Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz Mágus2 #174400 üzenetére
Hogyan tudom/tudjuk kizárni, hogy nem a motor felől érkező rezgés veri szét? Diagnosztikával megállapítható?
A nem megfelelő hézagolás okozhat ilyen törést a fogaskereken?Attix82 : Igen csak a 4. fogas sérült legutóbb. Háth vegyesen ment 4.-be, 4.-be mentem 50 környékén amikor elkezdett kerepelni, valszeg ekkor szakadt le.
molnarpeter : Féltengely, kerekek rendben vannak, motortartó bak gondolom zúgna vagy hangot adna. Injektort nem tudták diagolni, sőt én sem tudom klónnal kiolvasni a korrekciókat. Egyébként alapjárat rendben, szépen jár, hangja is ok a motornak. Vagy ettől még lehet jó, csak kompenzál?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
VW T4-be szerelt 2.8 VR6 12v (kód: AES, évj: 2000) motorról lehet valamit általánosságban tudni?
[ Szerkesztve ]
-
-
tomy_cz
senior tag
válasz Attix82 #174407 üzenetére
Amikor először javították, vállalt rá garanciát, így most ingyen javították, azt mondta a szaki hogy 70ezer egy ilyen alkatrész...
Nyilván érzem ha erőlködik, kényelmetlen neki és visszaváltok, sőt ennél a váltónál alapból sok a 4. lakott területen belül közlekedéshez, emiatt inkább 3. amit használok. Ezentúl meg pláne...
Idegesít, hogy nem tudom pontosan mi okozta az újabb sérülést.[ Szerkesztve ]
-
-
tomy_cz
senior tag
válasz Attix82 #174411 üzenetére
Első alkalommal nem láttam, de akkor is le voltak törve róla fogak.
Mondta, hogy természetesen megpróbálja visszaküldeni garanciába, de nem sok reményt fűz hozzá, hogy cserélik.Nem lenne kedvem 4000km-enként cserélni.
-
Csabadi
tag
Megnéztem géppel és a hőfok (garázsban ált a kocsi) - 1.5c°mutatott a board, viszont a hőfokjeladó 9c° mért. Normális ez igy? Meg van itt még valami, néztem korrekciót, és nem tetszik valami ugye 1-3-4-2 a sorrend, és így is korrigál. Viszont ez van [kép] így nem a sorrendnek megfelelő, igaz nem volt üzemmelegen
[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Mágus2 mester!
Azt nem tudod véletlenül, hogy 2001-es cordobaban a külső hőmérséklet jeladót csak a jobb tükörrel együtt lehet cserélni vagy kapható valahol külön is?
Valamint olyat vettem észre, hogy mostanában nem megy fel a vízhőfok, csak kb. 60-70 fok körülire. Ha pl. leveszem a fűtést akkor jobb, ez hiba vagy csak valami teljesítménybeli dolog? Csak most a valamivel hidegebb időben vettem észre, hűtőfolyadék van benne rendesen. Nagy hidegek még nem voltak, szóval azért aggasztó.
Köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
c00per
tag
válasz Flowtation #174418 üzenetére
termosztat esetleg?
-
Flowtation
őstag
válasz c00per #174420 üzenetére
nem tudom, sajnos én autó-antitalentum vagyok. Én arra gondoltam, hogy olyasmi lehet, mint régen volt, hogy nagy a hűtő felület és egyszerűen nem bírja ilyenkor kompenzálni, de ez lehet, hogy ordas nagy baromság.
Ha termosztát akkor ez azt jelenti, hogy beragadt, esetleg nem bír nyitni-zárni rendesen?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
aero.
veterán
válasz Flowtation #174421 üzenetére
Nyitott állapotban maradt a termosztátod, cseréld a lehető leghamarabb, mert így mindig hidegen jár a motor, jobban kopik, többet fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz Flowtation #174421 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen motor, de fel kéne rendesen melegednie. Ilyen időben meg főleg. Szerintem is termosztát lesz a ludas valószínűleg nem zár rendesen vagy korán nyit és emiatt engedi a hűtő felé a vizet. Az meg lehűti, így nem melegszik fel a motor.
-
Flowtation
őstag
Oké, akkor irány a szerelő. Köszönöm mindenkinek a választ!
Mágus, a hőmérős kérdésemre majd pillants rá légyszíves!
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
footy
addikt
Van valakinek infoja rola, hogy mit valtoztattak a 7 sebesseges DSG-nel 2014tol?
Itt azt irjak hogy tartosabb lett. -
Fail3D!
addikt
Udv!
Nezelodom az uj csere autot... a 2010 skoda okatavia es a jetta mk5- ben azonos a tsi motor? Ha picit is, de jobb lehet az ujabb skodaa msuzerfal az biztos ujabb, de pl a motor?
Illetve, ha valakinek van tapasztalata roncs auto eladassal, hogy hol erdemes eladni azt is szivesen meghallgatom. Pl, hol tudnam bearaztatni az automat, mert gondolom rosszul leszek majd a roncsborzes ajanlattol.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
valaki tudna nekem lőni leon 1M-ről (99-05') alvázról fotót?
Az első területről, ahol a motorvédő műanyag elem van.
Egy ehhez hasonló emel leszakadhatott, ami a motorvédő lemez után jön. De nem tudom hogy nézett ki eredetiben. (Az egész neten nincs egy vacak alvázról készült fotó).
[link]Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz molnarpeter #174431 üzenetére
Jó lenne, de valami nem stimmel.
Itt van az almenü hogy "bottom plate front", de ha rákkatintasz, mindig ugyan azok az eleme jönnek elő a listában, dugók, stb. Az összes almenüben. Nem értem.
Hibás az oldal, vagy csak nálam ilyen? [link]free your mind
-
Jazz
veterán
válasz molnarpeter #174433 üzenetére
Köszi, ez már működik. Viszont nem látom azt az elemet ami nekem kéne. Vagy is én is csak a hiányát látom, hogy valaminek kéne ott lenni, de a linken lévő 1-es meg van, 2-es túl nagy... Ahh. Sokkal könnyebb lenne ha lenne egy fotóm.
Valaki nem tud küldeni 1M leon-ról alul nézetben egy fotót az alvázról? Erről a területről. [link]
Köszi!free your mind
-
Fail3D!
addikt
válasz molnarpeter #174430 üzenetére
Jo lenne, de ezt az autor 4 honapja azeet vettem, hogy meg azert egy 3-4 evre kiszolgaljon. Koltottem ra extrakat, sok idot toltottem az autoval es most akar orulok ha ossze jon megkozelitoleg a vetalara... A legrosszabb, hogy meg ha arnek is ilyet venni se tudnem egyenlore mert 2m t 50k km tobb meg kisebb motorokkal aruljak. Marad 1 mas marka 1 kicsit talan modernebb formaval, de unnepk, rendorsegi ugy,.. Kocsi nezes.. Szoval hosszu honapok allnak meg elottem, de auto kelleni fog.
-
tomy_cz
senior tag
válasz molnarpeter #174401 üzenetére
Basszus és most néztem este, hogy az 1. injektor körül van némi olajas kosz. A többi száraz.
Anno tiszta volt a burkolat alatt mindenhol...
Ezt mi okozza? A rés olaj csöveknél nem látok semmit, csak lent a tövénél.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Fail3D! #174435 üzenetére
Biztosítónál lehet pluszban pár kört futni, léteznek ezzel foglalkozó irodák is, akik jellemzően tudnak valamivel többet kihajtani. Átírás és ilyesmi birtokbavételi költségeket is fizeti a biztosító. Kárfelmérés után ha megtartod a roncsot, nem fogadod el a licites árat, akkor tudsz még kiszedni alkatrészt belőle kedvedre - aztán feltenni acél szettet kopott gumival, alap rádiót, vagy akár csak adott tételek nélkül eladni. Fb csoportokban szoktak repülni az ilyenekre is, én igazából a GTK ellenére is járnék egy kört a javítást illetően - a sérült elemek függvényében persze.
-
tomy_cz
senior tag
válasz molnarpeter #174437 üzenetére
Csináltam egy rövid videót: [link]
-
i-sti
senior tag
Valaki leellenőrizné, ha ez az alkatrész kompatibilis az én szekeremmel?
Privátban adok VIN számot is.03L115611M
Novum Forum Siculorum
-
adp
őstag
Ez az olaj jó lesz nekem: [ENEOS Premium 10W-40] ebbe: polo classic 1.4. 16v AUA ?
-
adp
őstag
válasz i-sti #174446 üzenetére
családban van autószerelő, Ő 10w40-et mondott, eddig is azt kapott (mert volt neki)én egyáltalán nem értek hozzá, csak most nekem kellene vennem.
Most picit utána olvastam, már értem mire mondod, hogy kezdődik, viszont ettől amúgy lehet baja? Hosszabb utakat megyek vele, és nem igen van kedvem olajszintet nézegetni. Olaj nem fogyott eddig, max 4-7deci 10k alatt. -
Fail3D!
addikt
válasz molnarpeter #174439 üzenetére
Probalok minden lehetoseget megragadni es utan olvasni mindennek. Igen az autoatirast igenybe fogom venni. Elvileg jar autoberlesre napi dij.. Mar folyamatban.. Egyebb anyagi karok bejelentese folyamatban.. Extrak kihagyasa az allapotfelmeresben ujabb ok lesz a a caloszinuleg elsore siralmas arazasra. Ebben jaetas ugyvedet kell meg majd keressek, mert tobb helyen olvastam, hogy ameg nem kapbak ugyvedi felszolitast addig korberohogik az embert.., a siman roncsbazaras arat nemfogon elfogadni barmi lesz. Azt is olvastam, mondtak, hogy a legrosszabb opcio.. Na meg 3 hetes 2 dines uj navi par hetes teligumik, a felbik epnek tunnek. A motor 160 le 104000 km... Beindul.. Remlehetoleg nem serult(6000km alatt nem volt merheto olajfogyasztas) ... Kicsit meg mindig oadlon vagyok.. Mert 0 as kijonni gondolom lehetetlen... De hasznaltan ilyen jo allapotut karbantartottat nehez lesz talani. Kiv leszek a megalapitott osszegre.. 3naponta fogom menteni a hasznaltauto.hu jetta kinalatat: 2 millioert kisebb motorral joval tobb km arulnak ilyeneket... Kozben meg tobb helyrol is azt hallom, hogy meg annyit se kapok hogy egy 160km oras 120 hp autot vegyek belole:( Azert ennyire durvan alaarazni a piaci arnak remelem nem fognak.
Illetve a roncsauton bontasnak nem neztem meg utana de allitolag nagyon problemas megoldani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs