Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz Csabex #52174 üzenetére
Bár én csak szeretem a szerszámokat és ugyan valószínű otthonra ez még mindig sok, de a fluke-tól azért kicsit olcsóbban: Klein Tools VDV Commander kit, Klein Tools Scout Pro 2. Illetve aliexpressről még valahogy ez tűnik normálisnak, bár ez is jóval drágább, mint ahogy egy kínait elképzel az ember.
El Psy Kongroo
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Csabex #52174 üzenetére
Ilyesmibe sajnos még nem sikerült beleszaladni. Bár a Kínaiak sok mindent gyártanak, szerintem ilyesmit is, és közel sem biztos, hogy rosszabb mint a Fluke vagy társai. (Lásd kábelkeresők Fluke 150.000 kínai 15.000 és a célnak ugyanúgy megfelel, mert sípol amikor a kötegben kerestem a másik végét. Igaz, valószínűleg 3-4 évente cserélni kell. De ahányat már elloptak tőlem... ehh! Ha te hallasz ilyesmiről, ne titkolózz! Oszd meg velem is!
Mi alá kell írás?
-
arn
félisten
válasz Csabex #51931 üzenetére
az egeszet kiepiteni aranyar, a gbhez kepest. switch, nas, alaplap(ok) vagy adapterek. router szinten meg plane. majd ha nem kell semmifele portkotogetes, meg a routerek is tudjak alapbol, majd akkor lesz itt igazan az ideje.
nasnal maradok a synologynal egyelore.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Huawei MediaPad T3 10 4G/LTE SIM kártyás 10" Android tablet karcmentes dobozos újszerű
- hibátlan, karcmentes ASUS 24" VP249HR monitor (100milliós kontraszt) IPS full hd
- Hibás! ASRock H81M-VG4 R2.0 alaplap.
- Corsair Vengeance 2X4 Gb DDR3 1600Mhz CL9 Memoria KIT
- Zenni VR lencse Dioptriás Párásodásgátló (Meta Quest 3)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest