölgyet kapok, hiszen mi történhet? Max miután fizettem és lecsúszik a fátyol róla, akkor öklendezek kicsit, mert most ez volt csak, ez jutott, pedig ejj, múltkor olyan jó volt, meg előtte is, hát most nem jött össze.
    Egy név meg semmire sem garancia, mert oké, Kojima jó, de egymást között azért bevallhatjuk, hogy nagyjából nincs már új a nap alatt, talán ezért is olyan egyedülálló a DS felvezetése, mert ezzel akarja azt sugallni, hogy na majd most.
    Kell is, hiányzik ez a na majd most érzés, amikor megáll a szánkban a pörkölt, hogy ez de kellett már a játékos társadalomnak.
    Én drukkolok Kojimának, de a pénzemet csak akkor kapja meg ha bizonyított. Nem ezt megelőzően, hanem majd novemberben.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák