-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz TheProb #169601 üzenetére
Lehet elsőre elkeserítően hangzik majd, de nekem 1000+ órám van abban, hogy kontroller noobból egy elfogadható szintre lőjem magam. Egyszerűen csak találni kell egy játékot ami beszippant meg úgy is, hogy nem vagy sikeres az elején. Nekem ez az első SW Battlefront volt, imádtam, beleraktam vagy 600 órát, és sosem lesz már pozitív a k/d-m benne, de nagy élmény volt mikor észrevettem, hogy egyre többször zárom a kört pozitív mérleggel. Szóval nem kell elkönyvelni már a legelején, hogy szar vagy és úgysem fogsz beletanulni sose.
Egy jó tanács még, az aim assist legyen a legelső amit kikapcsolsz minden játékban mert sosem fog kialakulni az izommemória a kezedben.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok