Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grizlisandor
veterán
Haver hozott haza németből egy három ajtós Audi A3 8P-t facelift előttit, S line 2.0 PDTDI 170 ló.
240k km van benne, de gyakorlatilag kopásmentes a belseje, lehetne tekergetni nepper módra.Jól néz ki nagyon kívülről, egyedül a B oszlop műanyagjáról jött fel a réteg.
Belseje az Alteával összehasonlíthatatlan, nincsenek kopogós műanyagok, egyedül a váltónál a rettenetes merevítés ismerős. Sötét tetőkárpit stílusos, a hokedlik az Alteában se rosszak, de itt elől valami álom. Elől kb ugyanannyi hely van, mint az Alteában, simán elfértem a 2 méteremmel meg 130 kilómmal. Hátra már bejutnom is nehéz volt, de sikerült, és (nincs hátsó légbefúvó RIP) hasonló méretekkel rendelkező ember hanyagolja inkább.Lépni elég jót lép, most jött haza lábon, havernak meg nagy lába van, ki lett kormolva.
Téli 16-os pacsker volt rajta, nekem kicsit kemény volt a futómű az Alteához képest, nyárija 18-as pacsker, azzal itthon brutál lehet. -
momo2828
tag
Jól sejtem, hogyha crtdi-nél a magasnyomású üzemanyag pumpa felől sípoló hangot hallok, az semmi jónak sem a jele? Itt van egy google drive folder, a végén van 2 videó is a hangról. Bár a telefon a videó hangerejét változtatgatja, de elég jól hallatszik szerintem így is. Tegnap kezdte, és csak hidegen hallani.
(A3 8p, 2011, CFFB)
(#173056) grizlisandor: 16"-on és 18"-on is elég kemény az a futómű , de utóbbin sem katasztrófa azért
-
Lacess
tag
válasz Reggie0 #173042 üzenetére
Biztosan kisebb, de mivel azt írta ketten használnák gondoltam elég lehet. Magát az A3-at pedig azért merném inkább ajánlani -ha már Audi kell- mert van bele 1,4TSI, ami szintén elég lehet két személynek. Illetve a felhasználás is főleg város, és oda azért jobb lenne szerintem.
Valamint ha számítanak a fenntartási költségek akkor azért egy A3-mat -a platform miatt- olcsóbb fenntartani.Az a bajom az A4-gyel, hogy erre a generációjára már egyedül maradt hosszmotorosként a "családban". Illetve a mérete sem az a "húdenagy"(pont a platform miatt), viszont a fenntartása már inkább a nagytesókhoz közelít. Akkor már ott van az A6, ha úgy is mélyebben kell nyúlni a tárcába mint a keresztmotoros, hasonló méretű, egyéb VAG modellek esetében (Paszuly, Superb). Remélem érted mire akarok kilyukadni. Mondom ezt amellett, hogy nekem is nagyon tetszenek a B8 A4-ek, főleg Avantban, de a tiéd is nagyon bejött tavaly, mikor láttam. Igen jó összeállítás az motor-hajtás-külső-belsőt tekintve. Pedig nem is Avant.
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
grizlisandor
veterán
válasz momo2828 #173057 üzenetére
Szép autó, tudtak valami az Audinál a FL-el.
Tolatókamera az gyári?
Szerk.: Hűtőket miért kellett cserélni?Igen, valami idegen hang tisztán kivehető a videókból.
Akkor én vagyok kompatibilis a futóművével.
Haver is a Grande Punto-n is váltott 15"-ról 18"-ra, hát a próbakör elejéig kipróbáltam, azóta se ültem benne. Persze szép, de nekem a kényelmetlen.Szerk.:
(#173059) w333: Szép.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
A 2000-as években gyártott 2 literes 131 lovas szívó benzines hogy sikerült a VW-nek? Az FSI jelölésű lenne ez a motor?
-
negyedes
addikt
válasz F_Zolee #173055 üzenetére
Lehet mar eladom a picaba es veszek egy masikat (japot ), de pont most telen nem tudom, mert kell sajnos.
620K volt az auto tavaj marciusban es eddig a szervizben hagytam 660K, jo uzlet volt nem?
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz diablo1984 #173069 üzenetére
Nálunk az egyik B6 Passatban olyan van (FSI). Nem megy olyan jól mint várná az ember, cserébe nem is eszik olyan keveset. Hajlamos a kokszosodásra (mert direkt befecsis), és érzékeny a kénes benzinre, érdemes prémiumot tankolni bele.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
VW Golf 7 használt típusteszt. [link]
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz lord_devil #173082 üzenetére
Először takarítsd ki.
-
gabor85
őstag
Halihó.
Levehető vonóhorog témában érdeklődöm. Passat B6 és műszaki előtt áll.
Milyet javasoltok, és nagyjából mennyibe kerül majd az egész? -
Jaded
őstag
Sziasztok!
Egy 2010-es Audi Q5-re milyen felniket tehetek? Most 17-es van rajta, télire nézegetünk valamit, fateromé az autó és most találtunk egy 15-öst, de nekem az gyanús hogy nem megy fel. 2.0TDI motor (~180le), Allroad ha ez még segít.Renault Megane IV Limited
-
w333
félisten
válasz gzbotii #173088 üzenetére
Nekem nem, nem volt sárga ... A Vectra volt (2.0i benya)
Neked meg Opeles topikból én még emlékszem hogy B Corsa nem ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Rómeó
aktív tag
válasz Mágus2 #173002 üzenetére
Köszi szépen,igen így visszagondolva úgy kellett kicibálni onnét a szíj maradékot,sajna ledöntött az influenza,ha jobban leszek nekiállok!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
grizlisandor
veterán
válasz Jaded #173089 üzenetére
Elvileg ez a választék(katt) az esetek nagy részében helyesek az adatok.
235/65ZR17 legkisebb gumiméret.
Az ehhez tartozik a 8Jx17 ET39 5x112 felniméret.Kell lennie a kocsin is egy matricának, hogy mit lehet felrakni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...