Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz0995
tag
Nem értem, amikor én 30-cas voltam, már volt több mint 1,5 millám
-
WaterWawe
őstag
Én most 25-ös vagyok és már mindent tudnék unlockolni de mivel nincs pénzem, ezért megragadtam.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Karesz0995 #43 üzenetére
Mondjuk ez érdekes, hogy másfél hete sincs, hogy kijött a játék, de arra sokan panaszkodnak, hogy sok a pénz, de nincs cucc, amire elkölthetnék...pedig lehetőség rengeteg lenne szerintem...remélem a dlc-kbe sokminden lesz...
-
Karesz0995
tag
Jaja, pénz már nem lényeg annyira, fegyverből nincs túl sok, szóval maradnak a képességek, ahhoz meg xp kell
-
WaterWawe
őstag
Érdekes, mi a srácokkal nem annyira a nehézségi szintre megyünk. Mármint hogy az a jobb ha több a feher csillag mint a sárga koponya egy küldinél, mert több fizut kapsz. Volt olyan hogy elmentünk egy csillag very hardra és kaptunk 10k $-t.
-
basaharc502
aktív tag
Érdekes, sokan mondják, hogy bank heist nehéz...nekem idáig nem volt gond vele, még overkillen sem, bár ott jó csapatban is voltam...
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy ha ne sikerül csendben és riasztják a rendőröket, akkor össze-vissza rohangálnak, ki-be, ajtó és ablak előtt pötyögtetnek és persze, hogy leszedik őket...
-
XP NINJA
őstag
válasz
basaharc502 #37 üzenetére
bank heist eddig sem nagyon ment csak very hardon
-
emiki6
veterán
válasz
basaharc502 #37 üzenetére
Mostmár nem olyan könnyű az overkill.
-
basaharc502
aktív tag
Most, hogy mondjátok a nehézségi fokkal sincs minden rendben. A payday 1-ben 3 nehézségi fok van: normal, hard és overkill ha jól emlékszem. Ott a max szint 193..én olyan 130-as szinten állok, de overkill fokozaton csak egy nagyon nagyon jó csapattal tudunk megmaradni....
Namost ezt hasonlítsuk össze a payday 2-vel....Overkill fokozaton már a 10-20-as szintűek is ott bohóckodnak és tegyük hozzá, hogy így is megcsinálható...
A nehézségi szinteteknek így kellene következni:
normal 0-20
hard 20-45
very hard 45-70
overkill 70 -Az lenne a legjobb, ha a rendszer nem is engedné a kisebbeket 1-el nehezebb kategóriába...
-
emiki6
veterán
Hát ez az új update ez kész...
Az Ukranian job és a Night club is 2 napos lett. A második napon túl kell élni a megszerzett táskákkal és fedezék csak a kocsik mögött van...
A Night Club első napja simán ment (Overkill), de a második napon jött két bulldozer és fedezék hiányában esélyünk sem volt ketten, bár egyet kiszedtünk...
+ Most az overkill tényleg overkillTudja valaki hogy lehet non-special enemy-t átállítani a saját oldalunkra?
-
Karesz0995
tag
5. update-val ki lett javítva a ukranian job és a night club. Most már 2 napos melók
-
m4rk_
aktív tag
válasz
basaharc502 #30 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a botokat tudtommal.
-
WaterWawe
őstag
Tudom, ez nem a reklám helye, de próbáltam egy kis videót csinálni azoknak akik hezitálnak rajta hogy megvegyék-e. [link]
-
XP NINJA
őstag
válasz
basaharc502 #30 üzenetére
lehet unlockolni pályákat szinttől függően én úgy vettem észre
-
basaharc502
aktív tag
Csatlakozom én is!
Én mér az elő részt is szerettem, ez a 2 pedig szebb/jobb/nagyobb.
2 dolog nem tetszik annyira: Az egyik a mesterséges inteligencia -- offline módban gyakorlatilag képtelenség játszani, mivel a társak max golyófogónak jók. Tudom, online haverokkal ez kikerülhető, de én szeretem bejárni egyedül is a pályákat, hogy kicsit taktikoljak. Azt meg nehéz, ha a Vér Istvánkák egyből maszkot fel és szétlőnek mindent ami mozog...
A másik dolog pedig a pályák száma és változatossága. Már az első részben is ez kapta a legtöbb kritikát, hogy kevés a pálya. Itt is ugyan ez a helyzet, és talán még egy picit rosszabb is, hiszen fele annyira sem változatosak a helyszínek. Persze biztos a közelegő dlc-kre tartogatják a többi pályát, fegyvert (azis elég szomorú, hogy 40-es szint környékén az összes fegyver már megvehető) stb...de azért lehetne 4-5 helyszínnel több.
-
emiki6
veterán
Ha heverjaid is phsok hívd ide őket. A játék megérdemel annyit hogy beszéljünk róla.
Ha segítség, tipp kell vagy észrevételeitek vannak, írjatok nyugodtan!Ha megvan a c4 irány a night club! Az ukrán munka is meglehet úgy egy perc alatt csak menjetek vissza a kocsihoz mielőtt megjönnek a zsaruk (tiarához kell a c4).
-
TTomax
félisten
Melyik ágon van a C4?Nem találom...Technician?
-
TTomax
félisten
Ma egész délután ezt toltuk...üditö szinfolt a mostani játékok között....
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #16 üzenetére
nekem olyan is volt hogy gold heist sikerült very hardon, már elkezdené számolni a pénzt mert succes, de connection lost. Végül megkaptam a pénzt, csak kártyáról maradtam le
-
Karesz0995
tag
Jaja, az nagyon idegesítő, főleg amikor több napos melót csinálok és a PAYDAY-en connection lost
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #13 üzenetére
olyat hallottam, hogy DLC-vel jön több szint. De nem biztos forrásból
-
Karesz0995
tag
Na találkoztam egy 100as szintűvel, azt mondta nagyjából megvan neki az összes képesség, ennyit sikerült kiszedni belőle
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #10 üzenetére
A végefele nem az lesz hogy ki hanyas szintű, hanem hogy kinek van olyan jó bandája hogy csöndben kirabolnak egy bankot
Ez a játék leginkább erről szólna hogy gondolkodj is egy kicsit
-
Karesz0995
tag
Nem olyan nehéz fejlődni, de még egyetlen 100-as szintűt sem láttam.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #7 üzenetére
szerintem pont addig van hogy mindent ace-re csinálhass meg
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #5 üzenetére
és úgy tudom csak 100-as szintig van a játék. szóval a bf3-as 145 nem fog összejönni
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #3 üzenetére
Adni fogok neki egy új esélyt csak legyen kész a gép
-
emiki6
veterán
Üdvözlök mindenkit a Payday 2 topicban!
A játékról:
A fent említett FPS lényege hogy boltokat, üzleteket és egyéb helyeket raboljunk ki egy 4 személyes bandával, amelyből mi irányítjuk az egyik tagot. A játék barátokkal (min. 1. max. 3.) , közben kommunikálva kifejezetten ajánlott, random játékosokkal elmegy, egyedül offlineban nem ajánlott.2013. Augusztus 13-án jelent meg.
Gépigény: nem túl nagy.
A játékhoz steam szűkséges.Aug 21-ig 4 update jött ki.
Első (érdemi) topic nyitásom, de nagyon megtetszett a játék, mindenkinek tiszta szívvel ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest