Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz Mágus2 #82847 üzenetére
Ez a tárcsa elbírt volna még egy szabályozást.
Amúgy durva, főleg a betét. Mi a lófax lett ezzel? Majd szétporladt.Kíváncsi vagyok, hogy bírják majd ezek a zimmermann tárcsák, leginkább az időjárást, mert ahhoz képest eléggé jó áron mérik, hogy rendesen le van kezelve.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz #89874944 #82855 üzenetére
Volt ott minden szerintem.
Ferodoval szívtam én is, de persze ez lett ismét (szükségből) - nem túl hosszú idő után, de még "jó". Gondoltam, hogy egy redstuffot felpattintok a viszonylag új tárcsára, csak félő, hogy hamar legyalulná.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz scope2007 #82839 üzenetére
UV-védő fóliánál 78%-os fényáteresztést írnak, a gyári ablakok értékéről tud valaki mondani valamit?
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
És ez a szebbik. A másik rosszabb volt, a hangok is ezt mondták, no meg volt masszázs a hátsó ülésen, amikor bemelegedett. A ferodo egy gramm festéket sem pazarolt a tárcsákra. A zimmermann szépen le van kezelve.
Meg volt égve a betét és a tárcsa is. Kalapáccsal fel lehet szabályozni a tárcsát. A hullámos réteg lehullik, mint a száraz füge.
Szerk, nem nyikorog, ha fel van húzva a kézi, és hintázik a bódé, ami nagyon jó, mert az idegeimre ment.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
-
footy
addikt
Akkor tavasszal megcsináltatom. Neked hány százalékosak az ablakok?
Más:
Még mindig keresek valakit aki meg tudja mondani, hogy a 1K0 907 530 Q Can Gateway modulhoz milyen sorozatú rádiót rakhatok.
5M0 035 086 J mehet?
Esetleg 5P0035166 B ? Tudom hogy ez Seat radio, de a kék megvilágítás nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
jó kérdés,nem méregettem,mert nem érdekelt,csak az hogy előre felrakassak egy UV elleni "átlátszó" fóliát,hátsó üvegekre ment a legsötétebb ami volt a csávónak.viszont gyönyörűen megcsinálta az első ablakoknál,mert ha le van tekerve az ablak,meg nem mondod hogy van rajta fólia,egy síkba vitte a fóliát az üveg tetejével és szinte észrevehetetlen
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
TaaT
nagyúr
válasz Morris #82869 üzenetére
Ezért kell minél visszafogottabb színű Led-eket venni, a kékes árnyalatúak elég veszélyesek.
Give them hell Ukraine!
-
Ck.
addikt
Uraim, 2004-2006-os dizli A6 melyik motorral nem ajánlott? 2.0 pd-vel meddig gyártották? Azon kívül másik veszélyes konstrukció? Mit mond a konszern Varázslója?
-
Ck.
addikt
válasz bitpork #82879 üzenetére
A morcos orrú. Ha az a C6, akkor az.
Ugynezki szőrt-szőrért tudom cserélni az enyémet egy ilyenért. Csak a kormány van a másik oldalon, de ez nem akkora kompromisszum, ami miatt nem érné meg a dolog.
Itt a kérdés az automata vs manual és hogy mekkora dizli motor legyen.
Igazából ótomatát akarok csak az angolok nem tudják hogy kell autót vezetni, ezért picit félek. Még annyira sem, mint a magyarok.[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
Ha valaki esetleg nem látta volna: nem ajánlott motortípusok. A konszernből az itt is gyakran emlegetett 2.0 PD és az 1.2 HTP benne van természetesen.
-
freaghill
őstag
-
válasz Bubee82 #82891 üzenetére
Nem Isten tagadás , és nem is "drága". Nekem ezzel a motorral 7,7 a nagy átlagom -télen szerintem feljebb fog menni- és 25k km alatt 2 olajcsere motorban és egy akksi.
(#82894) TaaT: 1.2 htp, 1,4 mpi ( szeret hengerfejesedni) , 1,4 tsi a kerülendő lista ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest