Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz #20844032 #158460 üzenetére

    Abszolút teljes mértékben megértelek! Több ismerősöm is oda meg vissza volt érte... száz meg ezer órákat vertek bele. Na mondom egyik felezős partneremnek...vegyük meg felesbe. Akkor volt a komplett 8000.
    Kb. 3 óra játék után néztem kérdően arra, hogy aham és akkor ennyi? De még talán írtam is ide pár duzzogós kommentet anno.

    Otthagytam a fenébe. Most egy hónapja adtam neki egy második esélyt. Mondom...nekimegyek a platijának, -hisz az nagyon pitiáner- és akkor hátha... kvázi egy második esélyt adva neki.
    Egy picit jobbnak éltem meg. Mögé láttam. Látom, hogy mitől lesz ez additív csak ezzel az a baj, hogy egy idő után, amikor kifullad, akkor ráeszmélsz arra, hogy ez az x-száz óra ez egy időpocsékolás volt. Csinálod ugyanazokat a rifteket újra és újra, hogy jobb loot essen...majd mész a nagyobb riftbe újra és újra ugyanazért. Persze jogos a felvetés, hogy az ilyen jellegű játékok mind erről szólnak... de részemről annyira nem volt változatosság benne, hogy jajj.

    Így, hogy egyszer kitoltam a kampányt + a kedves fórumtárs jött bounty-zni meg segített a leveling-ben a végén így egynek oké volt.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák