Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Itt a hétvége előtt komoly választás előtt állok....
    .
    .
    .
    .
    Nem nem 8.-ról van szó. :DDD :DD :))

    Volna lehetőségem a mostani Ps4 Slim konzolomról váltani Ps4 Pro konzolra. Mindjárt kettő közül is választhatok. Az egyik konzolt egy olyan személytől hozhatnám el, akit valamilyen szinten ismerek is fórumközösségből (nem itt hanem gamer365-ön) és ő is szintén ismer engem. Neki 30000 forintot kellene adnom a gépem mellett és az útiköltségem lenne 1341 forint. Itt a Pro már nem garanciás - három hónapja járt le - viszont keveset használt és még a kontrollereinket sem cserélnénk el (megbeszéltük). Tehát közel is volna és ismerős valamelyest.

    A másik konzol Mátészalkán volna itt 25000 forintot kellene beleadnom a gép árába és akkor kapnék egy 2018 december 27.-ig garanciás gépet és egy Resident Evil 7 lemezes kópiát is. Viszont még E-menetjeggyel megváltott vasúton való utazással is 9819 forintba jön ki az útiköltség és akkor még nem is beszéltem arról hogy hajnal fél öt körül indulna a vonat Szegedről és talán este 21 óra körül érnék haza - vagyis totálisan rámenne az egész nap.
    Itt magyarán szólva 34819 forintot kellene kiadnom. Az alap különbség tehát szűk 3500 forint.

    Ennyibe kerülne a két gép között 8 hónap garancia és egy plusz játék (valójában 3 mivel Mátészalkára nem kellene odaadnom a Bf4 és Yoka-Laylee lemezeket sem) - viszont vele együtt egy marha fárasztó út egy általam ismeretlen személyhez. A Resi 7 lemezt utólag még akár el is adhatnám így a vételárból még lehetne lefaragni is, de ezt most fölösleges számolnom szerintem.

    A másik gép esetében ugyebár fizetek 3500 forinttal kevesebbet, nincs garancia (mondjuk a Slimemnek is már csak 3 hónapig van) viszont ismert a tag, közel is lakik és kontrollerem is megmaradhat.

    Ráadásul még azon is őrlődöm hogy egyáltalán megéri-e még ez a csere egyáltalán? Régóta szerettem volna már egy erősebb konzolt, a One X-re való csere az nem férne bele a keretbe a Pro-ra viszont megvan a keret, ez nem is probléma. Viszont nem tudom hogy megérné-e? Tényleg fog-e adni annyival többet mint a Slim és azt is jó lenne tudni, hogy a Sony hogy tervez a jövőben. Egyszerre vezeti-e majd ki a Slimet és a Pro-t majd pl a Ps5 érkeztével vagy sem, egyáltalán az mikorra jöhet és így tovább...

    A tévém az kvázi megérdemelné (Samsung UE50MU6122) viszont, napi szinten sok időm nincs azért játszani és ott van még egy Xbox One S is a Slim mellett.
    Mint látjátok kétszeresen is eldöntendő a dolog és bár van egy elgondolásom nagyjából, de még nem vagyok teljesen biztos abban hogy mit is cselekedjem. Ti hogyan tennétek a helyemben?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák