Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz markknight #173100 üzenetére
szerintem nem kell nyomvatartani. megnyomod, feljon a menü kivalasztod mit akarsz
-
marilllyo
veterán
válasz markknight #173100 üzenetére
Hosszan nyomva tartod, akkor fényképez egyet és elmenti a galériába (vagy videót...ez azt hiszem állítható). Röviden megnyomod egyszer (tény... egyes játékok alatt eltarthat 3 másodpercig is) és behoz egy menüt, hogy mit szeretnél csinálni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
Rájöttem mi az ami hiányzik nekem ebből a genből és tettem ellene ,hogy ne legyen olyan üresség bennem mikor a ps4 es felhozatalra bámulok.
Szóval csináltam egy "jó" bizniszt.
Hoztam haza a Ps Pro mellé egy 320 Gb os ps3 slimet uncharted 3 al
Amit érte adtam ps4 játékok:Dastiny 2,Fallout 4,Wolfenstein 2,Sniper Elit 4 +9 K.
Amiket berendeltem és amik már nagyon hiányoztak:-Killzone 2
-Killzone 3
-Resistance 2
-Resistance 3
-Start The Party
-Start The party Save the World
-Ps3 Kameraöszvissz 12 k a rendelésekre.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem ezek a játékok már nagyon hiányoztak,pedig rongyosra pörgettem őket régen és mégis -
addikt
válasz ProEvoFan #173065 üzenetére
A felszerelésekre eddig nem sokat költöttem, inkább spóroltam, most viszont megvettem egy kék armort illetve egy kék sniper bow-t. Érdemes így spórolgatni vagy ahogy van pénz lehet menni a boltoshoz elverni? Illetve lootolni lehet majd epic itemeket, mert azoknak elég borsos ára van a boltban.
Illetve skillből tervezem kirakni, hogy a slotokból az upgradeket ki lehessen szedni, gondolom magas szinten nem árt.marilllyo és Carlos Padre: köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
.LnB
titán
válasz markknight #173060 üzenetére
Screenshot készítést át lehet állítani, hogy egy rövidke nyomás legyen csak, ne keljen hosszan. Én mindig így használom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marilllyo
veterán
válasz Tyler Durden #173109 üzenetére
Lila mod-ot Thunderjaw dob fixen. Az egyik hunting trialnál tudod farmolni. Három tear nyilat betöltesz... letéped a hátáról a disc launcher-t és agyonlövöd vele. Max 90 másodperc.
Legyen egy jó dmg nyilad, egy tear nyilad, és nyíl legyen az ami full fire damage.
Egy shock csúszli, meg egy fagyasztós ...még valami. Akkor nem érhet meglepetés... Megnézed a dögje mire allergiás és megszórod vele... Onnantól már csak a dodge-on múlik az egész.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #173112 üzenetére
És kikapcsolni az előugró értesítést, így nem kell várni míg eltűnik, a következő kép mentéséhez.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Tyler Durden #173109 üzenetére
Uh...normalon játszottam végig.Egyből a lila armorokat vettem meg.Abból jó bármelyik.Fegyvernél is csak egy kéket vettem - a Hunter bowot - utána csak lilát használtam.Shadow Hunter és a Shadow Sharpshot Bowot.A Hunterrel gyorsan lehet lőni és van neki fire nyila.A Sharpshot bowal meg a páncélt bontottam és néha sebeztem is vele."Néha", mert nekem lassú.Ezzel a két bowal nyomtam 90%ban, meg néha a War Bowal és a Shadow Blast Slingel is nyomultam, mert egy-két robot ellen kell.Speciális feladatoknál nyilván használtam más nyilakat.Pl a Hunting Ground küldetéseknél.
A játék egyik fantasztikus lehetősége a változatos taktika.Legtöbbször mindegyik bow használható, csak rajtad függ hogyan akarod legyőzni az ellent.
Sok pénzem volt folyamat.Megtérült a sok vadászat[ Szerkesztve ]
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Létezik olyan kormány amihez nem kell pedál szett?
Mint annó volt a gyári Xbox-ra.?"Hosszú és eredményes életet!"
-
.LnB
titán
válasz GordonSamway #173115 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz #58978304 #173108 üzenetére
Végre valaki szintén!
Nekem is hiányzott a Ps3 és a Move kombó mellé és tavasszal én is beszereztem egy SuperSlimet a Pro mellé.
A Start The Party játékokat mi is nagyon szeretjük.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Deck
titán
Tegnap befejeztem a Witcher 3 alapjátékot. Fantasztikus utazás volt, imádtam!
A játék legvégén a végső csatáknál, meg mikor lóháton menekülünk utána. Eléggé droppolt az fps :/ Furcsa volt nagyon mert amúgy nem szokott a játékba. Másnál is így volt?PS5
-
Nézd ezt így megmondani nem lehet. Valakinek megér, valakinek nem. Van aki 0 day vesz RDR2-t és imádja, van aki ingyen is elégedetlen. Nekem megéri, 3 játék és egyébként is szeretem ezt a stílust.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mcwolf79
veterán
akit érdekel akciós a CODO4 a Store-ban.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bencus88
nagyúr
Én várok a spyroval, nagyon vártam, de most itt az rdr2 jön a bf, szóval majd 8K-ért jó lesz
-
.LnB
titán
válasz mcwolf79 #173126 üzenetére
12k-ért vettem 4 nappal a megjelenés után.
Igaz, azóta egyszer indítottam csak el. RDR2 miatt, még rendesen ki se próbáltam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Xaels #173123 üzenetére
Néztem gameplay-t az előbb ebből a Spyro-ból. És felvetődött bennem a kérdés, és komolyan kérdezem nem beszólok. Egy -mondjuk- 16 évesnél idősebb férfi mit szerethet ebben? A videót elnézve azt gondolom, hogy a fiamnak ez nagyon oké lenne, egy csajnak is. De így 30+ éves fejjel felvetül bennem a kérdés, hogy hol itt az akció (nem a kiforduló beleket hiányolom), a kihívás, a történet? És pont ugyan ezt gondolom a Kingdom Hearts-et látva. Platformer stílus ez talán ha jól látom. Abból is vannak komolyabb hangvételűek szerintem.
Pedig én még nem is vagyok az a tipikus "megjátszom a macsót" típusú faszi, szóval nem a megjátszás miatt írom ezt, hogy én olyan kemény vagyok, hogy ilyen dedós játékokra rá se nézek. Nem. Csak ez már nekem annyira gyerekeknek szóló játéknak néz ki.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
markknight
veterán
.LNB: Lehetnének rózsaszín pónik is a játékban, akkor is játszanának vele a felnőttek, mert van egy újabb név a talán két cím között, ami miatt ismét nem éri meg kidobni a kukába a PS VR-t.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Carlos Padre #173129 üzenetére
Szerintem nem panaszkodnak, hiszen rekordot döntött ismét a megjelenés után.
Gondolom kijött a BFV, és abból a vitorlából szeretnének egy kis szelet kifogni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
.LnB
titán
válasz markknight #173138 üzenetére
Ez nem is PS VR-os game. [link]
-
Nayrobi
őstag
válasz markknight #173138 üzenetére
A spyro nem psvr cím. Mellesleg hülyeség pont most szapulni a psvrt, amikor 1 hónapon belül két olyan játék is kijött rá, ami metacriticen 90 pont körül van.
-
markknight
veterán
Hülye vagyok teljesen, kevertem azzal a robotos játékkal, nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Witcher 3 kapcsán el is felejtettem megemlíteni egy anomáliát. Szóval nekem Ps4 1TB slimem van. Azért elég sok játékot kipörgettem már április óta, mindvégig kusban volt. No, kérem a Witcher 3 ezen
kb. fel akart szállni. Nem akartam elhinni, még a fülest is levettem, mert azon keresztül is hallható volt, de a jelenet végeztével újból csendben lett. Lassan befejezem magát a játékot, ez a 5 perc volt, amin üvöltött a slim. Nagyon meglepő volt mindenesetre.jelenetén @RangerFox : nekem ezekben a platformer játékokban a Rayman Legends és Origins a király.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
-
Bencus88
nagyúr
Lehet tölteni a BF 5-öt aki megvette!
-
Bogyi007
veterán
válasz penge111 #173146 üzenetére
Nálam az 500-as Slim szinte mindig csendben volt, de az Until Dawn alatt úgy sűvített mint amikor a mostani Pro-m kapcsolt sugárhajtásra (pasztázás előtti állapotában)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
slmq3
csendes tag
Sziasztok!
Xbox 360-ról váltanék, csak nem tudom, hogy sima ps4 vagy pro legyen.
43-as full HD tv-én kb 2,5m-ről nézve észrevehetően sok különbség lehet a kettő között?Köszi
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
Új hozzászólás Aktív témák
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest