Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz Templomegere #18449 üzenetére
Én nem is tudom megfizetni az autómata váltót, de megmondom őszintén nem is szeretem.
Bár manapság vannak olyanok amik nagyon tutik, de nekem olyan mint ha nem az én kezemben lenne az irányítás, úgy nincs lehetőségem elváltani magamEgyébként is a túl elektronizált autók ellen vagyok.
Renault power
-
Templomegere
senior tag
válasz rob210 #18451 üzenetére
bármelyik automata váltót ki lehet ismerni rövid idő alatt , és tudsz vele úgy bánni "mintha" kézi lenne . Nagyon is élvezhető , persze akkor is megmaradnak a sajátosságai . Triptronic van enyémben , én kedvelem , igaz így nincs driftelés de ezt inkább a 4 kerék hajtásra fogom
A túl elektronikázott autókat én is ellenzem . UTÁLOM !
-
rob210
nagyúr
válasz Templomegere #18453 üzenetére
Én egy Ford Scorpióban tapasztaltam meg milyen az igazi őserő és autómata kombó.
Valahogy szerettem volna én váltani.
Meg egy audit vezettem bár azt csak 1 órát sikerült, de ott is úgy éreztem hagy váltsak én így nem teljes az élvezet.Persze megkentem mind a kettő száját nem kellett őket féltenem.
Az viszont tény és engem lepett meg a legjobban, hogy a Ford jobban bejött, az az igazi nagy dög érzés volt és a batár motorral még is úgy ment mint egy állat.
Renault power
-
AMD Power
titán
Most este hidegen megint produkálta a tegnapi "lefulladok" szindrómát.
-
VR6-Fan
veterán
válasz Templomegere #18448 üzenetére
nem derült ki számomra hogy attól ment tönkre, hát tőlem lehet mindenki boldog, engem rém hír terjesztés zavart
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz AMD Power #18428 üzenetére
Elvegyen a kedved?
Nekem az előző tütüm, Daewoo Racer 1,5 8v. Normális használat mellett 6 liter. Ha odafigyeltem a rekordom 5,04L/100, a gyári gumin. Nyári 195/50-es gumival 5,4lTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #18462 üzenetére
Nem tudod....
Én a megvétel előtt 8l átlaggal számoltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
FoBCRaistlin
őstag
sry az off-ért, de le kell írnom, hogy ne kössem fel magam...
Hirdetem az asztali gépem...leírásomban részletezve van. (nem éppen mezei alap gép).
Erre már a második rendkívül kedvező ajánlatot kapom rá.
Az egyik egy max 60K-t érő laptopra fizetne max +20K-t és szte rendben vagyunk. A másik adna 2 gépet érte. Az egyik egy belépő szintü i3, a másik egy K7-es konfig...Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Octi
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #18465 üzenetére
Én az ilyeneknek nem is válaszolok
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
FoBCRaistlin
őstag
Annyira bunkó nem akartam lenni... de b@sszus, hol élnek ezek?
Majd fogom magama ztán felhívok egy M3-as bömbi tulajt, hogy vinném a gépét. Odaadom a hitellel terhelt Ibizám+fizetem az eredetvizsgát és rendben vagyunk...Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
rob210
nagyúr
Én meg az ilyenekkel azonnal tiltom a privát levelezést.
Sok bohócot találtam már én is itt.
Nekem egy GeiL kitre amikor még 30.000.- körül mentek adott az egyik srác 12e-s ajánlatot
Azóta sem beszélgetünk.
A futó bolondokkal nem kell foglalkozni, ahogy azt te is írodRenault power
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
VW Golf teszt: 5 millióért nem tudok jobb autót
Egy ilyen de jó lenne nekem Istenem. Csak nem ebben a színben.
-
törölt tag
Hát 5,5misi elég érdekes ár...
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz #00809728 #18479 üzenetére
Azért ennyi, mert ebből nincs sok asszem. Ez a full-full Ibiza.
Nekem alapvetően nem tetszik az új Ibi.
Igazából nekem ez a kis motort agyontöltünk dolog sem tetszik[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #18482 üzenetére
Idővel kérdéses ,hogy ezek a kis méregzsák mocik mennyire fogják bírni strapát.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz AMD Power #18483 üzenetére
Én is ettől félek. Pici motor agyon-vissza töltve kompresszorral, turbóval miegymás. Jónak tűnik papíron ez a TSI moci, csak kíváncsi leszek rá amikor már olyan 100.000 km lesz bennük, mennyi lesz kuka. Most még új, majd 3-4 évesen milyen lesz?
Octi: Szánalom
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #18485 üzenetére
Ennyi... Meg mikor lesznek majd 8-10 evesek. En mondjuk ebbol a TSI inkabb 1.6 vennek.
-
dízelracer
őstag
-
törölt tag
14tsi golf 2006-tól 202.000km semmi baja.
-
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #18487 üzenetére
A lövöldözést?
AMD: van 1,2-1,4-1,8-2,0-2,5 TSI.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeadMeat
nagyúr
Semmi nem lesz velük.Volt már kis köbcentis feltöltött motorja a vw-nek is,másnak is.Sok megy még mindíg.Ha jól rémlik a feltöltés kisebb terhelést ró a motorra mint a magas fordulatszám.Szóval ha csak "kicsit" jobb cuccokból teszik össze ezeket a motorokat bírniuk kell.Mert azt azé nem hiszem,hogy csak levesznek a sorrol egy mocit,felcsigázzák és dobják is gti-be cuprába,rs-be...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
VR6-Fan
veterán
válasz #00809728 #18488 üzenetére
van a kuncsaft nekünk is, asszme neki nem a legcombosabb verzió van a tuoran-ba de már turbo-kompresszoros, neki is sokat, meg igaz ésszel használja.
viszont 1-2 márka szervízbe pl tavaly összesen 6-7 ilyen mocit cseréltek, még garba
DeadMeat:konkrétan ezek előtt melyik kis ccm feltöltös motorjára gondolsz a foswágenek?
-
FoBCRaistlin
őstag
Hát nem tudom srácok, annyira nem értek hozzá, de elég összetett bonyolult mocinak tűnik.
Remélem, hogy jó lesz ettől függetlenül. szal nem fikázni akarom, csak valahogy félek tőle.
Kompresszor, turbo stb stb, mind több dolog ami leugorhat róla, és nem 2 Ft.Luigi miatt nagyon megkedveltem a dieselt, szal én is majd azt akarok később.
-
VR6-Fan
veterán
válasz DeadMeat #18493 üzenetére
1,3 volt a G40-en. de ott konkrétan Jürgen fogta a csumpi 1,3-as blokkot kapot minden henger +1 olaj furatot (csapszeg hűtés) kapott kovi dugit erősített hajtókart, elv a főtengelyen nagyobb a csapágy hely, aztán ennyi, meg a HF lett kicsit jobb anyagokból össze kalapálva, de az is a sima szívó-ból lett, azért nem vitték túlzásba, az más kérdés hogy bármilyen mai motorhoz képest túl van méretezve igen csak, lásd 120@200le, gyári motor béllel.
de a VW-nél azért ez a feltöltös dolog nem volt hagyomány, Fiatéknál sokkal nagyobb múltja van.
FoBCRaistlin:egy turbo olyan egyszerű mint a szög, kompresszor sokkal bonyolultabb, turbonak egy ellensége van az user
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz dízelracer #18487 üzenetére
Gondolom zöld plakettet kapna...
-
dízelracer
őstag
válasz FoBCRaistlin #18496 üzenetére
Ez csak természetes.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz VR6-Fan #18495 üzenetére
Az az.Igen nincs túl nagy hagyománya de van,és működött.Ma meg már jobb anyagok is vannak,pontosabb megmunkálás és ha csak kicsit is jobb anyag kerül a feltöltött motorokba (ami azért lássuk be valószínű) akkor birnia kell.Ahogy mondod a legnagyobb ellenség a hétfőn és a pénteken kívül az ótó gazdája.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest