Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz MPowerPH #126055 üzenetére

    Én nem feltétlen az A6-hoz hasonlítanám, nekem az a belső nem jön be, sokkal inkább egy A4/A5-höz (de itt is az odabiggyesztett kijelző a divat), vagy egy Q7-hez. Egymás után ülve a kettőben valahogy sokkal masszívabbnak, összerakottabbnak, finomabbnak érződik az Audik bele. Egyetértek a totalcarosok véleményével, nekem az F10 bele olyan buflák egy idő után, főleg a fenti Audikhoz képest. Kíváncsi leszek a G30-ra.

    A komfortülés tényleg jó az 5-ösben, azt aláírom.

    "Nem zorgott, recsegett sehol sem, minden muanyag puha volt, ahol annak kellett lennie."

    Hát ezt nem tudom alátámasztani. A családban lévő F10-ünk 3 éve van meg (FL, 2013 végi, a bőr műszerfalon kívül a lényeges minőségérzetet adó extrák benne vannak), de azért meg-meg nyomogatva a műszerfalat itt-ott megreccsen. Pedig 90k km van benne, 0 km-es korától, kímélő használattal, főleg jó utakon menve. Az külön vicc (és vérciki), hogy a hátsó középső pohártartót képtelenség úgy becsukni, hogy ne adjon olyan hangot, mintha el akarna törni. De tényleg, újkora óta ilyen. Mind a szalonban megnézetten, mind a tesztpéldányon, mind a végül megvetten ilyen.

    Egy másik negatívum a külső illesztések. Na azok olyanok, amilyenre szemre sikerültek, vannak elég szép különbségek. :DDD

    Egyébként aláírom, nagyon jó, a jelenlegi A6 és az F10 5 közül a BMW-t tartom jobbnak, de összességében egy Q7-tel szemben már nem tartom elegendőnek, holott azért van átfedett ársávjuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák