- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Igen, a kiépítés részével egyetértek én is, csak azt nem értem, hogy ez minek tudható be, hogy még mindig ennyire drága... Nem is akarlak lebeszélni, mert kollégámnak is Synology-t használ és meg van elégedve, de én valahogy asustor-nál ragadtam és nem bántam meg Most már több mint egy éve 0/24 működik és egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy ne érjem el, vagy hw hiba, vagy bármi legyen, ezért meg vagyok elégedve vele
Az #51935 -ben az mi akar lenni, nem ismerős"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
Az aranyár az elég relatív... Pl. ez a NAS tudja az 5G-t és szerintem nem teljesen aranyár... Itt a legújabb tesója ami M.2-t is támogat és már quad core Intel. Sőt, topik is van
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
MasterMark
titán
Ez sokkal bonyolultabb annál mint amit most gondolsz szerintem.
Ha normálisan akarod, akkor végig mindennek támogatnia kéne. Attól is fog függni, hogy a magasabb rétegekben mit használsz ami támogatja. Egy TCP/IP stream így is csak 1 gbit lehet.
Switch Tax
-
user12
őstag
Kábelcsatorna létezik többféle, talán az a "legkevesebb".
Ha dugóstól akarod átvinni, az 8-as vagy 10-es furatot kíván.
45 cm-es falhoz legalább 50 cm hosszú fúrószár fog kelleni, meg egy jó ütvefúró, de inkább kalapács főleg ha tömör tégla/beton a fal.Van olyan lehetőség is, hogy a fal két oldalára felszerelsz egy-egy aljzatot (létezik szerszám nélkül szerelhető aljzat is), ekkor elég lesz kisebb furat is.
[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Borisz76
veterán
A villanyvezetékek általában a kapcsolók és konnektorok alatt , fölött futnak a falban függőlegesen.
Valamint a plafon alatt 15-30 cm-re vízszintesen.
Egyébként a műanyag kötődobozok fedelei jó kiindulási alapot adnak, hogy merre is futhatnak a vezetékek. Ha nem látsz kötödoboz fedelet, akkor pedig óvatos kopogtatással ( csavarhúzó nyelével ) hang alapján meg lehet állapítani, hogy hol vannak a dobozok.Ha UTP kábelt szeretnél átvinni egy falon keresztül, akkor a szoba sarka a padlószintnél , nagy eséllyel használható pont.
Csak a lyuk fúrásánál figyelembe kell venni, hogy "csak" kábelt akarsz átfűzni rajta vagy már csatlakozó is van e a kábelen.
Értelem szerűen, ha készre szerelt a kábel , akkor a csatlakozó miatt nagyobb átmérőjű lyukat kell fúrni....Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest