Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz focvis #152601 üzenetére

    Közben elvittem műszakira, csont nélkül átment (na jó, egyik féltengely gumiharangot kellett cserélni), meg is lepődtek, hogy ennyi idősen csak az az egy cella volt Fail.

    Úgy volt, de változott, közben voltam otthon állásinterjún, felvettek, így az utazás pontosabban annak ideje is változik, viszont már kellett volna kompra helyet és ágyat bérelni, hogy ne fizessünk aránytalanul sokat.
    Aztán nincs szívem elbontani, vagy alkatrésznek eladni úgy, hogy tudom, hogy elbontják. Annál ez messze jobb, és hozzám nőtt (minden autó hozzám nő, mert sokat megyek, sok emlék és élmény kötődik közvetve hozzájuk).

    De ez még semmi, állítólag nem lehet csak úgy hazamenni, aztán elbontani, mert kell a biztosítónak és az államnak is dokument arról, hogy már nincs a nevemen, azt pedig úgy tudom elérni, ha eladom (ki az a hülye, aki megvesz egy 16 éves, jobb kormányos A3-at otthon, annyiért, amennyiért adnám? :D ), vagy berakom bontóba és kapok egy papírt, egyik sem járható út.

    Viszont 12 hónap műszakival feljebb ment az értéke az itteni piacon, 800 körül elmegy, szóval használtam 8 hónapot, beletekertünk 25e km-t és még nyertem is rajta. :D
    Futár hazaviszi a cuccokat (rengeteg könyv) minket meg egy olcsó repülő.

    W333: Igen, a beltér gyakorlatilag megegyezik a Leonnal, talán csak az ajtókárpit más.
    Az utód otthon egy Bravo vagy Delta lesz. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák