Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GreenIT
tag
1995-ben egy kis hazikonferencia lett szervezve "oko" meg "ujrahasznositott" elelmiszerek forgalmazok szamara. Mar csak egyetlen resztvevore emlekszem, ujrahasznositott edessegeket forgalmaztak, es amikor kifaggattuk, kozolte, hogy akkor kaptak egy nagy megbizast, hogy Bp. VII.ker kutyapiszkat takaritsak el rendszeresen, igy draga gepekkel vegyszeresen mostak a jardat. Majd rajottek, hogy a brojler csirke-hez hasonloan ezt is lehet hasznositani es az igy begyujtott, laboratorium altal igazoltan vitamindus akarmihez izesitoket es szinezeket keverve edesseget gyartottak belole.
Termeszetesen ezt csak azutan kozoltek, miutan a resztvevok vegigkostoltak az osszes termekuket ott helyben.
-
Tuti nem adnék ilyesmit a kutyáimnak, meg értelmetlen is, mindenesetre ebbe nem halnak bele, a teobromint tartalmazó normál csokoládé fogyasztásába meg igen.
Persze az ilyen sz*rokat, mint ez a kutyacsoki nyilván a gazdák kedvéért gyártják, a kutyák teljesen jól megvannak normál kutyakaján is. -
customer114
őstag
-
Weareus
addikt
Megerősítem!
(Közben visszahoztak, csak párosodnom kellett egy zöld gyíkszerű nősténnyel)
A railgunt láttam a quake 3-ban, továbbá a földi belépési ablakról én is hallottam már, hogy csak bizonyos szögben lehet az űrből belépni, mert alatta lepattan, fölötte elég a delikvens (kivéve: Hulk és Chuck Norris)
Véletlen?
Kötve hiszem!
A kivétel meg erősíti a szabályt! -
DeFranco
nagyúr
@Enzolord: te csak ne félts engem
-
-
Bird
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest