Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Hali!
Rám maradt egy bontatlan GT Sport. Felmerült a csere mint opció. Szerintetek kicserélik nekem bármelyik konzolboltba Fifa18ra?
-
válasz
sebestyen93 #135402 üzenetére
Óriási a kínálat, alapvetően az a követelmény, hogy USB 3.0-ás legyen (és persze, hogy kezelje a konzol rendszere). Ezen belül is a 2,5"-os megoldások általában nem kívánnak saját áramforrást (a konzollal együtt ki-bekapcsolnak), a nagyobb vinyók viszont igen (külön kapcsolójuk van). Vannak házak, dokkolók és sima kábelek is. A magam részéről az utóbbit használom, de a legtöbben a készre szerelt házakat részesítik előnyben.
-
Nayrobi
őstag
Januári PS+:
Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
Batman: The Telltale Series (PS4)
StarBlood Arena (PS Plus bonus – PSVR)
That’s You! (PS Plus bonus – PlayLink)
Sacred 3 (PS3)
Book of Unwritten Tales 2 (PS3)
Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita)
Uncanny Valley (PS Vita & PS4) -
válasz
sebestyen93 #135400 üzenetére
Megfelelő USB 3.0-ás külső adattárolóra lehet már játékokat és egyéb alkalmazásokat is telepíteni.
-
sebestyen93
tag
Sziasztok!
Kezdő PS4 tulaj vagyok, 500GB-os Slim. Olvastam itt, hogy lehet bővíteni külső vinyóval a gépet, de arra nem lehet telepíteni játékokat. Ez tényleg így van 2015 óta is?
-
marilllyo
veterán
válasz
alien19 #135391 üzenetére
Írnál róla pár sort?
Mennyi kérdés lehet benne? Nem szeretném, ha pár játék után ugyanazok a kérdések jönnének elő újra és újra.
A 6000 Forintot kicsit borsosnak érzem... akcióban még nem volt ahogy nézem. Párommal elrötyögnénk rajta..ha jó.(#135393) Zolibacsi88 : Felfrissítetted a játékot?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Rigormortiis #135378 üzenetére
Köszi
-
válasz
K1nG HuNp #135389 üzenetére
A garanciánál érdekes lehet, hogy csak bolti-e vagy hivatalos Sony. Ezen belül is nem mindegy, hogy hány évre szól, és melyik szakaszban tart. A gyári garancia az maximum 1 évig érvényes, ami azon felül van az már lehet, hogy korlátozott, de biztos, hogy csak a bolttal lehet intézni.
Az eredeti tulaj bármikor visszaszerezheti a saját fiókját, szóval nem érdemes fizetni érte. Ezen kívül egy account lehet bannolva is, mint ahogyan a PS gép maga is (akkor csak offline használható, lemezekkel). -
alien19
tag
válasz
marilllyo #135392 üzenetére
Számomra kifejezetten szimpatikus, hogy a Playlink játékok kapnak magyar szinkront és/vagy feliratot
Jó lenne ha a That's you is kapna egy magyar frissítést, bár erről nem találtam információt...
Zolibacsi88
Állítólag pedig UK accra vásárolt játékban is választható a magyar nyelv(ismerős mondta) bár én erről nem tudok nyilatkozni, magyar accom van... -
marilllyo
veterán
válasz
K1nG HuNp #135389 üzenetére
Ha van még rá érvényes garancia...az jó..természetesen.
Nem jellemző a meghibásodásuk. Legalábbis itt a topicban nagyon kevesen voltak akik javításra küldték.A kontroller állapotából sokminden leszűrhető. Az analóg karok kopását nézd illetve a kontroller alján lévő matrica is szépen elkezd kopni ha sokat használják. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz...de ezzel egy "alig használt" jelző a hirdetésben azonnal érvényét veszti és kamu az egész tehát hagyd ott.
1xxx-es szériát nem vennék. Vagy csak nagyon nyomott áron. Teszemazt <50k.
Account árusítása itt a ph-n, aprón tilos. Ha rajthagyja neked...örülj.. de felárat ne fizess érte!!! mert ahogy írtad ezt bármikor "visszaveheti" a tulaj. -
K1nG HuNp
őstag
Használt ps4 vásárlásnál mire kell figyelni? Gari legyen, az hogy hova szól fontos? Accountal lehetnek gondok? (pl mint egy iphonenál, hogy ha accountal veszed akkor később lezárhatja az eredeti tulaj stb).
Bármilyen más infót, tudnivalót is szívesen fogadok
-
marilllyo
veterán
válasz
Zolibacsi88 #135387 üzenetére
A feltétele az, hogy a játék elkészüljön magyar nyelven is. Nem tudom... a Hidden agenda az magyar nyelvű az biztos...
Knowledge is power...elvileg magyar
A Knowledge is Power magyar nyelven kommunikál*, így angol nyelvtudás hiányában is mindenki számára teljes értékű élményt nyújt!
*a magyar nyelv eléréséhez a játék online frissítésének telepítése lehet szükséges
-
Zolibacsi88
aktív tag
Hi!
Megvételeztük a Knowledge is Power nevű playlinkes játékot. Hogyan tudnék rá magyar nyelvet varázsolni? Nem mindenki vágja az angolt. Van ennek feltétele, hogy magyar store-ból kell vagy ilyesmire gondolnék.
-
S@c@
őstag
Hello!
Ps plus januari jatekokrol lehet valamit tudni? Vkinek valami viszonylag megbizhato forrasa van?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FIREBLADE78 #135311 üzenetére
TV, nagyobb is és kényelmesebb is úgy játszani.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért, és ha nem ide illik akkor töröljétek nyugodtan.
Karhoz keresnék thumbstick gripet (?) ami kimagasítja az analóg karokat. Nagyon kíváncsi vagyok rá mivel jobb, rosszabb, meg hogy milyen vele a játék. Azt a pár ezer Ft-ot ha nem jó akkor elbuktam.
Lehetőleg Budapest vagy környéke.
Köszi előre is!
-
válasz
forintuser #135368 üzenetére
Ha beraksz egy teljesen üres vinyót, akkor is működésre lehet bírni ezzel a módszerrel.
-
válasz
forintuser #135366 üzenetére
Ha nem tud elindulni a rendszer, akkor valószínűleg saját magától is kéri, hogy pendrive-on adagold be neki a telepítőt. Ekkor inicializálva lesz a PS, minden korábbi beállítás elveszik.
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Update közben elszállt az áram.Lehet valahogy otthoni körülmények között orvosolni a hibát? Nem az enyém, valószínű nekem kell helyrehoznom.
-
válasz
SoundBox #135361 üzenetére
Nem kérdezi meg, be kell állítani kézzel, hogy melyik legyen az alapértelmezett telepítési hely. De amelyikre leszedi, onnan át is lehet helyezni a másikra.
(#135364) unravel: Ha betelik, akkor reklamál, hogy nincs elég hely és szabadíts fel hozzá. Ha a másik vinyón van hely, akkor kézzel át kell állítani rá, és aztán mehet a letöltés.
-
SoundBox
aktív tag
Köszönöm az információkat, még annyi lenne a kérdésem ha külső merevlemez mellett döntünk a játékot letöltéskor meg kérdezi h hova telepítse vagy utánna kell átmásolni?
[link] sztem ő lesz a befutó
-
unravel
őstag
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Megtudnà valaki mondani, mely pro gépek az új vàltozatok?
Grant Turismo és a SW: BF2 limitàlt kiadàs màr biztosan cuh7100-es, többről nem tudok.Előre is köszönöm!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Rendelt már vki a bitcomputer oldalról?Mennyire megbízható?
Vmint van egy oldal ahol meglehetett vmikor venni a last of us-t pár $-ért.Mi volt annak az oldalnak a címe? (Sehol nem találom.)
Esetleg van más ilyen online kódos játékvásárlós oldal?Szerk.: Visszaolvasva megvan.pcgamesupply és cdkeys.
-
Trash
tag
ujjlenyomatot, hogy lehet eltávolítani a lemezről?
-
saelin
veterán
válasz
SoundBox #135351 üzenetére
Nem kell szétszedni, 5 db csavar az egész. A PS hátulján van egy műanyag lemez, azt lepattintva már ott is van a hdd caddy. Egy csavar fogja az alját, a másik 4 pedig a caddybe rögzíti a winchestert. Csak ki kell húzni a merevlemezt házát, mint egy fiókot. Nagyon egyszerű procedúra.
-
SoundBox
aktív tag
válasz
Kendek #135347 üzenetére
Köszönöm az információt, valahol olvastam az összefoglalóban h külső merevlemezre nem lehet játékokat telepíteni, ez nem változott valamelyik frissítés óta? Kicsit aggódok a szétszedéstől ezért kérdezgetem a külsőt
mondjuk sztem a rendszertelepítéssel nem lenne gáz az könnyen menne inkabb a szétszedéstől tartók
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest