Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-master
tag
válasz yodamester10 #200149 üzenetére
Elmondták, hogy mi volt a baj, mitől állítódott el?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Adott egy VW Jetta, 2007, 1.9PDTDI. Első fékeket kell rajta cserélnem, féktárcsa + fékbetét. Meg akarom rendelni, azomban meg vagyok lőve
Hátsó fékeket tavaly cseréltem, ATE féktárcsát kapott. Gondolom azért ajánlott előre is akkor az ATE márka.. vagy tévedek?
Illetve, ha az ATE márkát nézem, van 2 variáció. Nekem melyik kell, melyik lesz jó? Íme:
[link]
[link]Esetleg még milyen márka jöhet szóba?
-
veterán
válasz Paxker315 #200150 üzenetére
Én biztos nem nyúlnék addig hozzá, amíg garis, nem tudom meddig tervezi megtartani, ha gari letelte után csere akkor nem opció, de ha még évekig meg akarja tartani én kivárnám azt a bő évet.
Van ez a cég, itthon is vannak de nem tudom ott is van-e gari, itt azt mondják 2 év garanciát adnak, de csak az autó forgalomba helyezésétől:
https://www.oct-tuning.com/en/products/volkswagen/passat-b7/pevwpab7d/pe33-detail
Van egy kollégám, tízen éve mérnök a világ minden pontján az autóiparban, benne volt a Hellcat ECU és váltó paraméterezésében is, ő mondta hogy elég sok ilyen sufnituning cég megkereste, hogy segítsen a chiptuningban, belenyúlkálásban, ez volt az egyetlen aki nem tűnt neki kókánynak. Persze ez azt is jelentheti, hogy akik nem keresték meg azok nem kókányok és értik mi az ázsió.
Ha megnézed elég konzervatív számokat ajánlanak mind teljesítménynek, mind nyomatéknak. Lehet, hogy ők tudják mennyit visel el valójában tartósan minden, de
természetesen az is lehet, hogy máshol sem kapsz többet, csak ráhazudják.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
zeus_2k14
senior tag
válasz molnarpeter #200154 üzenetére
Az oke😃. De en azt a PR kódot honnan tudjam?
Illetve ha hatul ATE van, elől mehet Zimmermann? Vagy ATE ajanlott?
-
rbalint88
addikt
válasz molnarpeter #200154 üzenetére
Vagy ha ramegy a 15” kerek, akkor a kisebbik
-
szmoli
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan illetőt aki javít MIB1 fejegységet(Skoda Colombus/Harman 5e0 035 020 c)?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #200147 üzenetére
Volt úgy gyujtáson, hogy le volt húzva a kerék sebesség szenszor csatlakozója? Akkor dob ilyen hibát, vagy ha kuka a szenzor.
-
veterán
válasz Bandit21 #200172 üzenetére
Ezért mondom, hogy szerintem nem kifejezetten sok. Persze a 16 olcsóbb, mint a 17.
Én is keresgélek felnit 7x17 ET42 környékén, mert jelenleg 6,5x17 ET39 van és erre nem megy föl a 225 gumi csak 215-ig.
Ami most az enyémen van St. Moritz felni abból az egyik csúnyán le volt padkázva, kint vettem 90 vagy 100€-ért egy bemutatóautóról leszedettet, a padkás meg ment pótkeréknek. Szóval ahhoz képest ez a 31250/ darab szerintem korrekt vadiúj felniért.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Bandit21
addikt
válasz rasotamas #200173 üzenetére
Én végül itt vettem egy gyári szettet. Ok elvileg német szalon autók gimijait hozzák be amikor nem.kell a vevőnek a téli szett mert pl eleve nagyobbat akar.
Nekem egy 17 es gyári sötét szürke alu felni hozzá való Conti gumival volt sztem 230 szereléssel együtt. Ilyen.
Amikor most tavasszal vette le a megszokott helyi gumisom azt mondta hogy a 4 felniert eleve ad 200 at. Jelenleg 1424 eur a Skoda honlapján ami ha jól számolom ma kb 1.000.000.000 Ft.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Adott egy VW Jetta.. pr szám alapján , fékhez , bajba vagyok. Hiába írom be a kaufferhez, bárhova az alvázszámot, nem hoz rá semmit ( Jól van írva ! ) .
Honnan tudnám kinyomozni?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv, ismét én
Nos, VW Jetta, 1.9 PDTDI , BXE motorkód-hoz , első fékek az 280x22..
Jó lesz hozzá ez a féktárcsa + fékbetét? Linkelem:
- Zimmermann féktárcsa
- Zimmermann fékbetétKöszi
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Apum 2004es Passatja az alabbit írta ki: stop kühlmittel prüfen betriebsanleitung. Tudtok segiteni mit szeretne az auto? :DSamsung Galaxy A55 5G
-
grizlisandor
veterán
válasz zeus_2k14 #200184 üzenetére
Zimmermann kereső szerint a féktárcsa jó, a fékbetétből 2 méretet dob fel többet (azt is, amit rendelni szeretnél).
Két típust, hagyományost és alacsony fékporosat(van egy felára a simához képest).Valószínűleg jó a betét is, mivel a nagyobb méretű fékbetétek a nagyobb féktárcsához dukálnának szerintem.
A csomagtartóban a PR kódos matricára ránézénék a biztonság kedvéért 1ZM PR kódot. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném ( 2010-s Octavia 1.4 TSI , Caxa ) OMW- n szoktam tankolni. Jelen pillanatban csak a 95, E10 van és a 100, E5. Én pont a kettő közti benzint szoktam rakni. Mostanában viszont csak a 100-s megy a kocsiba, itt jönne a kérdés.
Lehet keverni hogy mondjuk rakok bele 25-30 Liter 100-t és mondjuk 10-12 Liter gagyi 95-t? Ez ártana a kocsinak? Nem szoktam megvárni hogy pirosba menjen a mutató.
Ui; ami nincs benzin az milyen amúgy 95, E5 ?
Valaki cserélte a 2010-s Octaviaban az izzóit Ledekre ? Szabályos egyáltalán ha mindet cseréli sz ember, a tompítottat nem cserélném az elvileg Xenon . Kívülről annak néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
válasz macilaci78 #200188 üzenetére
Koszi nektek, majd megkerdezem azt mondta tenyleg kicsit ra kellett toltenie
Samsung Galaxy A55 5G
-
grizlisandor
veterán
válasz BullKoxa #200190 üzenetére
Semmi baja nem lesz. 3 hónap a szavatossága a E10 üzemanyagnak, legalább 1/4 tankig járd ki belőle és tankolj rá.
95 E5 benzint szerintem nem kapsz, 98 E5 benzint tudsz tankolni Auchan kutakon, de ez nem hatósági áras.
Hivatalosan nem cserélhetsz ki semmit ledre kívül! Nekem a tolatólámpa izzóm ledes, műszakin rendre kiszúrják az utóbbi időben. Beltért azt hiszem ledesítheted az nem érdekes.
-
monosgeri21
tag
válasz grizlisandor #200192 üzenetére
Ha már LED. Van valakinek tapasztalata az Osram H7LED-del? Nem az off-road illegálra gondolok, hanem ami kapott német TÜV papírt. [link]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz monosgeri21 #200193 üzenetére
Valószínű olcsóbb a gyári legdrágább fényszóró, mint ezt itthon bejegyeztetni
-
monosgeri21
tag
válasz molnarpeter #200194 üzenetére
Műszakin gondolom bukta, de végre ez egy olyan megoldásnak tűnik, amivel én is látok és nem vakítok senkit. Nekem eddig ez volt a fenntartásom a LED-es cumóval, hogy kiég a másik retinája.
-
simonjoe
őstag
válasz grizlisandor #200192 üzenetére
A CC-n a DRL-t cseréltem LED-re. Nem volt még gond vele. A feleségem Splash-ében kívül-belül minden LED, azért sem szóltak a műszakin. Valszeg nem nagyon foglalkoztatta vizsgáztatót.
Joe
-
rbalint88
addikt
A TUV minositest csak bizonyos tipusokhoz kapta meg, mindenbe nem lehet hivatalosan kint se rakni. Itthon meg le van maradva a burokracia ot korrel, a hivatalos eljaras az lenne, hogy helyszini
tarkon lovesforgalmi elvetel, treler, szigoritott muszaki.a nem hivatalos valasz, hogy asszonynak a Prius 2-ben volt H4-es es tok jol lehetett vele latni, plusz nem vakitott. De ehhez kell a normalis beallitas is. En csak azert nem vagyok amellett, hogy barmibe be lehessen rakni legalisan, mert sokkal erosebb fenye van, jobban vakit, ha rosszul van beallitva a lampa, itthon meg ez az autopark jelentos reszere igaz sajnos. A ceges automnal gondolkoztam a ledesitesen, de azzal meg lehet jol latni halogennel is
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Itt a lista melyik országban milyen autóba rakhatod be legálisan, hazánk nem szerepel.
(#200197) simonjoe:
Lehet fekete műszaki volt?Itt sasszemű vizsgáztatók vannak biztos.
Haver ajánlotta, hogy vigyem elfeketénműszakiztatni 60k, mondom minek, mikor 20k a szilentcsere és mehet műszakira, summa így olcsóbb.(#200198) rbalint88:
Lehet engedélyeztetni a TÜV papíros átalakításokat, volt is cikk Totálcaron. Egy tuning Hondát kapcsoltak le és küldték szigorított műszakira, akkor visszaalakította és keresett egy céget, aki azzal foglalkozott, hogy legalizálják az átalakításokat. Pár forintba benne volt, de a végén legalizáltak rajta mindent. -
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #200199 üzenetére
A legegyszerubb ha kiviszed a hanyatlo nyugatra ott bepapirozod es itthon honosittatod.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-