Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Path of Exile 2
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuff
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, de hátha van itt olyan PUS7502/12 tulaj, aki tud nekem segíteni, mert még a Philips Mo. sem túl kooperatív :/
1 éve van még a TV-m, a dobozból kivéve azonnal fali tartóra került, ezen is üzemelt egészen mostanáig ugyanis egy költözés miatt most lekerült onnan s a gyári talpán kellene használnom. Na már most vagy a költözés közben vagy az elmúlt 1 évben sikeresen elhánytam a talp mind a 7 db. csavarját
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy pontosan milyen és mekkora csavarok mennek a talpba, hogy pótolni tudjam őket más forrásból?Csak akkor tehetsz meg mindent,hogy ha már semmid sincs!
-
McDuff
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás és az itt levő hozzászólások átbogarászása után lettem egy 55PUS7502 boldog tulaja már majd 1 hónapja. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, képminőség filmekre/játékokra szuper, ambilight meg csak dob az összeképen, nekem a hangja is jó, nem eget rengető, de feltűnik ha ősöknél vagyok épp és nézem a gagyibb 6-os Samsungot. Az Android rendszertől féltem kicsit, de nincs még vele gondom.
Viszont egy témának nem bírok a végére jutni: a Bluetooth az ugyan mire való benne? Volt egy régi LG Full HD-m, vagy 8 éves lenne, abban is volt és ott arra használtam, hogy a telefonom gyönyörűen rá bírt csatlakozni és utána ala külső hangszóróként üzemelt. Itt is ezt vártam, de semmi. Megnéztem, hogy esetleg bluetooth-os egérrel hajlandó e "beszélgetni", de az sem (bár az egér nem egy nagy szám).
Vagy félreértek vmit és ez nem fogad jelet csak küld? Pl.: Bluetooth-os hangprojektornak?
Kíváncsiságból egy külső JBL mobilos hangszóróval akartam megnézni az elméletet, de azt se látja.Előre is köszönöm ha valaki felvilágosít.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor tehetsz meg mindent,hogy ha már semmid sincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek
- E-book olvasók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest