Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz consono #204397 üzenetére
Nálam is volt mikor még gyerekek sok nickelodeon meg társait néztek, hogy ott maradt pár napig, de utána eltűnt szerencsére. Mostanság viszont már nem nagyon néznek tv-t illetve mi is csak filmet/sorozatot így ez a veszély nem áll fent. Játékoknál meg nem nagyon játszottam olyannal aminél agresszív hud van, de természetesen felhasználófüggő a tv választás is. Videofilként nekem ez volt a tökéletes..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
sp8787
addikt
Project Awakening Interview With Cygames
openworld
multiplayer
vszinu nem lesz exc
szinte biztos ,hogy az uj gen-re fog jonni
....etc.Sztem meg nagyon nem is tudjak mit akarnak vaojaban.
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #204404 üzenetére
Nekem nem tűnik annak. Valami jó kis agyeldobós, balul elsült kisérlet sztorira gondolok. És valószínűleg csak abban a létesítményben fog játszódni, megspékelve valami párhuzamos univerzummal, vagy valami ilyesmivel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Scholes9
nagyúr
válasz PainKiller13 #204385 üzenetére
Én 349-ért vettem pont 3 hete. Brutal jó PS4 Pro-val is Ha valaki ésszerűen használja szerintem esélytelen a beégés.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ProEvoFan
nagyúr
Wreckfest Előrendelhető.PCn nagy sikert aratott, remélem ps4en is fasza lesz.
-
ldave
félisten
5+ éve van plazma tv-m, főleg RPG játékokkal játszom, ahol elég statikus tud lenni az UI és bár hosszabb játékmenetek után tényleg előfordul egy kis 'ghosting', de beégés semmi.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #204412 üzenetére
Január óta így áll, dátum nélkül. Akkor már néztem a gyerkőcnek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
válasz Carlos Padre #204405 üzenetére
Vegyed meg, ha a jrpg mint műfaj tetszik. Nagyon jó története, harcrendszere van, zene stb.. Ja, és ez két játék egyben, mondjuk a X-2 egy nagyon gyenge eresztés. Illetve ha nagyon vevő vagy az endgame tartalomra, itt olyan szuperbossok (souls játékok bossai kismiskák ezekhez képest) vannak, hogy 300 órát is bele lehet tolni miattuk a játékba. De csak ha végig szaladsz a sztorin kb 60-70 óra, akkor is elégedett leszel
Egy kis ízelítő a játék mélységeiről, egy ph-s kolléga régebbi cikke!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
l.skywalker
félisten
Ha lehet hinni egy képnek az internetről, akkor a TLoU 2-ben nem lesz multiplayer:
Én kétlem, korábban mindig az volt, hogy lesz benne...
Ha más nem, akkor ez 4 napos tweet
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez egy jó cikk.Mennyire igaza van...
Vélemény: A Marvel's Avengers nem olyan játék lesz, mint amire sokan számítanak -
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #204418 üzenetére
Csak bele-bele néztem ebbe a cikkbe, nem olvastam el, de a véleményem megvan a játékkal kapcsolatban.
Szerintem ez a játék nem lesz egy kimondottan open world game. A videók alapján, felváltva, a cselekmény alakulásával fogja a játék a kezünkbe adni a különböző hősök irányítását. Nem lehet majd Thor-ral szabadon repkedni, villámokat szórni. Olyannak néz ki mint egy interaktív film, QTE eseményekkel. Csak itt nem egy gombot kell megnyomnunk egy QTE event alatt, hanem a megfelelő hősökkel kell x feladatot megcsinálnunk.
Nem biztos, hogy ilyen lesz. De ha igen, akkor ezt nem tudom elképzelni normálisan megvalósítva. Vagyis meglehet, csak sajnos(?) ott az Arkham széria, és a Spider-Man ellenpéldának. És a mérce baromi magasan van. Egy teljesen open world játékot nem lehet ilyen játékmenettel megközelíteni.
Részben érthető egyébként a kötöttség. Szinte lehetetlen ennyi karaktert szabadon engedni. Szóval nem teljesen értem a játék alapkoncepcióját. Röviden, a "hogyan gondolták ezt?" kérdésre gondolok. A legelején, mikor nekiálltak, mi volt a terv?
Mi lett volna?! A pénz. Az Avangers (sajnos) szárnyal a Marvel mozik miatt, boldog-boldogtalan Marvel fan lett az elmúlt 12 évben. És ezt még senki sem lovagolta meg. Egyszerűen üzletileg muszáj volt. De lehet, hogy erre a Square Enix is és Crystal Dynamics is alkalmatlan. A Crystal Dynamics meg gyanúsan az, azok után amennyi kreativitással a Tomb Raider szériához nyúltak.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, de szerintem nagy sírás lesz. A Bosszuállók Endgame után a Marvel fanok jelenleg a fellegekben járnak, ők a világ teteje. Egy középszerű, vagy simán csak jó játék méltatlan lenne ehhez az "életérzéshez".
-
l.skywalker
félisten
Egyébként az egésszel csak egy baj van. Az, hogy a karakterek arcai valószínűleg direkt nem hajaznak a filmbéli szereplőkre, ellenben a kosztümöket, páncélkokat egy az egyben átvették - amik már a képregényekhez képest is eltérést mutattak. De legyen inkább egy ilyen játék, mint egy állandó Fortnite crossover.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
-
Nayrobi
őstag
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #204421 üzenetére
Végül is csak az igazán egyedi, értékkel rendelkező, filmeket ölte ki ez a kurva Marvel féle foscunami amit 12 éve tolnak. De ugye a nézőszám nem hazudik..
-
3L1T3
addikt
Hát azért van nagyon sok olyan film ami értékelhető. De az, hogy mi milyen értékkel rendelkezik ki dönti el? Szubjektív.
(#204425) Rage47 A nagyobb baj inkább, hogy ha tegyük fel a játék rosszul sikerül és az eladási számok is rosszak lesznek. Akkor megint évek telhetnek el MARVEL játékok nélkül. De abban is biztos vagyok, hogy a SQUARE olyan szerződést kapott a MARVEL-től, amit tuti megéreznek ha netán sikertelen lesz a játék.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
_drk
addikt
válasz ldave #204428 üzenetére
Adaptációk mindig neccesek, legyen az filmből játék vagy fordítva.
A batman mivel egy hightech maskarában lévő emberről szól totál bele illik a játék világba. Spiderman képességei se azok a nagyon durvák.
De mihelyst repülni lehet elég necces lesz a téma. Sok szereplő nem is tudom melyik játékban volt utoljára.
De ami a legnecessebbé teszi az egészet az arcok,10 év alatt elég megszokottá váltak és most totál más emberek játszák a karaktereket, így nem tudom mennyire kajálja meg a közönség. Az ugyanaz a ruha sztem pont emiatt van, hogy legalább ennyi hasonlóság maradjon.Tomb Raiderhöz meg lehetne egy külön topicot nyitni, mert a játék azért nem pocsék, de elég sok oka van hogy ma nem működő képes a koncepció, kezdve azzal hogy a kaland mint műfaj ma nem igazán van toppon.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nem tudom pontosan milyen filmeket ölhettek ki, lévén korábban csak sz.rabb képregény adaptációk készültek. Nyilván az túl sima lenne, ha egyszerűen annyit írnál, hogy neked nem tetszenek, sokkal könnyebb heroikusan eljátszani, hogy védelmedbe veszed az egész filmipart és a művésziességet. Ezek a filmek igenis betöltöttek egy űrt. Sok képregényből készült film, de azok nem ütötték meg ezt a szintet. Nem önálló filmként, hanem egy egységes univerzumként érnek valamit és mindannak ellenére, hogy látványosak, nem a látványuk, hanem a mögöttes történetük, az egész lexikális adatmennyiség az, ami sikerre vitte őke. Persze, vannak új és régi képregény fanatikusok, az előbbiek szerint ezek a filmek a képregények meghazudtolása, a másik oldal azóta ismeri ezeket, amióta a filmek megjelentek. De részleteire bontva végül is bele lehet ezer dologba kötni és véget nem érően lehet OFF-olni, ha mindenki a saját véleményét megpróbálja nagy általánossággá hatalmasítani, hogy ezzel bizonyítsa az igazát. Ha ez a módi, akkor én azt mondom, hogy szerintem olyan jók ezek a filmek, hogy más filmet nem is érdemes többet életre hívni, mert ez a Marvel féle boldogságcunami minden más filmélményt tökéletessé tett. És még a nézőszám is engem igazol.
Szerk.: félre ne értsd, ez nem személyes vagyis nem egészen. Tetszik ahogy szoktál írni, ahogy gondolkozol, de egy idő után előjön belőled is az a fajta személet, hogy a te véleményed egyfajta kiinduló pont kell, hogy legyen. Azért mert te vagy én vagy pár másik ember sokat ír a fórumra, attól még nem lesz igazunk, csak agresszívnak tűnünk, ha nem fogadjuk el azt a tényt, ha tévedünk.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
veterán
válasz Tyler Durden #204395 üzenetére
nekem a 7 éves plazmába csontra beleégett a Diablo 3
skillek, 2 oldalt a gömbök, jobb oldalt végig a missionok -
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #204433 üzenetére
Nem erted, szar film = art movie = egyedi es ertekes
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
válasz l.skywalker #204420 üzenetére
Ha jobban megnézed azért a ruhák/kosztümök sem olyanok mint a film(ek)ben. Vannak rajtuk jellemző dolgok, de a mintázat teljesen más. Pl thor páncélján a kör alakú betétek. Ha nagy felbontásban nézed akkor látható, hogy teljesen más a minta rajtuk pl.
A nagy MCU előtt volt egy Watchmen, Penge, Batman, MIB és lehetne sorolni azért jó képregény adaptációkat. Sőt az igazat megvalva több az olyan kedvencem ami önálló képregényfilm mintsem valami Univerzum részei. Szvsz a Vasember sem úgy készült anno, hogy ezzel elindul az MCU és az első 2 azért is volt belőle jó, a 3. meg szerintem gyenge lett már.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
l.skywalker
félisten
válasz Xaels #204436 üzenetére
Én leginkább erre gondoltam:
Amúgy nekem is a Watchmen a kedvencem, de méltatlannak érzem, hogy mennyi pénzt vagy milyen stábot kaptak teljes egészében. Ezért mondom, hogy az MCU volt az első ami azt a szintet hozta, amit én elvártam. De nekem sem azok a kedvenceim.
[ Szerkesztve ]
-
válasz l.skywalker #204437 üzenetére
Itt látszik, hogy elég egyedi lett a ruha, semmi köze az MCU-shoz amit te raktál be.Imádom a 300-at, a Sin Cityket is. Az MCU-ban leginkább GotG és Amerika Kapitány vonalat bírom, az IM3 nekem nagy csalódás volt és Thor is kicsit félkegyelművé vált, persze külsőre a műszőke verzió is gyász volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
válasz dvd24 #204440 üzenetére
A Marvel filmek káros hatása nem most fog kijönni. Bár valamennyire már érezhető: ami nem Disney, az bukik a mozikban, vagy max minimálisan sikeres. A második legerősebb stúdió bevételeinek a többszörösét szedik össze sokkal kevesebb filmmel. Mi ez, ha nem az iparág kinyírása?
-
addikt
-
vonSux
őstag
Számomra pl érdekes, hogy a fentiek alapján ti még nem unjátok a Marvel mozikat, karaktereket. Kb egy filmnek nem tudnám felidézni a sztoriját, annyira érdektelen a storyline (nekem!). Pedig láttam párat, a szemem még jól is szórakozott ideig-óráig. Az, hogy milyen ruha van rajtuk...oke
-
Neoteric
addikt
válasz #42308056 #204441 üzenetére
Cserébe ha elmész egy Disney landbe, fülig ér a szád és újra gyerek leszel. Hong Kongban pár hete párás szemmel fogtam kezet Chewieval meg Iron Mannel, holott valahol nyílván tisztában voltam vele, hogy valami random megtermett vágottszeműnek örültem ennyire, de annyira élethűek voltak audiovizuálisan, hogy kurvára nem érdekelt.
Star Wars fanoknak amúgy ajánlom figyelmébe a Galaxy's Edge-t, ezek az állatok felhúztak egy komplett SW várost LA-ben. Bakancslistás. [link]
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #204404 üzenetére
Gondolom az Alan Wake, meg a Quantum Break-nél lesz jobb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #204433 üzenetére
Ha személyeskedsz, az sem zavar engem. A véleményem kiindulópont, számomra. És ki is fogom írni magamból, eddig is megtettem, ezután is megfogom. Sőt sokakkal ellentétben én meg is tudom fogalmazni az én saját gondolataimat. És együtt tudok élni azzal, ha ez nem a többség véleménye, és nem értenek velem egyet.
És valamennyire csak van értelme annak amit itt-ott írkálok. Mert még én is meglepődök ugyan rajta, de megkeresnek ajánlatokkal, hogy írjak ide meg oda. De nem. És jól esik az is mikor a forumtárs rám ír, hogy miért nem írok már a filmvilág topikba, felüdüléssel olvasta a mantra kommentek között az enyémeket. De ez nem jelent sokat, nem én szartam a spanyol viaszt. Viszont megerősít abban, hogy igen is van értelme véleményt nyilvánítani, és nem mindig csak menni a tömeggel, vagy szó nélkül hagyni a dolgokat.
A Marvel filmel, a 12 év alatt semmi pozitívat nem tettek hozzá a világhoz filmművészetileg. Semmit. Pop kulturálisan igen, de ahhoz a Gangman Style is hozzátett. Ámbár rengeteg negatív hozadéka van. Amit itt nem részleteznék most. Ellenpéldának felhoznám mondjuk a Green Book-kot. Abban van színjátszás, forgatókönyv, mondanivaló, eszmei érték, stbstb. A Marvel film univerzum egyetlen értékelhető pozitívuma, hogy Kevin Feige borzasztó ügyesen mozgat ennyi karaktert, sok filmen keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Akkor jó hírem van, mert majd a te véleményed utàn fogom eldönteni hogy kell e a Controll nekem. Félek hogy harmadik alkalommal is csak egy Alan Brake/Quantum Wake lesz a jàték.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
válasz 3L1T3 #204444 üzenetére
Tényleg nagyon off ezért csak érintőleg:
A hollywoodi rendszernek - szemben a független filmesekkel - egy fontos része hogy az ízlést nem kitalálják, hanem formálják. Ehhez pedig egyre több eszközük van.
Enélkül nem is igazán tudna működni a gyártás, csak az "alkotás".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...