Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    Sziasztok.

    Ha már a Witcher 3 szóba jött, lenne pár kérdésem:
    - Aki már végigjátszotta a kiegészítőkkel együtt - GOTY kiadásom van, és már megjelent pár kiegészítős küldetés. Persze még nem vagyok olyan magas szinten, hogy nekiálljak, de ezeket érdemes beleszőni az alapsztoriba, vagy csak a fő szál lezárása után ugorjak majd neki? Ad valami pluszt az alaphoz, vagy más a téma, és inkább kezeljem külön?

    - Most vagyok a Skellige-i királyválasztásos küldetés után. Itt van valami következménye, hogy ki lett a szigetek királya? A fő sztorivonalat ez befolyásolja valamilyen módon?

    Amúgy tényleg várni kell, mire magába szív a dolog. A legtöbb ismerősöm, aki játszott vele, szintén félrerakta pár óra után. Hiába, különbözőek vagyunk. Nekem is az első térkép kivesézése után jött meg hozzá igazán a kedvem, amikor átkerültem Velenbe. Az meg 10 óra játékidő kb, ha mindent megcsinálsz. Viszont ott elkapott a dolog, azóta szinte csak ezzel játszom.
    Jelenleg 24-es szinten vagyok, a fent említett küldetés után, 118 órás játékidővel. És még hol a vége... plusz majd a DLC-k, Jó hosszú játék.

Új hozzászólás Aktív témák