Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz fasterware #150500 üzenetére
A Pro-hoz képest adott játékok esetén - főleg közelről nézve - kevésbé éles a kép. Viszont nincs olyan nagy jelentősége annak, hogy a Slim csak Full HD jelet tud küldeni, mert ilyenkor a TV skálázza fel a képet. Ha a konkurens konzollal elégedett vagy, akkor nem fogsz csalódni a PS-ben sem.
-
törölt tag
válasz szallasi007 #150503 üzenetére
Hibázott és kipörgött a francia ellenféllel aztán meg is büntették. Végül feljött negyediknek, így pontegyenlőséggel második lett összetettben.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz szallasi007 #150503 üzenetére
-
szzoo
tag
válasz #42308056 #150505 üzenetére
(#150503) szallasi007
Magyarország második lett . Itt azt hittem vége van. Néhány körrel később már jónak tűnt, hogy nyugodtan autózhat, mialatt elől izzasztják egymást. Összetettben megvolt az esély, majd legközelebb. Remélem következő alkalomra is kijut Blazsán Patrik.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz 30z.Samu #150508 üzenetére
Tényleg vagány.
Pont tegnap beszélgettünk páran az esport jelenségről és hogy nevezhető e sportnak. Az elnevezés elsőre viccesnek tűnt a nem túl kocka ismerősöknek, de miután elmagyaráztuk nekik és megtudták hogy mennyi pénzt lehet vele szakítani, úgy egyből megváltozott a véleményük. Legvégső soron a saját tapasztalatainkból arra jutottunk, hogy egy kegyetlenül stresszes "sportág". Talán még a fizikai sportoktól is keményebb mentális teherrel jár, mert maga az edzés/gyakorlás egy mozgásszegény folyamat. Persze itt felvetődött hogy szoktak tornázni és kondizni emellett, mert elengedhetetlen a friss elme ahhoz hogy a virtuális világban jól tudjanak teljesíteni. DE már maga a tény hogy egy ilyen szellemileg kimerítő tevékenységet végeznek kb napi 8 órát (ülve) és egy olyan eszközt használnak erre ami eredetileg a szórakoztatást tenné lehetővé az durva és hosszú távon egészségtelen. Nem mondom hogy az összes esportoló egészségtelen, de a napi 8 óra ülés és a túlzott virtuális életmód, a monoton gyakorlás, a trial&error megöli a játékélményt és szvsz a játékot is valamilyen szinten. Szerintem az esport nem fun... Sem csinálni, sem nézni.
Úgy jutottunk idáig, hogy felvetődött hogy de jó lenne akkor ebbe belepróbálni, de végül senki nem akart már esportoló lenni...A pláne az egészben hogy olyan emberekkel is megismertettük a twitchet és egy pár játék hivatalos versenyét, akik erről soha nem hallottak vagy nem is érdekelte őket semmilyen sport. Kíváncsi vagyok belenéznek e valamilyen streambe és a jövőben felmerül e újra a téma! Mert érdekes 2 óra volt a tegnapi. Egy kicsit kevesebb piával talán tovább bírtuk volna tartani a színvonalat...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
30z.Samu
félisten
válasz saelin #150509 üzenetére
Szerintem ezekhez az is hozzátartozik, hogy úgymond nem csak Te vagy és a sport, hanem mivel ez egy szoftver/virtuális eszköz simán játszhatnak bugok is, amik miatt elég ha egyszer nem ad be valamit amit kellene és amiatt buksz el egy versenyt. Pl. CSGO-ban is a profiknál párszor előfordult, hogy emberünk fejre célzott az AWP-vel és nem adta be a kill-t , az ellenfél persze meghallotta a fegyver hangját, odafordult és puff. Ezen ment el egy kör, amire mi hobbi játékosok csak rántjuk a vállunkat hogy csak egy kör, de a profiknál az egész meccset befolyásolhatja.
Sic Parvis Magna
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg még nem volt, szóval:
Nem lesz hardveres bemutató az idei E3-on, szóval senki nem számítson PlayStation 5 vagy PS VR leleplezésre.
Live-Die-Respawn
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz saelin #150509 üzenetére
Azért az "igazi" profi sportolásnál nincs egészségtelenebb életmód.A problémák 40 felett jelentkeznek.Persze ezt sportág is válogatja, de hidd el, nem a legfaszább dolog 15-25 éven át maximumon pörgetni a szervezetedet.
Az esport ehhez képest lóf@sz, de nem lenézendő.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz cyberkind #150514 üzenetére
Ne is "mondd" a God of War-t. Én Slim-en játszom vele, de azon is lefolyik a képernyőről, olyan szép. Megjelenés óta tolom, jó párszor elhangzott a mondat, hogy "Hogy néz ki ez a játék, Te jó Isten!" Amíg játszom vele, szerintem még mondogatni fogom párszor, aztán majd folytatódik a Detroit Become Human-nél is, demo alapján ígéretes.
(#150516) oriic: Én azt se tartanám kizártnak, hogy idén még csend lesz körülötte a Sony részéről.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
Lefty
addikt
Na vegre befejeztem a witcher 3 alapsztorit igy tavaly ev vege ota, johet a 2 dlc. Elkepesztoen kiraly volt eddig az egesz.
-
Scholes9
nagyúr
A Driveclub Season Pass jó a lemezes alap játékhoz is?
A másik, hogy annyit ír hozzá: tartalmaz 176 extra Tour eseményt. Itt új pályák is vannak? Vagy mit kell itt ezen érteni?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #150515 üzenetére
Ennyire már nem akartam belemenni, de igen, így van.
Más:
Ez a Conan Exiles olyan mint az Ark Survival Evolved? Videók alapján egész jónak tűnik, de olyan Pc-s early access szaga van hogy az csak na."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
RangerFox
veterán
-
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
Két napja vagyok tulajdonosa életem első konzoljának (még Gameboy-om sem volt soha) egy PS4 Pro-nak. (GoW Limited Edition)
Egy Panasonic 50EX780-ra kötöttem rá. Megy a 4K és a HDR is.
Ami hiányzik az a hangerő állítás lehetősége. A TV-re van még kötve HDMI-n egy médiaplayer (Zidoo X9S) és egy UPC box. A TV-ből megy ki a hang optikán (toslink) egy egyszerű DAC-ra, onnan pedig egy régi 2.1 hangfal szettre. A médialejátszó és a UPC box hangerejét tudom állítani a saját távirányítójukkal, de a PS4-en nem tudok hangerőt kezelni, mindig oda kell ballagni a hangfalhoz és le/feltekerni. Ez eddig nagyon zavar.
Az elhelyezéssel kapcsolatban, most egy TV alatti elöl nyitott fiókban van, de ahogy látom a melegedési hajlamát ez nem lesz a végleges helye. Kérdésem ha a TV mögé teszem állítva állványra, tehát nem lesz közvetlen rálátás az befolyásolja a kontroller hatásfokát?
Köszi."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Talala
senior tag
Van jelentősége milyen HDMI kábelt veszek a pro-hoz (1.4, 2.0, 2.1)? A gyári rövidnek bizonyult. Esetleg konkrét linket is dobhatnátok. Köszönöm!
-
-FLY->
őstag
UCLL végén ez mi ez? Ennyire ötlettelen egy valamit. Idáig is szar volt lényegében az összes részben, de ez az összes alá megy.
-
MODERÁTOR
válasz Talala #150531 üzenetére
Igen, minimum High-Speed HDMI kábelt kell vásárolnod, ilyen a gyári is. Ezek nincsenek 4K@60Hz-re tesztelve, de elméletileg működnek. Ha biztosra akarsz menni, akkor olyat válassz ami rendelkezik hivatalos Premium tanúsítvánnyal, mint pl. ez is (3m), vagy ez (5m). Ha ilyet használsz, akkor minimalizálod a random elsötétedések előfordulásának az esélyét (sokan küzdenek vele).
-
WaterWave
veterán
válasz Talala #150531 üzenetére
Nem létezik olyan, hogy hdmi 2.0 vagy hdmi 2.1.
Erről szokjunk már le, mert napi szinten látom és tépem a hajam.Elérhető hdmi kábelek itt látod:
Utolsót nem javaslom, mert az a 8k tartalomra kell, de attól még olyan messze vagyunk mint ide a halálcsillag...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Talala
senior tag
válasz Kendek #150533 üzenetére
Köszi! Nálam sötétedés még nem lépett fel gyári kábellel, de csak FHD tv-n jelenleg. Magyar honból nem tudnál linkelni egyet? Amit találok azt vagy nem forgalmazzák vagy a 1,5 m 7-8k Ft (nekem 3m kéne). Vagy egy normális kábel valóban drága lenne?
Esetleg ez a kábel jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bbdzyx
senior tag
válasz Hunner #150535 üzenetére
Ahogy sokan, te is félreérted. A HDMI 2.0, 2.0b, stb. a kimeneti portokra vonatkozó szabványok megnevezései és nem pedig a kábelekre értendők. A kábelek típusait a WaterWave által helyesen linkelt módon szükségszerű használni.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Talala
senior tag
válasz FIREBLADE78 #150541 üzenetére
Én eddig ezt találtam ami tuti ebbe a kategóriába esik.
-
szzoo
tag
válasz OgreImre #150530 üzenetére
A PS4 kimeneti hangereje nem állítható a konzolon (csak a fülesé). A TV távirányítóval nem tudod a hangerőt állítani?
Új elhelyezést próbáld ki. Elvileg nem fog problémát okozni. Nem kell a közvetlen rálátás. A jelenlegi helye valóban nem jó, ha a meleg levegő hátul nem tud távozni.
-
Bogyi007
veterán
válasz Carlos Padre #150519 üzenetére
Csak egy Lavitz nevű srácnak Gamer365-ről...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pockhome
senior tag
Hali,
Láttam ma a Veletech-en a Franatics és a Hidden Agenda játékokat, magyarul.
A kérdésem az lenne, hogy a magyar nyelv online store-ból való vásárlás esetén is letölthető/megszerezhető?
A konzolstudioban pld írják h magyar nyelv, a storeban viszont nincs, csak ruszki, angol, lengyel és török. Ugyan ez a helyzet a Hidden Agendával is.Előre is köszi!
Szerk:
Köszi a gyors infót srácok![ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
-
Rigormortiis
veterán
Egy kis FFXIV beszámoló: amint mondtam, nagyon fullos mmorpg, igazából csak a wowhoz hasonlítható.
Viszont nagyon gyorsan akar nagyon sok mindent megmutatni, és iszonyúan játszik az időhúzásra. Mondjuk az első 30 órám felét városokban rohangálással töltöttem. Ezt így 30on fölül már nem veszi be a gyomrom. És ekkor még elzavart egy másik kontinens másik városába, ahol fél órát rohangásztam, és még mindig nem találtam meg a quest markert. Na ekkor kapott egy delete-t. Kár, mert minden kieget megvettem hozzá, de inkább mással töltöm az időm.
Ja és igen. Egy az egyben a pc-s interface-t kapta meg. Alapbeállításokkal nagyon kényelmetlen játszani, a képernyő felét, ha látjuk.
Szóval csak egér+billentyűzet játszik.Viszont kipróbáltam a Tera-t is, ami kellemes meglepetésnek bizonyult. Nem pénzéhes, szépen lehet haladni, nincs agyonbonyolítva.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
dunc
nagyúr
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Uncharted játékokkal kapcsolatos kérdésem lenne. Nekem a Collection van meg, neki is álltam már hét közben (nagyon jó játék, alig bírom abbahagyni ). Unokatesómnak is megtetszett, szeretné ő is beszerezni.
Kérdésem az lenne, hogy van-e valami különbség a Collection kiadás, és az 1-3 Remastered kiadások között? Tehát ha külön-külön veszi meg a részeket, nem marad le valamiről, ami a Collection-ben esetleg extra?
Ti melyiket ajánlanátok inkább neki? Egyben vegye meg, vagy külön?Előre is köszönöm a választ az ő nevében is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest