-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24864 üzenetére
Hát, az teljesen más taktikát igényel. Én 2* hoztam le egyedül squad meccset (egyedül maradtam a teamből), de kb. bujkálás volt végig. Az én esetemben masszív rejtőzködés volt - a második ilyen meccsre emlékszem konkrétan - 3 team maradt a végére, 2 solo, és egy 3 fős csapat. Nekünk (a soloknak) baromi jó pozink volt szerencsére, szinte minden irányból volt fedezék. A másik solo 2 srácot kiütött m24-el, a harmadik ment segíteni, és hozzájuk vágott egy gránátot. 1v1-ben maradtunk, ráadásul a srácnak kedvezett a kör, nem kellett a poziját elhagynia. Próbált engem is m24-el ellőni, de azért futás, meg cikk-cakk közben nem olyan egyszerű, ezért átváltott m4-re és megsorozott. Közelebb értem, volt egy dombom, elbújtam, felhealeltem. Kinéztem a srácra, és akkor láttam a scopeban, hogy nincs sisakja. 2* fejbe lőttem m16-al. A másik már régebben volt, arra már nem emlékszem...
Szóval, a 1 man squad nem egyszerű történet, nekem is szerencse kellett hozzá bőven, mert hát skillről az én esetemben nem igazán lehet beszélni...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- OpenMediaVault
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Latitude 7430 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető