Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz Bogyi007 #147348 üzenetére
Szia,
itt van dögivel 4k teszt videók - barca vs ath madrid de van egy rahedli másik
-
Bogyi007
veterán
válasz CsonkaImo #147350 üzenetére
Köszi. Nagyjából ez az, de abban a videóban úgy emlékszem ezekből a játékokból hosszabb jelenetek vannak s mintha a GTS is benne lenne...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
Tegnap nyomom a LoU-t, felkapcsolom benne a lámpát, reakcióm: [link] Há' a kontrollerből jön a hang!! Tökre meglepődtem.
(#147329) -FLY-> "Sajna" az elejét láttam már. Így tudtam mi lesz, persze ettől még megható.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz bAtt001 #147356 üzenetére
Idegesíteni még nem idegesített, de jelen állapotában hangos, majd lejjebb kell halkítanom.
(#147357) Kvelstadt Ha-ha-ha Én is meglepődtem persze, de érdekesnek találtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Kvelstadt #147359 üzenetére
Még nem néztem meg jól a kontrollert. Bele lehet dugni bármilyen fej/fül hallgatót és lehet úgy játszani?
-
Zoleee83
addikt
Igen, minden vezetékessel működik (Apple-lel talán nem).
Mondjuk xbox után keresgélni kellett a menüben, hogy hang is jöjjön ki belőle, de kb. 4 kattintás.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
slloyd
senior tag
A hèten szabin vagyok.
Így èn Jobban örültem volna a God of rèszèről egy tegnap előtti,hètfői megjelenèsnek.
Remèlem Pènteken nem kell megvárni mondjuk a dèlutánt hanem fèl 9 kor ,nyitáskor ha besètálok az Expertbe akkor már ott fog vigyorogni a promó polcon a kasza körül -
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #147361 üzenetére
Ez nekem nagyon jó hír. Mert a tv-t nem bömböltethetem mikor játszok, így meg nem hallok semmit a játékból. Viszont akkor ez megoldás lenne a bajomra.
Tudom, hogy volt róla szó tegnap. De nem követtem végig azt a beszélgetést. Mert azt hittem valami spéci PS-es vagy Sony füles kell hozzá. Én nem tudtam, hogy bármivel működik.
-
Kvelstadt
veterán
Nekem van a tv-n jack, csak úgy meg mikrofonhangom nem lenne.
Meg usb is van a fejesemhez, de azt mondták haverok hogy jobb a hangom ha joy-ba van dugva.Csonkalmo
Az érdekes mert nekem mindenki mondta hogy colossusba ad hangot (a joyból) a gyüjtöggetni való cucc de semmit nem hallottam.
Aztán rájöttem hogy a joy némán van, adtam rá és már hallottam de nem a fülesből hanem a joyból mert nem dobta át fülesre a hangját.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
.LnB
titán
válasz CsonkaImo #147365 üzenetére
Ez nagyon jó. Eszembe sem jutott volna magamtól. Fejesem, fülesem meg van bőven.
(#147366) Kvelstadt Nekem is van a TV-n. De azért egy fülhallgatót ha bedugok oda akkor játszhatok 40cm-ről. A cloud 1-em jó lenne, de akkor meg asszony kerülgetheti a kábelt ha kikel az ágyból.
Így meg még a Cloud 1 is simán használható. Az a gépre van kötve a hosszabbítóval. Így csak a hosszabbítójából kell kihúzni, rádugom a kontrollerre és kész. De szerintem fülhallgatóval fogom nyomni.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz CsonkaImo #147369 üzenetére
Ez is olyan funkció mint a touchpad. Néha valamelyik fejlesztőnek eszébe jut és raknak valamit rá.
Más.
Úgy néz ki jön a conan exiles május 8.án.
Nemtom kit érint. Tesóm azóta várja a ps portot mióta először látta a játékot.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Zoleee83
addikt
Állat ez a Last of Us.
Nagyon tetszik hogy mindennek súlya van a játékban, bármit mozdítani kell.
Ellie szövegein meg jól szórakozok óriási!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
WhiteWalker
nagyúr
Jól látom, hogy a honkongi PS+ éves elofizetes 10 ezer Ft körül van?
-
.LnB
titán
A Killzone: Shadow Fall az milyen? Néztem, az értékelései nem rosszak, de nem is maiak. Ilyen COD szint? Vagy azért annál jobb? Ma megkaptam volna azt is kölcsön, de mondtam, hogy előbb végzek azokkal amik nálam vannak.
-
marilllyo
veterán
A Killzone az sztori szinten bukott el. Van egy nagyon jó alapja annak a játéknak. Megjelenés, játszhatóság...stb. Az ellenfelek MI-je még mindig a KZ sorozatban az egyik legjobb. Nem egy COD féle agyaggalamb lövészet a fedezékből. Gondolkodnak...megkerülnek...taktikát váltanak...stb.
Multi téren megint csak jó az a cím...és a mai napig vannak játékosok benne.
DE... sajnos a kampány nem az igazi. Valahol az egész elcsúszik a látvány oltárán.
Én azt mondom engedd el... Van megannyi más...Hovatovább nem tudom mennyire megy a kontrolleres irányítás...de a KZ megizzaszt majd ilyen téren. Nem a "beszoktatós" játék.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #147384 üzenetére
+1
És a multija eléggé jó. Ráadásul mégiscsak ez volt az első ps4 exkluzív. Ez is darabka videójáték történelem. És annyira szerintem nem rossz az a kampány. Nincs igazán súlya, de a lövöldékre ez annyira sosem volt jellemző. ÉS gyönyörű a mai napig. Pedig együtt jött a géppel. -
.LnB
titán
válasz marilllyo #147382 üzenetére
Azért is kérdeztem rá, hogy érdemes e? Mert van egy lista a fejemben a Ps exkluzívokról, de ez rajta sem volt.
Más kérdés:
Ha a Store-ban hozzáadok egy játékot (NHL18) a Whislist-hez, akkor kapok email-ben értesítést az leárazásokról?
-
Gery9112
őstag
-
.LnB
titán
válasz Gery9112 #147389 üzenetére
Pont ezért tettem fel a kérdést én is, mert ott úgy van. Még gondolkodtam is, hogy lehet hülyeség még megkérdezni is. Erre paff, itt még sincs értesítés.
-
törölt tag
Steamen kicsit több játék van, meg össze-vissza vannak akciók. Itt jellemzően fut 1-2-3 leárazás egyszerre heteken át, ilyenkor nyom az ember egy szívet és megnézi mennyibe kerülnek a cuccok és kész.
Engem kifejezetten zavarna ha folyton kapnám a leveleket hogy épp akciós az egyik wishlistes játékom. Valamelyik mindig akciós.
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #147394 üzenetére
Engem kiidegelt, szerintem baromi nehézre sikerült a kampány. Főleg a vége felé mikor ilyen egy szobában vagy ezer ellenféllel pályarészek voltak.
-
marilllyo
veterán
Én egy Resistance folytatásnak örülnék nagyon.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
válasz gianni85 #147398 üzenetére
Hát lényegében az Onrush motorstorm utódjának tekinthető, az evósok csinálták jórészt, codie berkeiben. Mindenesetre nagyon aranyos, hogy a sonysok is pont úgy reklámozzák a játékot, hogy a motorlol és a receklub készítőinek új játéka
marilllyo: szerintem a fall of man egyenesen szörnyű volt. A 2 és a 3 már értelmezhetőbb, mindazonáltal az eddigi videókból nekem azért őgy tűnik, hogy a világ talán jobban járt avval, hogy az insomniac inkább spidey-t reszeli
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest