Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.

őstag

válasz rob210 #17873 üzenetére

Nono, tévedsz. Én nem azt mondom, hogy a golf 5 szar, bevallom jelenleg nálunk sincs autó csere projekt-Astra G, Polo 9n- és jobb mint az astra ugyebár. Ugyanakkor, ha cserélünk, akkor racionális elvek szerint cserélünk, és bár a Golf egy jó autó-és ezt bármikor elismerem- nem az, amiről én álmodozom, hogy de jó lenne. Ha van X milla, abból kijön X fajta golf, akkor legyen, de sosem fog komoly vágyat ébreszteni bennem. Nekem nem az volt a meglepő, hogy álmodoztok egy autó típusról-én is szoktam, bár az sokszor egy B.Wvel kezdődő forumban lenne téma :D- hanem, hogy olyanról, amiben -kevés modellvariációtól eltekintve-pl GTI- nincs semmi "vágykeltő". Ha állmodoztok egy fullos Sirocco-ról, EOS-ró, Passat CCről, aztmondom persze, bitangjó autó az összes, ha lenne pénzem nekem is lehet, hogy állna egy valameikből a lakás elött.

A lakás ügyed nagyon sajnálom, fel sem merült bennem ilyen irányú "lenézés", vagy akármi, szimplán meglepett, hogy valakik ennyire odavannak egy Golf-ért. Mondom, jelenleg jobb a mi autóiknál, ezt bármikor elismerem, tehát nem arról van szó, hogy kiordítok egy Bentleyből, hanem az, hogy nekem az ilyen autó egy sima eszköz, egy jó eszköz, de se több, se kevesebb.
    Egyébként a család nagy mázlija, hogy 0 azaz 0 db hitelünk van. Szerencsére az Astra hitele válság elött fél hónappal járt le, azóta nincs semmi, és a továbbiakban erre nem is vagyunk hajlandóak, hogy hitellel terheljük a bankkártyát. Addig marad a mostani autó, amig nem lehet megoldani normálisan a cserét.

Új hozzászólás Aktív témák