Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz Weyoun_aliga #37051 üzenetére
Meg bizony és milyen egyszerűen. Samsunghoz képest persze. Ott inkább exportáltam és szerkesztettem PC-n, de itt nincs ilyenre szükség.
Az alapállás az, hogy a Fő csatornalista nem szerkeszthető.Tehát akkor hogyan?
Csatornák listája gomb vagy Források gomb > Csatornák listája (jobbra nyíl) > "+" gomb > A megjelenő menüben:
- Vagy "Kedvenc programok lista létrehozása". Ebben az esetben a Fő csatorna listából lehet csatornákat átmozgatni a kedvencek listába.
- Vagy "Csatornalista megkettőzése" Ebben az esetben létrehozza a Fő csatornalista másolatát, amiben már lehet mozgatni a csatornákat.
Több kedvenc lista létrehozható, Filmek, Sport, Gyerekeknek, Rádióadók, stb.
Ezek tetszőlegesre átnevezhetők, szerkeszthetők, törölhetők. A TV megjegyzi melyik csatornalistán vagy és azon is marad ki- bekapcsolás után is.
Egyetlen negatívum számomra, hogy a Csatornalista képernyőn a lista nevét jelző mezőre csak úgy lehet eljutni, hogy a a csatornalista legeső elemére kell menni, majd innen felfelé nyíl.
Én szerencsére nem szoktam sűrűn listát váltani, ezért nem zavar annyira.Ha van valakinek ötlete/megoldása arra, hogyan lehet egyszerűen másik Kedvenc listára váltani, ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
erzol
őstag
válasz Weyoun_aliga #37051 üzenetére
Szerintem a csatorna sorrend általános philips logika.
Én 7304-nél kedvenceket hoztam létre és csak így lehetett sorrendet módosítani. -
nexus6
aktív tag
válasz Weyoun_aliga #36965 üzenetére
sikerült cseréltetni? lesz 8507? még mindig vacilálok sajnos, ha esetleg meg lesz mindkettő kíváncsi lennék mennyit számít a 120Hz panel
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
karmaresz
senior tag
válasz Weyoun_aliga #36965 üzenetére
Mikor jelentkezik? Minden módban látod, ha bekapcsolod?
Tölts fel róla egy fotót.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
karmaresz
senior tag
válasz Weyoun_aliga #36951 üzenetére
Örülök, ha segíthettem.
- remélem, nem csuklok majd, miután birtokba veszed.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
hunaqua
addikt
válasz Weyoun_aliga #36952 üzenetére
Szerintem a világ megváltozott. Én már rég nem hiszek a 10+ éves működésnek,de legyen igazad.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
félisten
válasz Weyoun_aliga #36952 üzenetére
Ilyen hosszú távra (10+ év) jól tetted, hogy a drágább verziót vetted!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
karmaresz
senior tag
válasz Weyoun_aliga #36888 üzenetére
Ma, vagy holnap igyekszem leírni az eddigi tapasztalatokat, amik eddig, pár apróságot leszámítva kifejezetten jók.
Nekem a 8807 amiatt kellett, hogy konzolon, illetve PC-n is ki tudjam használni a HDMI 2.1-ből adódó 4K/120Hz/VRR/GSync opciókat. Ha ilyenekre nem tervezel, akkor elég lehet a 8507 is, mert tudtommal minden másban megegyeznek.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
félisten
válasz Weyoun_aliga #36889 üzenetére
A becélzott felhasználáshoz tökéletes a 43PUS8507, szvsz nem éri meg +40-45k HUF felárat a drágábbik változat. Az állvány persze kérdéses, gyári oldal szerint a szélessége 777mm.
#36891 erzol
Displayspec alapján szerelték IPS és VA panellel is, személyesen teszteld le, hogy megfelelő-e neked a képminőség. Frissíteni lehet 8.0-ás Android TV-re, ez nem tudom, meddig elég.
Játékot támogató modern feature-ökből sem tud kb. semmit, és csak 2db HDMI 2.0 portja van, szóval nextgen konzolokkal se számíts egetverő élményre.Mennyit kérne érte az ismerősöd, illetve Te mennyit szánnál TV vásárlásra?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hallerlaller
addikt
válasz Weyoun_aliga #36889 üzenetére
Az első kettő VA az 8807 120hz, én azt javasolnám.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest