Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 25
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creever
csendes tag
válasz
cskamacska #1743 üzenetére
Hát ja... főleg hogy még studio sincs az euban... bár ha lenne is csak camok meg ornamentek lennének benne kb...
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
cskamacska #1149 üzenetére
Nemnem, ezek a régi hivatalos SOE cuccok, még higby mester mondta is asszem command centerbe, hogy más rendezvényekre nem tudnak hozni általában, csak kartondoboz szintű ruhákat
-
Belako
tag
válasz
cskamacska #1134 üzenetére
Nos az alt+f szerint vannak ezek az fsp mérések nem külsős progi.
A másíjna 8% overclock mellett üzemel, ez órajelben 3ghz-t jelent. Ebben a prociban van egy un. "Turbo frequency (3 cores or less)" ez 3,5 meg egy kicsin pörög így.
Ebbe az Intel kontra Amd vitába nem szállnék bele, mert minden intelre van írva, ergo könnyű elhúzni.
Ez van korrupt a világ: Mi meg segítünk neki.
De a konkurencia ennek ellenére tartja magát, kicsit kevesebb teljesítmény mellett.
Trú Amd-s vok semmi pénzért nem váltanék.
Az hogy meg a ps2 ilyen akkor legfeljebb hanyagolom míg nem jön rendes update. Amúgy se a világ legnagyobb élménye.
Csak szerettem volna tudni van-e valami megoldás.Na jó nem teljesen játszhatatlan.
Akkor eccer megharcolunk az Indar-on
-
Shing
őstag
válasz
cskamacska #1134 üzenetére
Ha jól tudom nem fut rosszabbul AMD procikon. Egyszerűen 50ezres proci alatt nem produkál normális eredményeket a játék és nem is fog már soha...
-
hipó
tag
válasz
cskamacska #1088 üzenetére
Köszi a mérést, valószínűleg egy sandy bridge-es i5 lesz a befutó, ha lejjebb megy az ára.
-
Shing
őstag
válasz
cskamacska #1088 üzenetére
A marketingszöveg bezzeg megy:
[link]
"ForgeLight is designed to take full advantage of each machine's capabilities without slowing performance or affecting gameplay."
eeeeeeeeeeeee -
hipó
tag
válasz
cskamacska #1083 üzenetére
Milyen felbontásban futtattad a játékot?
i5-ös proci vásárlását fontolgatom, mert az athlon x3 mellett eléggé cpu limites, pedig már mindent kipróbáltam, amit lehetett, hogy gyorsítsak a játékon. -
zolee0307
őstag
válasz
Most alakultunk meg nemrég Crimson Crows néven, volt Jammersesek, illetve pár NC-s a Cobalt szerverről.
-
Mattyokar
tag
válasz
"de ott a fine print"
- Luperzánál nem volt semmi apróbetűs rész..."MLGREPORT kód"
- na most utánanéztem, állítólag csak az a karakter kapja, amelyikkel először belogolsz a kód aktiválása után.
Még nem tudtam kipróbálni, de ilyen kódok jöhetnek még (ez is vmi twitteres volt, vagy mi?)"Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?"
- nem írtad, melyik oldalon vagy XD
azt biztos tudod, hogy TR-re a Jammers-t szokás mondani.
Nekem egy NC char van,de ez csak másodlagos (WasKhanDurr)Amúgy értem, hogy nerfelték az LMG-ket, de tegnap, mikor a CARV-ot próbáltam, használhatatlan volt, csapkodott jobbra-balra-felfele, alig tudtam kompenzálni, pedig forward gripes.
(a gripnek legalább kijavították a modelljét)
Vagy az egérbeállításommal lehet baj? Most kb sensitivity 30, dpi az egéren felkapcsolva, raw input be -
Zebu
addikt
válasz
cskamacska #179 üzenetére
ohhhh akkor ez most így nem nyerő?
-
Loha
veterán
válasz
cskamacska #96 üzenetére
Most pénteken elvileg lesz 3x SC akció, szóval 10 USD-ért lehet venni 3000 SC-t majd.
-
Loha
veterán
válasz
cskamacska #52 üzenetére
PayPallal mi a gond? Elfogad kb. minden kártyát, és lehet vele vennie SC-t...
Ja és szerintem a játék most is nagyon élvezhető, csak mivel bonyolultabb az átlag FPS-nél, több időbe tellik mire az ember átjátja a dolgokat...Zebu: Én nem látom értelmét az egész VIRTU-nak, csak egy plusz problémaforrás a semmiért kb.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
cskamacska #49 üzenetére
Már működik az EU-s kliens is.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #44 üzenetére
Közben leesett, mert azóta a Sony is észbe kapott, hogy átugrálnak a népek a vasfüggönyön.
Jó, most már komolyan nem tudom hogy adjak tanácsokat, ha a SOE direkt a felhasználói alá ß@rik. Új Station fiókok esetén a bejelölt ország és a készítésnél használt IP cím alapján, valamikor az elmúlt 24 óra közben bekövetkezett piszkosság miatt, simán az eurozónába pakolja az embereket, és az így készült fiókok nem használhatóak a Planetside 2-vel semmilyen formában.Magyarul jól mondja Dog úr, tényleg VPN kell már a Steam-es PS2-hez.
-
Fecy
tag
válasz
cskamacska #44 üzenetére
Hali.
Én a steamről szedtem le és a ProsiebenSat1-n regisztráltam accot, de azt nem fogadja el hibás név és jelszó üzenettel. Beregisztráltam magam az általad linkelt oldalon, és azzal próbálkoztam bejelentkezni.
Azzal meg azt írja ki hogy van ProsiebenSat1-s accom azzal jelentkezek be az oldalra és töltsem le a játékot.
Most nem akarnám leszedni újra amikor már megvan a steamen.
Szerintetek ha megadom a steamen belüli mappát ahova telepítette a játékot akkor is leszedi újra? -
BigBlackDog
veterán
válasz
cskamacska #36 üzenetére
Na igen, pay 2 enjoy. De kíváncsi vagyok rá. A kliens letöltöttem, de kicsit furcsán viselkedik. 2-szer hibát észlelve leállt a bejelentkezés után, most meg újraindulgat, de lehet, hogy csinál valami hasznosat is melette.
Részemről sokkal nagyobb boldogságot okozna, ha lenne egy összeg, amit le kell tenni egyszer érte, és nem havi-évi előfizetéseket veszegetni.
Ha indulás után 3-4 mp-vel bezáródik a kliens, akkor mi a teendő? -
bozont
veterán
válasz
cskamacska #31 üzenetére
Csak annyi, hogy a steam nem az SSD-re van telepítve és az ilyen MMO szerű játékokat, ahol nagy területek és sok játékos van egyszerre, az SSD meghajtóra szoktam telepíteni, mert soknál számít. Itt nem tudom.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
cskamacska #31 üzenetére
Sziasztok!
Most akadtam erre a projektre, kíváncsi vagyok mi lesz vele. Jó látom, hogy már csak két óra a végleges indulásig? -
bozont
veterán
válasz
cskamacska #29 üzenetére
Azért nem olyan sok mindenről maradunk le physx nélkül, egyedül a particle effektek amik tényleg jól néznek ki, de amekkora lassulást okoznak inkább azokat sem hiányolom. Az ilyen törmelék, meg több szikra lövöldözésnél nem hozott lázba.
De most belegondolva, lehet azért futott olyan szarul a játék, mert engedélyezve lett volna a physx? Mert hiába vettem le a felbontást medium-ról low-ra, nem lett gyorsabb a játék, tehát valami a procit fogta nagyon, a physx meg eléggé tudja azt.
mod.: Énszerintem várok 1-2 napot, míg lecseng a kliens töltögetés és a nagy roham. Bár ha torrenten is tölthető lesz a kliens, akkor nincs probléma.
-
Chabe89
addikt
válasz
cskamacska #24 üzenetére
A múlt héten játszottam vele. Nagy nyílt terepen mikor csak megy az ember nem volt gond, de mikor belemásztam egy nagyobb harcba 10-20 közötti FPSem volt és így élvezhetetlen az egész.
-
Chabe89
addikt
válasz
cskamacska #15 üzenetére
Passzolom. Engineer-re álltam most rá. Viszonylag sok pontot lehet szerezni a javításokkal aztán majd meglátjuk. Ahogy nézegetem azért elég sok idő mire egy classt kimaxolsz. Fizetni egyenlőre nem óhajtok érte, annyira még nem fogott meg.
-
Chabe89
addikt
válasz
cskamacska #13 üzenetére
Hát az a baj, hogy még csak tegnap óta játszom vele. Így megjelenés előtt sikerült kiválasztaniuk. Bezzeg az Alpha squados e-mailek valahogy hamarabb célba értek.
Egyenlőre még csak kóstolgatom, próbálok oda menni ahol történik is valami, de ahogy írtam is már nagy csatáknál elég játszhatatlan lesz. Shopot nézegettem, de a jobb cuccok elég elérhetetlen árban vannak egyenlőre (legalábbis számomra). Tegnap összesen ha sikerült 50 cert-et összeszednem amiből az alap cuccokat próbáltam fejlesztgetni inkább. -
mistixx
tag
válasz
cskamacska #9 üzenetére
Nekem sem áll össze ez az Alpha Squad akció. Fele ennyiért nem sokat gondolkodnék, de így, hogy a bétában benn vagyok nem sok a motiváció.
Egyenlőre még max 10 órányi játékidőm van a játékban és csak kapkodom a fejem, hogy mi merre van, illetve hogyan működik.
Egy valami azonban már most biztos bennem: Az eredeti játék hangulata itt is visszaköszön és ez a legfontosabb számomra. Amikor megindul egy komoly offenzíva az nagyon látványos lánctalpasok, egyéb földi járművek, repülők, gyalogság egyszerre lódul meg az magával ragadja az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest