Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Jajj elfelejtem hogy csak tekertet lehet linkelni Ha nnyit volt használva akkor tuti rendesen karba van tartva. Kímélve 150-200k benne van. Én Domit óra szerint 175kval vettem. Megnézve inkább +100k. Azóta sincs komoly baja.
(#82958) brumi1024 : ok az gáz, de van telibe fújt is
[ Szerkesztve ]
-
válasz FET-MEN #82960 üzenetére
Km-rel minél nem gyönnek ezek elő? De ahogy írod, sok van még ezekben Ennyinél szerintem a sok pályázás miatt már meghalt aminek meg kellett halnia: szvsz ennyiért hulladékot nem raknak ki.
(#82961) Bubee82 : Szólj ha nézzük, és ami infóm van adom! A C5 is jó a klubtagsághoz, ahhoz tudok adni bontós kontaktokat.
-
-
Ok, ha nem szalonból veszel új autót, akkor milyen garanciád van rá hogy annyi az annyi? Én a skoda fábiámat (első és utolsó új autóm) úgy vettem hogy 52km volt az órájában amikor megláttam, ami átadáskor valahogy nulla lett...
Semmi baj az elvárásoddal, ugyanakkor én feleslegesen túlzónak, és irreálisnak tartom hogy magam is beálljak mögé.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz brumi1024 #82971 üzenetére
Nem arról van szó hogy jogilag mi a fekvés, hanem hogy velük voltam ott amikor kiállították a Media Markt autó hi-fi osztályára, ahol annyira megtetszett hogy az installáció miatt megvettem egy 1.4 mpi motoros elegance fabiat 3,5 millió forintért És akkor úgy adja oda nekem hogy nesze paraszt nulla km. Leszartam a béna motort, hogy mások összefogdosták, meg minden szart, akkor miért néz hülyének azzal az 52 km-rel?
-
-
-
-
Cheesy
őstag
válasz Bubee82 #82981 üzenetére
UK-ra nem gondoltam volna, én anno az új-zélandi autók árán ámuldoztam. Persze az ottani átlagfizetésekhez képest. Bár ott ugye az európai márkák valóban ritkának és drágának számítanak, de az egyik legnagyobb lerakata a japán hasznaáltautó piacnak. És azért egy
ToyotaLexus LS-ben is szívesen elhemperegne az emberwww.vakbelmutet.hu
-
Bubee82
őstag
válasz Cheesy #82983 üzenetére
Itt nincs atiras sem, mint olyan. 0 azaz nulla forint. Vagyis egy levelet kell postara adni, de azt altalaban az elado megcsinalja.
Ellenben ha fiatal vagy es rizikos helyen elsz, akkor a biztositas oda tud baxni
Meg van meg utado, aztan satu, fiatal autokon filleres. Asszem az elso harom evben nincs is.
Es minden autopalya ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Kiskokó
veterán
válasz bitpork #82908 üzenetére
Hát Nem hittem, hogy ezen akadtál fent..
Ettől sokkal durvábbak vannak... pl BMW-t árulta Facelift-es helyet Safelift-esnek, vagy de az is nagyot ütött mikor Key Let's Go- nak írta valaki...
A hirdetésre én azt hittem arra gondolsz hogy MEGKÍMÉLT autó de a képeken alapból vagy 3 elemen látszik hogy fújva volt és mása színe XD
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Ace owner
addikt
Mik ezek az új arcok???
Galaxy Fold 4
-
14adam
addikt
hétvégi program: g1 küszöb javítás. Volt mind a két oldalon 5-10cm rohadás. Meg kapott egy alvázvédőzést is.
Aztán ma hoztam haza a kocsit egy ismerőstől,látom jön a rendőr a gyorsítósávba szép 60-as tempóra lelassítottam és elmentem mellette. Erre 300méter múlva villog oh fuck Teli volt a kocsi ülésekkel hegesztővel meg ilyenekkel elkezdi vegyem elő a forgalmit meg a jogsit. 3 percig matattam mire előkerült a forgalmi. Látom a tükörbe a másik csávó meg méregeti a felniket a szemével. Egyszercsak megszólal: "-uram szálljon ki a gépjárműből". Nah mondom akasztófa... Kérdezi "-ezekkel a felnikkel volt műszaki vizsgán?
-Jaja, úgy 1.5 évvel ezelőtt volt műszakin meg előtte megkérdeztem,hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni".
Aztán elmagyaráztam a rendőrnek,hogy a futófelület még pont nem lóg ki mert a kocsi legszélesebb pontjától nézik... Elkezdi aha,jólvan,így biztos nem ment volna át xD (valóban kilóg úgy 2 centit Aztán hátul volt egy 500 000ft-os hegesztő. Elkezdi azzal ott mi a helyzet ... Mondom kölcsönbe van és megjegyezte,hogy kurvadrágák,aztán felnyittatta a csomagtartót és kérdezte mit csinálok és merre megyek. Végül elengedtek.
hála nekik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs