Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Meg akartam újitani az Origins előfizetésemet, a pénzt levonták, de nem érkezett meg az Originshez, igy nem aktív az előfizetés.
A bank látja, hogy elment a pénz, az Origin nem. Hiába küldtem nekik a printscreent az utalásról, nem látják és nem hiszik el.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő? -
dargelot
senior tag
válasz Oposzumtoszó #7001 üzenetére
Vedd fel a supportal a kapcsolatot. Ő tud ilyenkor részletesen eljárni.
-
senior tag
-
HoReSz1975
őstag
sziasztok,
olyan hiba áll fent, hogy az origin megnyitogatja a játékokat és feldobálja a kliens mindig az asztalra, már le töröltem, de ugyanez a hiba fenál egy komplett reinstall után is valakinek gyinálja ezt a kliens
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Mai nap arra gondoltam, hogy beaktiválom a régi dobozos Dead Space CD kulcsát, hogy legyen meg online is. De nekem folyamat azt írja ki, hogy már fel lett használva. Holott én még soha sem próbáltam regisztrálni Originre. Nem mástól vettem, hanem megbízható boltból újként, fóliásan valamikor 2010 tájékán és nem is adtam kölcsön senkinek. Még sosem történ ilyen velem, szóval eléggé meg is lepődtem. Szerintetek ha írok supportnak van rá esélyem, hogy visszakapom a kulcsot vagy reménytelen az egész eset?
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
-
CsonkaImo
addikt
válasz batman91 #7009 üzenetére
Support simán adott volna kulcsot az Origin-hez. Nem hiszem, hogy bármit is bizonygatni kellett volna egy több mint 11 éves játéknál, főleg hogy ingyenes is volt már. Nyilván várni kellett volna a válaszukra, meg tényleg nem egy nagy tétel a játék ára, szóval nem vesztettél sokat. De jó is lenne egy Dead Space folytatás az első rész mechanikájára alapozva. Vagy ha már megütnék a második rész szintjét, mai látvánnyal, én már boldog lennék.
-
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
STAR WARS Battlefront Ultimate Edition - 3 hónappal ezelőtt ez jelenik meg a játék "adatlapján": "Your origin access membership has expired. Renew membership or buy the game to continue playing."
Nem jelenik meg a letöltés lehetőség, pedig a játék megvásárolt ultimate edition.
Mi lehet a probléma? (esetleg support?) -
dargelot
senior tag
Azt írja, hogy a játékot nem vásároltad meg, csak az Origin access szolgáltatást, s az lejárt.
Az origin access egy havidíjas szolgáltatás mellyel több mint száz játékkal tudsz játszani amíg aktív, de ha lejár nem tudsz tovább játszani, habár a mentéseid megmaradnak.Három lehetőséged van.
-Megveszed a játékot
-Megújítod az előfizetésed
-Írsz a supportnak, hogy valami galiba van mert te megvetted. (csak akkor érdemes ezt választani, ha ez az igazság) -
csaba951
veterán
Ez azért van, mert ugyanaból a játékból lehet több példányod is. Annak amit nézel lejárt a bérlete, ezért nem tudod se letölteni, se elindítani. Kell lennie a My Game Library nézetben egy másik (ugyanígy kinéző) ikonnak. Na, azzal már működni fog rendesen. Ha csak 1 ikonod van belőle (ami nem működik), akkor meg irány a Support.
-
Frenk
aktív tag
Az a gond, hogy Origin access-em nem is volt és minthogy írtam a game Ultimate verzióját megvásároltam amellyel 2,5 évig semmi probléma nem volt. Ezután jelent meg a "vázolt" probléma. Hogyan lehet az, hogy egy megvásárolt majd regisztrált gamet visszatesznek "alapra". A My Game Library nézetben ott van az alapjáték (ami idáig nem volt) és az Ultimate kiadás (amit megvettem majd regisztráltam) meg 2,5 év múlva már úgy van feltüntetve, hogy nem vásároltam meg. Ez nagyon érdekes - akkor ez support lesz.
-
törölt tag
Félrement kicsit a mai frissítés? Folyton újratölt és nem történik semmi?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Origin egyre sz@rabb
Pár hete olyan mint a lenti képen, mondom majd egy frissítés megoldja
Hát nem most frissített de marad ugyan olyan, hát ez így jó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Pedro78 #7021 üzenetére
Csak úgy megjavult semmit nem csináltam vele és frissítés se volt azóta
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wAfu
tag
Sziasztok!
Van valakinek Origin login problémája UPC hálózatból? Nem tudok bejelentkezni se böngészőn, se a kliensen keresztül már vagy egy hónapja. Több gépről is próbáltam, mindenhol ez a gond. Mobilnetről minden működik. EA support szerint keressem ezzel a UPC-t, mert biztos VPN-re raktak (???).
-
Borisz76
veterán
Szia.
Valami nem kerek mert kliensből nem enged be engem sem.
Pontosabban bejelentkezik de írja, hogy offline !Böngészőből viszont be tudok jelentkezni az Origin fiókomba.
Pontosabban bejelentkezik de írja, hogy offline !- Win 10 Pro , 64bit
- Chrome böngésző
- Telekom optika.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Syz
senior tag
válasz HoReSz1975 #7006 üzenetére
Nos,én ugyanezzel a problémával küzdöttem.Random megnyitotta a kliens a játékokat és kidobált utána az asztalra bizonyos időközönként,természetesen játék közben.Olvastam többféle megoldást,az értesítések letiltásától kezdve a cache törlésig de nekem egyetlen módon sikerült ezt végleg beszüntetni.
Először is bizonyosodj meg róla,hogy teljesen be van zárva az Origin kliens.Ezeknek nem szabad futnia: OriginWebHelperService.exe és OriginClientService.exe
Utána pedig az alábbi két mappából kell törölni a fájlokat.Csak a fájlokat,nem a mappát:
- C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License
- C:\Users\<Felhasználóneved>\AppData\Local\Electronic Arts\EA Services\License
Nekem azóta gond nélkül működik a kliens.Ha esetleg megint elkezdődne akkor kitörlöd a licensz fájlokat és megy rendesen"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok látom kicsit visszaolvasva nálatok se százas a kliens.. nálam valamiért lerohasztja idle-ben is a swapelésével a rendszert, pedig nem tölt, telepít semmit. Ki van kapcsolva az ingame, webhelper meg amit olvastam... miért ennyire bloatware jellegű, mivel lehetne orvosolni?
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy azt olvastam, hogy az origin megfog szűnni. Ami az originen van játék az hogy fog át kerülni steamre?
Csé
-
Golden9
addikt
válasz CsabaSteel #7028 üzenetére
Szia!
Honnan vetted, hogy megszűnik?
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
regener
veterán
válasz CsabaSteel #7030 üzenetére
Akkor mond neki hogy megnyugodtat, a Steamen vásárolt játékokhoz is Origin fiók kell, így 2 kliens fog futni annak egyszerre aki onnan indít játékot.
Annyi a történet, hogy Steamen is elérhetőek lettek a játékok, így ott is keres mind a két cég.
-
Golden9
addikt
válasz CsabaSteel #7030 üzenetére
Az ismerősöd csak fantáziált. Az EA, a 4,515 milliárd $-os bevételével a közelébe sincs annak, hogy megszűnjön. Ha meg mégis anyagi gondjaik lennének, akkor az Epik majd felvásárolja őket .
[ Szeretkezve ]
-
Joccc07
addikt
-
batman91
őstag
válasz CsabaSteel #7028 üzenetére
Jaj, ez nagyon jó! Nem is tudom, hogy ezt honnan szedhette?
-
Werkly
őstag
Kérdezném! Valszínűleg fölnyomták az accomat! Van linketek hol kell intéznem? Kösz!
-
Golden9
addikt
-
törölt tag
Nálam működik rendesen minden gond nélkül.
Próbáld meg esetleg kitörölni a böngészős sütiket, cachet, szemetet, bármit.
Másik dolog lehet pl. a DNS. Nálam az egyik szolgáltatóval nem akar az HBO Go működni, másikkal meg megy simán.
Ha nem a szolgáltatós DNS van beállítva, akkor próbáld googlet, cloudflaret vagy mást.
Ez inkább egyéni beállítás kérdése lesz, nem a netszolgáltatóé, esetleg még windows vagy mástűzfal. -
batman91
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, lesz-e nyári vásár Originen? Mert szeretnék beszerezni 1-2 címet akciósan, amiknek most beteg áraik vannak.
-
batman91
őstag
válasz Executioner #7045 üzenetére
Faxa, akkor lemaradtam róla. Na majd a következőnél résen leszek.
-
nandi17
tag
Sziasztok,
Remélem jó helyen járok sigitség képpen.
Olyan problémával találkozott már valaki hogy (Origin, Rockstar launcher) ba nem tudok bejelentkezni (optikai internetem van) de viszont ahogy csatlakozom egy sima 5G nethez egyből megy. (családban kettő különálló szolgáltató van)
Én ezért gyanakszom a router ra, nem e valami IP cim probléma vagy más hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest