Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz Mágus2 #82251 üzenetére
Csúnya?? Fekete autón szerintem nem, de hát kinek mi tetszik... Akkor nektek nem tetszik a fekete szín úgy látszik... Legszívesebben matt feketére fújnám a felniket is... Meg az egész autót...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
Ilyen jó lenne csak nem xenonba... Ja és fekete belsővel...
(#82256) Korbi : Pedig a fekete jobban hasonlít a gyárira mint ez...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz tomcsi23 #82259 üzenetére
Égőről??
Nem volt rá lehetőség sajnos majd hétvégén megpróbálok lőni egy két fúllos képet telefonnal...
Biztos jók lesznek majd...
Ja vagy a Tescóba kellett volna lefényképezni...
-
kk831228
addikt
válasz tomcsi23 #82261 üzenetére
Tudom , ott volt a smiley a végén...
Hát % -ban kifejezve, így régi fos lámpában kb 30-40 -re saccolnék...
Ja , amúgy köszi a tippet hogy elkölthettem 3000 ft -ot , le tudva a vásárlási kényszert...
Am. tényleg jobb azért...
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Passat b5.5-be milyen tuning lámpát raknátok?
Nagyon valószínű egyébként hogy gyári hella lesz, de mostanában kezdek meginogni.
-
Ck.
addikt
Fékcsövet csak a filmekben lehet elvágni vagy a valóságban is? Esetleg magától is szét tud durranni?
-
K Norbi
addikt
válasz Morris #82263 üzenetére
Nekem FK angel eyes lámpák vannak elől, természetesen megtuningoltam, a két belső körből kivettem az izzókat, és most csak a két külső karika világít! szóval most nem BMW elől hanem Camaro xd néztem bele Hellát fúl gyári a kinézetűt! hamarosan csere!!
Jobbnak láttam hátulról is kiszedni a "ledes Audi lámpákat" és visszatenni a gyárit Elől Bmw hátul Audi[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Hol durrant el? Gumi vagy fém részen?
TaaT Ez a devil eyes stílus mindig kiakaszt. Az meg a másik, hogy fehér bottal lehet sétálni a kocsi előtt, mert a szembejövő szemét kivilágítja, de arra nem jó, amire kitalálták. Akkor már 100x inkább a depo.
bitpork azaz, köszi a kiigazítást.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Nem is biztos, hogy a cső, lehet csak az alátét... Ha a gumi rész, az 25 euró anyag, meg fél óra munka légtelenítéssel. De ott ereszthet a féknyereg, az alátét a cső és a nyereg között, vagy maga a gumicső... Sok a hibalehetőség. Le kell kapni a kereket. ÉS ne sokat fékezgess, mert elfogy a folyadék és lőheted. Már most is életveszélyes a jármű.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz Mágus2 #82277 üzenetére
Már elfogyott. Ez már nem megy a saját lábán sehova. Tiszta levegős az egész, alig van fék hatás. Autópályán hazafelé jövet az utolsó 4 sávos körforgalomnál kiirta a kompi hogy alacsony fékfolyadék, ellenőrizzem, mire hazaértem már szépen fel volt puhulva a fék. Utána öntöttem, de ezzel így már nem megyek forgalomba, életveszély.
-
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Poloclub-on nincs regelve valaki? acertm-től szeretném megtudni így 2 év távlatából, h azt a fekete kárpitot hol vette.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #82281 üzenetére
Ez így első blikkre sima hangfalkárpitnak tűnik.
Give them hell Ukraine!
-
kk831228
addikt
Lehet hogy elmèletben így van, viszont 2 havernak is volt projektoros lámpája halogènnel és ló..sz fényük volt. Az egyik pont egy calibrás... Persze azért mert régiek voltak azok a lámpák is...
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz kk831228 #82291 üzenetére
Azért én a projektoros puncis kocsimmal, simán be merek állni a 4es golf mellé, lehet sokan csodálkoznának.
A xenonnal nem veszi fel a versenyt, de amúgy brutál jó a fénye és ebben most még csak sima tungsram van nem is a GE 90+-osa amit használni szoktam.Én mindig azt mondom beállítás kérdése, hogy mi világít jól meg mi nem.
Persze az öreg bemattult foncsorozás nélküli lámpatestek, cserések, azokat már hiába állítgatja az ember.Renault power
-
Dr.Zoo
őstag
Eközben hová lett csakaTSI kolléga??
Leesett a vezérműlánc???"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Dr.Zoo #82294 üzenetére
Nem tudott megbarátkozni a gondolattal, hogy tdi-vel kell járnia, miközben TSI is létezik. Goldolom elajándékozta a 2.0-át, mert azt nehéz eladni.
Csak highline passatot szabad venni 2.0PD motorral. Legalább kényelmes és jól szól a zene, amíg várod a trélert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest