Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Még mindig áll a kérdés
Mert ha nem ilyen van a unix-ba akkor gumianoznom kell
Pár kép addig
[kép], [kép], [kép], [kép], [kép], [kép], [kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #174054 üzenetére
Nem fértem hozzá rendesen muszáj volt leszedni, ugye én nem aknán szerelem
Ami ezen a képen látható kis[link] patentet esélyem se lett volna kibányászni lökős levétel nélkül, amúgy a lökhárító levétele nem lett volna nagy szám csak mind két oldalt van egy kicsi patent emiatt mindkét oldal le kellet vegyem a kerékjárati burkolatot
Meg ugye én még nem szereltem, és nem tudtam mi hogy van rögzítveMár nem nem cserélek szívagyút mert tőlem 25Km unix, és 13óráig voltak nyitva és öcsém is már eljött rég, de lefényképeztem és ha úgy alakul akkor majd megint szétszedem már tudom a mentét
Annak is örülök ha jó lesz a tömítés
Amúgy két kis rögzítő műanyagot sikerült letörnöm az most ragasztom két komponensű ragasztóval, azt majd reggel rakom majd vissza addig köt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bul07 #174055 üzenetére
Ezért kell az ilyen munkákat szakemberre bízni. Kerek le, kerékjárati első-aksó burkolat le és maris látszik minden Nem kell semmi patentot levenni sehonnan. kihúzod a pumpát, annyit engednek a csövek és a kábel is. a kerékjárati ívből minden hozzáférhető. 5 perces mutatványból szereltél egy fél napot. Golfon előlről van a pumpa, passaton oldalról, ezek szerint a touranon a b6 passat tartálya van.
-
1stVikman
senior tag
Volt egy kis beltér extrázás, hátsó lábtér világítást tettem a golfba.
Sötétben készült képem még nem nagyon van, de ha valakit érdekel lövök később.
Előkészített kábelezéssel vettem a szettet, plug and play, semmit nem kell varázsolni, csak a kábeleket szépen elhúzni, és az ülés szivacsából kivágni egy darabot.
Ehhez leszedtem a küszöb- és az alsó a-oszlop borítást, majd ott elrendezve a kábelt, a szőnyeg alatt az ülés alá behúzva, ott a már létező kábelekhez hozzáfogatva vezettem el.
A végeredmény:
itt még csak az egyik oldalon van bent a cucc -
csiga8
senior tag
válasz diablo1984 #174064 üzenetére
Ha a klímát bekapcsolom, 1-2 km után fúj némi langyi levegőt, de az szerintem a klíma.
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #174056 üzenetére
Én hiszek neked
És aknán vagy csápossal megemelve biztos így vanDe ahogy írtam én a földön a kocsit megemelve szereltem
Így én nem fértem hozzá ahogy te leírtad, így le kelet vennem a lökhárítót, ami amúgy ha tudja az ember a mentettét nem egy nagy dolog
És ha nap mint nap ezt csinálnám , vagy már legközelebb(de ne keljen), akkor én is gyorsabban végeznékAmúgy nem kell ehhez szerelő legalábbis a tömítés cseréhez amit én csináltam , és spóroltam vagy 5e Ft-ot,
Amúgy most kint vagyok dolgozni így munkaidőben csináltam, csak ez a 5-9fok nem igazán jött be, egyszer még hódara is eset vagy 10percig
És úgy néz ki hogy jó lesz nem enged(kopp, kopp, kopp)Amúgy összerakásnál na mi szívatott meg hát az utolsó csavar, egyszerűen nem találtam az utolsó csavar
Jó 20percet kerestem már azt hittem szétverek valamit
Na és hol volt , megoldás a képen, -->[kép]És ez volt a bűnös
[kép], [kép]Már csak egy elemet kell majd felrakjak csak ugye azon még szárad a ragasztó
Fránya youtube videón csak azt láttam hogy meghúzza előre lehet hogy mondta németül hogy van egy ilyen műanyag akasztó, na én meghúztam, 4-ből kettő lett oda
De a két komponensű ragasztó megoldja jó lesz[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz molnarpeter #174071 üzenetére
Wartburg az csuda egy szerkezet volt
Nekünk is volt többször, saját, céges, sőt még 2személyes platós is, mind kétütemű volt még platós isA platósat a munkahelyről vettük meg annak idején
Volt egy használható, meg volt egy törött, Szolnokra mentünk érte a töröttet szétbontottuk, fel a a másik platójára ami fért, majd hazavontattuk
Másikkal amit bontottunk azzal borultak, egy kanyarban lesodródott és hossz tengelye mentén perdült párat
Az anyós ülésen ülő srácnak még a kezében lévő sör se borult ki, persze a platón lévő nyerőgép az ripityára törtAz egyiken a féket mindig bütyköltem mert nem fogott elégé
-
molnarpeter
nagyúr
Miért fontos a fékfolyadék cseréje - korrózió próba friss és vizes állapotban [link] - Szerintem ezért (is) nem áll be egy fék többek között.
Golf 4 DIY leírás van több is ezen a blogon, ha valakinek érdekes lehet. Pl. csomagtartó mikrokapcsoló csere (fb csoportokban azt mondták, nem lehet), ablaktörlők javítása...
Említett Wartburgnál voltak fék gondok nekünk is, fenti cikk beigazolta némileg a sejtésemet - ha rendesen lett volna cserélve a fékfolyadék, valószínű nem kellett volna karmantyúzás mellett rozsdát csiszolni
[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
válasz Mágus2 #174067 üzenetére
Ha rákeresek az Octavia2 kiegészítő fűtésre 2007-ig ezt adja ki [link]
Ha a gyári számára: 1K0963235E rákeresek, képekre ezt adja ki: [link]
A harmadik képre nagyítva a két kúpos végű csavar és a műanyag borítás körülötte nagyon hasonlóan néz ki ahhoz, ami nekem a fűtésboxból lóg ki:
Harmadik kép nagyítva:
Mi lehet még a fűtésboxban, aminek ilyen vastag kábel kell?
(A két vékonyabb a piros csíkkal az zene kábel. A villanyász ott kötötte be a zenét. )
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz csiga8 #174075 üzenetére
Csak ez lehet. ;) Másnak oda nem kell ekkora kábel.
simonjoe: ezek mellett a feltételek mellett megy a legnagyobb teljesítményen. Nagy hidegben besegít amúgy is. Nekem volt egy kellemetlen tapasztalatom az ónos esővel egyszer. Akár hogy állítottam, lefagyott az ablak kívülről. 2-3km után kaparni kellett. Az út is csúszott, mint a szappanos hal, emiatt a hűtővíz is visszahűlt 70 fok alá. Így kellett mennem 70 kilométert. Ilyen körülményekkel azelőtt meg azóta sem találkoztam. Mindenki kaparta a szélvédőt, nem csak a cseh technika vallott kudarcot aznap.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #174056 üzenetére
Amúgy ha úgy alakulna milyen márka jó szivattyúba?
MEYLE mondjuk
-
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Csabadi
tag
válasz csiga8 #174075 üzenetére
Nekem is van a passatba ilyen kiegészítő fűtés. 10c° alatt már kapcsol, két relé vezérli, j359 és j360 de hőfoktól függ, hogy mindkettő megy vagy sem. Vcds motor 01 ott a 16 csatorna harmadik ablak, ott látni mikor megy a kis vagy nagy teljesítményen.Valamelyik passatnak a motortérben van három izzitógyertya a vizkörben.Ja és az enyém digitklímás...
-
csiga8
senior tag
válasz Csabadi #174083 üzenetére
Köszi, majd rádugom a VCDS-t, csak legyen kis időm.
A gyári képeken néztem, hogy van egy csatlakozó hely a fűtőtest oldalán is, a két vastag kábel alatt. Hátha csak az nincs visszadugva...
Ami a fűtésboxot takarja borítás oldalt a jobb lábamnál, nem igazán jött ki, gondolom még jobban szét kéne bontanom ott mindent ahhoz. Akkor jobban rálátnék ott mindenre.
-
yodamester10
őstag
Kis infót szeretnék kérni,hogy 225/40/18-as alufelnit ki tudom váltani 205/55/16-os acélfelnivel 7-es golfon?
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz yodamester10 #174087 üzenetére
Féktől függ, amúgy váltóméret.
-
Gabesz11
tag
Sziasztok mennyi az esely rá h egy uj vizpumpa rossz. Kivettem a termosztátot megnéztem es forog a lapát. Kinek melyik vizpumpa vált be?1.9 pdtdi passat
-
blu79
addikt
Sziasztok, autóvásárlás előtt vagyunk (használt)... (elsősorban a mazda 6-ért voltunk oda de forumokon meg itt ott olvasva láttam hogy a dízelek problémásak... láncszakadás na meg még ott van a rozsda is (egyet meg is néztünk de az alján néhány csavar már komoly rozsdásodásban kezdett így 3 évesen....)) .... így hát úgy döntöttünk vw passatot b8 veszünk . , mindenképp kombi kell... és ezért kérdeznék tőletek itt , hogy van valami amit tudni kellene vásárlás előtt ... típushibára gondolok vagy ami komolyabb gondot okozna később ... vagy jelentős többlet költséget... Manuális váltósat szeretnénk mindenképp jó lenne a 2.0 diesel de az 1.6 is megfelel ...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Csabadi
tag
válasz Gabesz11 #174090 üzenetére
Nekem volt meyle is és most hepu van. Az első alu lapátos volt ez pedig műanyag. Hepu elvileg a legjobb, Gyári után. Viszont sokan tartanak a műanyag lapátostól, hogy megforog... Ilyen időben nem kell félni, hogy felforr a vized mert nagyon kevés ezeknek a hulladék hője...
-
Gabesz11
tag
A
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Esetleg őt ismeri valaki?
[link] -
Gyula84
veterán
válasz yodamester10 #174097 üzenetére
esetleg kérdezd őt [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz yodamester10 #174097 üzenetére
Magyarosítás? Tesz bele egy kis kalocsai pirospaprikát, szilvaplinka és halászlé?🤦♂️
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs