Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
a Sniper Elite III Ultimate Edition megéri a plusz ezrest, ha a multi nem fontos szempont?
Köszi, ha válaszol valaki!
-
Wlac
Ármester
válasz Sanyyka #112351 üzenetére
3 DLC mapot kapaz extrába, röhejes módon a negyedik DLC nincs benne. Egy plusz ezrest mondjuk nekem megért, de én kooperatívban hülyéskedtem, ami kitolta a játékidőt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Lefty
addikt
válasz Oppenheimer #112334 üzenetére
Bloodborne eddig eleg kemeny, sok sikerelmeny meg nem ert. Persze nagyjabol tudtam mire szamitsak, a Dark Souls sorozatot ismerem. Szerintem elleszek vele
A Horizon Zero Dawn viszont eddig fantasztikus. Kicsit olyan, mint a Witcher 3 egy masik vilagban, de nem olyan melyen rpg, illetve arkadosabb. Baromi jo a jatekmenet, a vilag hatalmas es gyonyoru, millio a tennivalo. Lehet ez lesz az elso jatek, amit kiplatinazok minden aron. Eddig nagyon beszippantott.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ebben az alap DriveClubban egyáltalán mi van benne? Elég nevetséges, hogy ha belépek a Tour menübe, akkor gyakorlatilag rögtön bevásárlókosarakkal találkozom csak és átdobál a Store-ba.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz marilllyo #112361 üzenetére
Gépnél leszek megnézem majd.
Amúgy a zászló színek pontosan mit jelölnek? A kanyarok ívét, zöld kicsi, sárga közepes, piros nagy? Mert nem feltétlen a féktávot, ahogy észrevettem.
Néha a földön van egy kék nyomvonal, mint más autós játékokban az ideális ív, ez mit jelöl?Próbálom inkább megérteni a játékot, mielőtt még nagyon feladnám.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Bad Pritt #112363 üzenetére
Az ideális ívet igen de itt ha rajtad tartod magad kapsz xp-t illetve összemérheted magad másokkal. Azt is mutatja ugye. Egyes versenyeknél feladat a csillagért cserébe egy bizonyos pont elérése.
A zászlók igen egy útmutatás, hogy mennyire necces kanyar jön. De ez függ autótól is. Van amelyikkel 150-el veszed be a derékszöget...de van olyan (pl az a kis gokart szerű cucc) amit még egyenesben is nehéz megtartani.Driveclub-ról azt kell tudni, hogy elsőre szinte csak azoknak jön be akik elsősorban az autós játékokkal játszanak. Én is úgy voltam vele, hogy kipróbáltam...aztán otthagytam. Egy évre rá újra elővettem és akkor meg sem álltam annyira bekockított. Rá kell hangolódni... Illetve baromi sokat kell gyakorolni...legalábbis én egyes időmérőkön kitéptem a hajam mire meglett. Vannak olyan időmérők amikhez kb. le kell tolni a tourt, hogy benne legyen a kezedben a játék annyira, hogy tudd teljesíteni a megadott idő alatt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Lefty
addikt
válasz Kvelstadt #112362 üzenetére
Nem parhuzamosan, egyszerre egyet szeretek, azt kitolom es ramegyek a kovetkezore. Most csak belecsippentettem a Bloodborne-ba, mert mar nagyon kivancsi voltam ra. Idom olyan sok nincs ra, max estenkent 1-2 ora, hetvegen picit tobb, ugyhogy ki fognak tartani.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
Itthon üldögélek és nem tudom eldönteni, hogy a shadow of mordort vagy a batman arkham knightot vegyem e meg a magyar storeban. 3990 a batman, 5990 a mordor GOTY.
Szerintetek melyik a jobb választás?PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Bad Pritt
félisten
válasz marilllyo #112365 üzenetére
Na akkor viszont nem tudom, hogy kell-e nekem ez a játék.
Eddig nem nagyon sikerült ráérezni az irányításra kontrollerrel, de nem akartam egyből feladni. Ki fogom próbálni a The Crew-t, aztán meglátjuk, melyik jön be jobban.(#112367) predakon: A Batman GOTY is 6K érdemes abból is azt venni. Amúgy szerintem is jobb, mint a Mordor, de azzal se tudsz nagyon mellélőni, fun mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Bad Pritt #112370 üzenetére
Hát nagyon különböző a két játék. Alapba én is a Crew-t ajánlanám a legtöbb embernek mert az casual-abb....barátságosabb. Bár engem a hideg is kiráz tőle annyira nem tetszik.
Egyébként sajnos nagyon nagyon kéne a Sony gépére is egy Forza Horizon.
-
Wlac
Ármester
válasz predakon #112367 üzenetére
Ugyan egyelőre az Arkham Knight kimaradt, de a korábbi részeket nyomtam PS3-on, és megvolt a Shadow of Mordor is. A harcrendszer hasonló, de a Batman változatosabb, sajnos a SoM számomra elég hamar monotonná vált.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
cyberkind
félisten
válasz marilllyo #112371 üzenetére
A The Crew egy szörnyűség, illetve azonkívül, hogy autós máshogy nem lehet hasonlítani a DC-hoz, az biztos, hogy én a DC után azzal nem tudnék játszani csak ha szarra vágynék (ahogy ez meg is volt a Forza Horizon 3 előtt), a DC-n azért látszik, hogy igazán minőségi játék.
(#112375) Bad Pritt
Mindkettő szörnyű de nekem a NFS egy fokkal jobban bejött, persze mindkét versenyző elég gyenge.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszi!
Driveclub téma: én baromira szeretem, melóból hazajövet néha csak leülök pár körre, elképesztően jól elvagyok vele és továbbra is gyönyörű játék. Én nagyon szeretem.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Bad Pritt
félisten
válasz marilllyo #112371 üzenetére
Hát baromira kéne. GT Sport elő van rendelve, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy az lesz a PS4-es autós játékok megváltója.
The Crew nekem se volt szimpi eddig, de a Wild Run verzió videók alapján tetszik, a NFS-nél nagyságrendekkel jobbnak tűnik.
-
marilllyo
veterán
válasz Bad Pritt #112375 üzenetére
NFS-nél nagyságrendekkel jobbnak tűnik.
Sajnos csak "tűnik". A Crew egy baromi jó ötlet....csak Ubisoft megvalósításban. A Wild Run csak extra tartalom. A grafikai "tuningot" az alapjáték is megkapta.
Itt írtam róla pár sort. Ehhez azóta is tartom magam.
-
LucentTwo
tag
-
őstag
8$ A Last of us remastered és az uncharted collection
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Elims
veterán
válasz modd3r #112348 üzenetére
Szia!
Azért mennek el a beállítások,mert két gta játék között felh.nevet váltasz.Ha maradsz abban az account-ban minden beállítás megmarad.Ez 100%.
Brad Pritt: "Ki fogom próbálni a The Crew-t..."
Ha megtetted,írj légyszives egy-két szót.
Szerintem simán alázza a driveclub-ot.A vezetése borzalmas pedig én inkább a szimulátort szeretem nem az árkádot.Ez a driveclub vmi keverék próbálna lenni.
A crew viszont egy élvezhető árkád. -
Mister_X
nagyúr
válasz toompa #112388 üzenetére
Nem fogok emiatt egy második profilt létrehozni és szenvedni feltöltőkártyákkal/kétlépcsős PayPallal vagy mi a trendi ilyenkor. Még ha menne minden gond nélkül a bankkártyám (nem megy), akkor se. Ha a Sony-nak büdös a pénzem, akkor lelkük rajta, előbb-utóbb EU-n is lecsúsznak az árak vagy lemezesen is meg lehet venni tényleg olcsón, ami kell.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
toompa
őstag
válasz Mister_X #112389 üzenetére
Bonyolult dolgok ezek. Egy profil létrehozása brutto 3 perc. Az amazonon feltöltőkártya vásárlása,ahol fizethetsz bankkártyával,regisztrációval együtt brutto 3 perc. Évek óta vásárolok így us store-ról.
De kinek mi a bonyolult. Ahogy érzed.
A letöltés elindítása után pedig tolhatod a magyar accoddal is.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Lefty #112366 üzenetére
Ja értem. Én ilyen esetben belenézni sem merek másik játékba mert behúz és akkor leszek bajba.
Ezért is nem vettem meg a horizine-t. Míg nem játszok vele addig felesleg. De ha megveszem és belenézek akkor elvesztem mert tuti behúzott volna és a metal 5 még nincs kész."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Vadernagyúr
senior tag
Ha végigviszem az "új" Doom-ot,akkor a végén megkapom benne az első két részt? Csak mert PC-n benne volt,nem tudom PS4-en benne van-e,esetleg az is lehet,hogy csak másik verzióban
PSN: joskovagyok199
-
Mister_X
nagyúr
válasz toompa #112390 üzenetére
Aha, bruttó 6 perc a 0 helyett, végülis százalékosan nem is lehet mérni, tök logikus. Továbbá nem tudtam, hogy az Amazon árul 8$-os feltöltőt.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dvd24
senior tag
-
Neoteric
addikt
válasz Mister_X #112393 üzenetére
Nem kell mit magyarázni ezen, akinek nem ér meg pár perc extra 'melót' a több ezer Ft kedvezmény vagy az idő amíg kivárja mire a magyar storeon is akciós lesz (már ha lesz egyáltalán), akkor kein problem, nem kell foglalkozni vele.
Én most vagyok kb 2éve aktív ps4 user, azóta van kb 15db AAA játékom usa storeról, ha csak a worst case scenariot nézem és a full árát ($60) hasonlítom a jelenlegi árfolyammal (298HUF), akkor kijövök kb 17880-ra, míg itthon 21k a standard ár játékonként. Ez összesen több mint 46k difi, és akkor még nem néztem az akciókat, meg hogy rohadtul beerősített a dollár az utóbbi időben. Nincs kedvem visszanézni tételesen miért mennyit fizettem mekkora árfolyamon, de tuti hogy még nagyobb lenne az olló.
PSN: ne0teric_sAN
-
toompa
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz toompa #112397 üzenetére
+neoteric
Figyelj, nekem nem ér meg plusz szenvedést az a pár száz forint kedvezmény. Nekem a kényelem fontosabb: egy profil, egyszer kelljen beállítani mindent. Van jó pár digitális játékom, de első napon ritkán vásárlok digitálisan (Overwatch rémlik), minden egyéb akció különbsége meg elhanyagolható tételesen. Tegyük fel, hogy megveszem a TLoU-t 8$-ért, hogy negyedszer is végig toljam, marad 2$ balance-on, amit nem használok fel jó ideig. Magyar Store-on meg lesz 3090Ft, ha az akció eljut ide.
-
törölt tag
Hello!
A killzone shadow fall masnal is a single resznel erezhetoen leesik az fps? Van amikor a bepitett emberek felrobantjak a nagy uvegtornyot es ott neha olyan erzesem van 25fpsre is leesik. (Vagy kapcsolhato a fix 30 es nem lesz ilyen erzes)
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Most vettem észre, hogy a psn-ből (PC) lel lehet indítani egy játék letöltését PS-re.
Ez mekkora királyság!
Picit kár, hogy nem jelzi hány százaléknál tart, de ez érthető.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest